Nu sunt si leoaice pe site?(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Suntem aici !!! Semnam, semnam, cum sa nu !!!
Fetele, io`s cu nerFii, de saptamana viitoare am sa cam trec pe la munca ... am un kef nebun ... nu stiu cum voi rezista fara asta mica ...
Deja ma gandesc la vacanta - prima vacanta cu fi`mea ... ce m-as duce la mareee ... ofofof ... mai este pana`n august oleaca ...

Voi pe unde umblati ???

Io`s pe acasa cu "the nany" care este super-priceputa, pe bune. Numa` io crap de gelozie, Doamne, ce geloasa suuuunt, imi vine sa ma dau ... Oare mi se trage de la zodie ??? Innebunesc, nu alta.
Sotul zice ca`i clar ca`s dusa cu pluta ...

Noah gata cu ale mele probleme cu neuronu` !

Haideti la apel !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mey Daria desi mi-am mai corectat comportamentul,caracterul in ultimii ani, eu zic ca asta cu copilu in veci n-o sa pot sa fiu normala..Is posesiva..si desi n-am copii inca, stiu cum o sa fiu ca ma cunosc destul de bine.O sa fie copilul meu,o sa mor daca o sa-l iubeasca pe tati mai mult,o sa mor daca nu-i mamos,si daca o sa stea la altcineva si o sa fie..cum sa zic..de ex.in situatia ta o sa ma simt tradata.Da,stiu ce-o sa ziceti,ca nu-s normala,ca-s dusa cu pluta..asta e.Sunt defecta..
Plus ca eu cand vorbesc cu sotul,zic bebele meu..cand o sa am bebele meu,de parca l-as face singura..Dar asa spun,bebele meu sper sa nu faca aia,bebele meu etc.
Culmea e ca daca bebele meu o sa fie ca mine va fi al treilea razboi mondial,ca nu va spun cate nu i-am facut mamei,ce personalitate aveam si cat m-ar durea pe mine daca copilul meu ar face si-ar spune asa,adica ce-i faceam eu mamei si ce-i spuneam.
Daria ce sa-ti spun..te incurajez,Giulia nu o sa te uite,n-o s-o iubeasca mai mult pe tanti pt ca o singura mama are.Tu.
Va pupic fetele si va doresc week-end placut.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Aaa ce mai voiam sa va zic..era un subiect la generale despre femeie sau barbat..eu spun altfel.Ce v-ati dorit sa aveti ?Fetita sau baiat?si de ce..
Cred ca subiectul la generale era deschis de viovio..sper sa nu ma insel
Dupa ce l-am citit,mi-am pus si eu intrebarea..al carui raspuns il stiam de cand ma stiu..vreau fetita..De ce?Pt ca s-o rasfat,sa-i iau rochicioare,sa-i fac codite,sa pot vorbi cu ea foarte deschis,sa fie fetita mamei..Ma rog,nu-mi vin acum toate in minte..
Si?Daca o semana cu mine ce ma fac?Ca mie nu mi-a placut sa port rochite si sa-mi fac codite.La 14 ani cand am intrat la liceu,ma tot rugam de-ai mei sa ma lase sa ma tund,aveam un par lung,pana pe spate.Insa nu voiau,mai ales tata.Si eu le-am zis ca ma tund oricum,asa ca am facut rost de bani,alocatie parca..si m-am dus si m-am tuns,da scurt rau si filat sa-mi fac cornite in cap..sau ma rog tepisori..Cand m-am intors acasa,tata mi-a raspuns la usa,ca era usa inchisa si mi-a spus"ledy nu-i acasa,nu stiu unde este"Ca aveam prostu obicei sa plec si sa nu zic unde.Nu-mi placea sa dau explicatii si nici acum nu-mi place.Nu-mi placea sa ma traga la raspundere.Na!Copil rebel!..Cand s-a uitat mai bine si i-am zis,ca eu sunt..a inmarmurit saracu,era socat.A inceput sa tipe la mama ca uite ce facuse fiica-sa,ca atunci cand faceam ceva rau zicea fii-ta(lu mama)si atunci cand faceam ceva bine, eram fii-sa.M-a pedepsit,nu m-a mai lasat afara..si asta ma durea cel mai mult.
Oricum intotdeauna am facut dupa capu meu,chiar daca ma bateau tot ca mine faceam.Si niciodata nu taceam din gura,intotdeauna mi-am sustinut punctul de vedere.Si ma luam cu ei in gura,la cearta..mama era al treilea razboi mondial..si cand ma provocau parca se desfasura taifunu din mine..Ei,fetele cu copii leu,nu va speriati!
Hai ca am deviat de la subiect.
Si as vrea si baiat pt ca stiu eu ca baietii is mai mamosi,ca eu am fost cu tata si frate-miu cu mama.
Ei,la voi?
Sper sa nu va fi ingrozit cu povestirile mele
Poate va mai povestesc pe parcurs..
Va pupic dulcic.
Aa sa precizez..am purtat rochite in adolescenta,da nu ma simteam bine in ele,da asa imi atingeam tintele mai usoradica agatam baieti..ca de obicei eu mi-am agatat toti fostii prieteni,moama aveam un tupeu fantastic..acum m-am babacit si nu stiu frate unde-i tupeul ala ,increderea aia,de aveam impresia ca pot muta muntii..
Gata..ca prea ma lungiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leditiaaa, ai revenit ! Ce ma bucur ca esti bine !!! Te pupaaam muuult muuult de tot !!!

Fata sau baiat, categoric fata ... pen`ca fetili sunt muuult mai frumoase decat baietii, na. D`aia. Io 9 luni nu am stiut ca e fetita in burtica si a fost ciudat. Aopi pe ultima suta de metri doream sa fie totusi baiat, dar nici in ziua de azi nu stiu de ce, ca in momentul in care m-am trezit am intrebat daca e fataaa si am fost atat de multumita de numa`numa`.
Gelozia este ceva de speriat, fetelor. Adica "tradatoarea" asta mica spune tatata mey, si cand e tac`su` in incapere se uita NUMAI la el, va datiseama ...
Dadaca: super de nota 10 si Giulia o place. E clar. Innebunesc. Daca ma uita si nu ma va iubi ??? Io ce naiba ma fac ??? Eu nu vreau sa mai iubeasca si alta "tanti". Uai ce suparata suuunt :(((
Copilaria mea: fereasca cel de sus sa-mi semene Giulia !!! Sa semene pe tac`su` !

1.Voi cum ati fost in copilarie ?
2.Ce anume va amintiti cu maaare drag din vremurile trecute ?
3.Ce ati face altfel in viata ?
4. Credeti ca sunteti asa si din cazua zodiei ?

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ba mai sunt leoice si eu sunt una dintre ele da vin mai rar ca sunt mai batrana si mai...zburlita!
Dar voi nu va speriati nu-i asa?
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Vai! si eu si eu Eu sunt pe 2 august 1981 iar, ingerasul meu 18 augus 2004 . Ce sa mai jungla curata!

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Vio(adica viorela hoff) te pup dulce!Si mai termina cu batranetea aia zau..Daca ti-ai arata varsta as mai zice eu,dar cand arati multtttt multtt mai tanara..zau.Eu in locu tau as fi mandra..
Hai te pupic dulcic si treci mai des pe aici.
Pupici la noile venite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Daca nu e prea tarziu mai primiti o leoaica printe voi? sunt nascuta pe 16 august 1972

Mergi la inceput

Bine ai venit bijuarda..
Da ce-s cu lacrimile alea la sfarsit ha?Hai mey fetelor lasati prostiile si reveniti-va zau.Daca-i din cauza ca esti nascuta in 72 nu vad nici macar un motiv de plans.
Deci capu sus si lasati aia cu varsta.Ca doar fiind leoaice sunteti frumoase si destepte si nu va aratati varsta
Hai pupici la toate leoaicele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Pentru toate leoaicele .
Daria, mult succes saptamana viitoare, iti tin pumnii si te inteleg perfect.
Numai bine.

Lilianna

Mergi la inceput