Nu sunt si leoaice pe site?(2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cinta spune:
sa stii ca Daria are dreptate. Maica-mea si acum mai aminteste ce copil bun am fost eu. cum daca ma asezai undeva cu jucariile mele nu ma auzeai si nu imi aveai grija preioade destul de lungi.
cinta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Autoritara nu sunt eu de fel...adica merg pe principiul ca fiecare are dreptul la opinie, uneori chiar imi dauneaza ca sunt asa, eu ma gandesc ca nu cumva sa fiu PREA maleabila cu ea, in general eu ma las dusa de val, nu sunt o luptatoare, dar stiu ca leii sunt.....si de-aia imi vin tot felul de ganduri de genul ca nu sunt destul de fortoasa sa-i impun niste limite...in sfarsit om trai si o vedea...cred ca toate mamele isi pun probleme de astea, indiferent de zodia lor...
Si iti multumesc de raspuns...sper doar sa-i fiu o mama buna si toleranta (toleranta mi se pare una dintre cele mai importante calitati - parerea mea
).
Daria, ma bucur f mult ca e sociabila, asa am fost si eu...doar ca am fost crescuta de bunici si n-am avut nici o treaba cu ai mei parinti, de-aia probabil ca sunt putin geloasa pe toata lumea (bona, bunici etc.) dar sunt sigura ca exagerez...
Va pupa mama de leoaica
Oana si Mara 11.08.2004
cinta spune:
eheeeeiii... eu iti doresc sa iti iasa planurile asa cum le-ai potrivit
maica-mea cand era prea amarata din cauza mea imi spunea ca ea nu ma blesteama si nu imi vrea raul. dar imi doreste sa am si eu macar un copil asa cum am fost eu si abia atunci am sa inteleg prin ce a trecut ea
nu vreau sa sperii mamica viteaza de leoaica tanara dar e bine sa ai un plan B
cinta
cristinutza08 spune:
Salutare la leoaice. Fetele din pacate nici eu nu ma prea inteleg cu varsatorii. tata e varsator. am ajuns sa recunosc persoanele din zodia varsator. dar am invatat cat de cat sa-i las in treaba lor sa nu ma mai pun cu ei..
cinta--si mama imi mai zicea ca sa am si eu un copil si sa-mi faca la fel cum fac eu desi am fost un copil ascultator si mi-am asumat de fiecare data greselile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
HIHIHI...si bunica-mea imi "ura" la fel cand eram copil...sa am si io una ca mine...acu' daca stau sa ma gandesc...eram cam incapatanata si rea de gura ...asa ca daca si fi-mea va fi la fel, o sa ma dovedeasca ca-i mai tare de-acuma
Oana si Mara 11.08.2004
crinuta spune:
Mai fetelor, iara am tras chiulul.
Vad ca vorbiti de trasaturi de caracter. Eu trebuie sa recunosc ca sunt autoritara, dar in acelasi timp sunt fi o persoana calda.
Ma enervez repede dar imi si trece repede.
Nu suport nedreptatea, nu suport ipocrizia.
Mama e tot leoaica, insa e total diferita de mine. Probabil ca si ascendentul are ceva de spus.
Crinuta si Rayan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Mey fetelor,
da` voi stiti ca aveti dreptate. Si Mama mea imi dorea la fel, o fata ca mine. Doamne, si Giulia e leoaicaaa. Da Doamne sa semene pe tac`su` !!! Deocamdata pe el seamana ca e cumintica foc !
Crinuta - pe unde umbli mey ? Povesteste sa ne faci in ciuda :)))
Noi suntem in plimbari mare parte din zi ca inca e vreme buuuna !!!
Pupici si o zi insorita sa aveti !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Impart floricele si pupici la toate leoaicele care mai trec pe aici.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
cinta spune:
inchei o saptamana mai stresanta... la inceputul lui marite mi-a plecat asistenta. ase ca pana acum am fost in pregatiri cu 2 fete. din care mi-am pastrat-o pe a 2-a. eo fata brici si care a fost atentionata de fosta ca tre sa fie extrem de precisa la job daca vrea sa ii fie bine
ashe ca acuma fata si-a intrat catinel in atributii si linsitea se asterne pe frontul de nord ču pashi ca de vata"
ha ha haaaaa.... "cu pasi ca de vata" era expresia mea mare favorita la facutul de compuneri in clasele primare:
primavara venea "cu pasi ca de vata"
seara se asternea "cu pasi ca de vata"
timpul trecea "cu pasi ca de vata""
vacanta se termina si scoala se apropia "cu pasi ca de vata".... etc
ce mai, am avut o copilarie scriitoriceasca "cu pasi ca de vata"
gata cu aberatiile ca ma ia Adusca pe sus ca am gresit subiectul
mey, MamicadeGiulia, lasa plansul ca strica tenul si vino si semneaza condica. pai cum sa te uite Giulia? nu stii tu cat de posesive sunt leoaicele? vrei-nu-vrei [ asta e doar o vorba, ca stiu ca vrei] ai sa fii mama ei toata viata si basta.
Ledi, cum merg trebile? eu sunt cam in urma cu noutatile tale: ti-ai gasit job pana la urma? cum merg lectiile de limbi straine?
pt ce ai nevoie de limbi straine? pt corespondentascrisa? ca io aici eram as dar de dat drumul la gura nu mi-am dat pana nu am fost fortzata de imprejurari sa folosesc limba engleza pt comunicare.
hehehee Cristinutza si Oana
sper ca si maica-mea sa aibe gura la fel de poleita. ca tare mi-as dori sa am copil nascut undeva intre mai si august. la liceu la mine in clasa am fost un grup foarte haios, cu 16 lei din toti vreo 27 de elevi. deci va imaginati acolo competitie si frustrari specifice ca nu esti tu cel mai tare din parcare neaparat. dar la modul personal, cu putine exceptii, ne-am inteles bine si mi-a placut colectivul.
iar prietenii mei cei mai adevarati sunt in proportie covarsitoare mascuti intre mai - august. exceptie fac prima mea prietena din copilarie [ o fecioara] si 3 prietene din eprioada univeristara si pana acuma nascute in perioada nov - ianuarie.
acum ca stau si citesc ce am scris descxopar ca toate zodiile sunt ok depinde de om, de caracter, de mediul in care se formeaza, de cei 7 ani de acasa, de scara de valori si principii, etc.
cinta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Bine-ai revenit tatianaS.
E loc pentru toata lumea ca doar suntem intre leoaice...
Haide-ti fetelor la semnat de condicuta...
Va lasati rugate ? Asteptati invitatie speciala ?
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.