Nu sunt si leoaice pe site?(2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Salutare,salutare!
Chiar nu mai iese nimeni la apel ?
Fetelor,pe unde sunteti?
Astept vesti!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lywh/Lywh.jpg)
Lywh spune:
Buna fetelor. Eu nu am putut accesa DC-ul tot weekend-ul, dar am revenit in forta. Va doresc o saptamana frumoasa. pentru voi.
Lilianna
![](images/user_woman.png)
pojogam spune:
pot sa vin si eu la apel???
14 aug... nu spui anul! Bagaciosa, chiar prea bagacioasa, directa si de aici belele; cam dura dar asta nu cred ca e de la "leu" si ce spuneti , ma primiti si pe mine?
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salutare feteloooor !
Bun venit noutelor !!! Am intregit lista din prima pagina !!!
O saptamana frumaosa sa aveti !!!
Sa mai treceti la semnat condica !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
cinta spune:
hop si eu la apel!!!
na ca nu prea ma mai aud cu petreceri. pt ca desi am avut week end prelungit de vineri pana azi, iubi al meu fuse bolnavior si foarte tzafnos. ashe ca mi-am luat raspunderi de closhca si l-am oploshit cum m-a dus si pe mine capul. si am stat in fata tv si am dormit cot la cot.
de atata somn, desi ieri seara am servit 3 pahare marutze de wiskey cu cola, pe la 3 nopatea eram incamamndoi trezi si numarand oitze in intuneric. ca somnul nu mai venea si pe la noi. cred ca am ajuns si noi la saturatie - asta dupa ce s-a calmat si pisca si am si dormit ca nesimtitii toate zilele astea.
macar sper fizic sa fim mai odihniti ca ne asteapta multe de facut pana vineri la birou.
pupaceli & hugzzz
cinta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
fetele, leoaica mea mica se pune? E nascuta pe 11.08.2004...si e leoaica de mica, sa mor!
ce stiti despre copiii lei + mame varsatoare?
va pup!
Oana si Mara 11.08.2004
szivarvany spune:
Oana, se pune, cum sa nu se puna, doar e leoaica veritabila, comoara pretioasa !!! O trec acum pe listuta de la prima pagina !!!
Mey, io mai rarut pe net ca e soareeee la noi si o tin afara pe leoaica mea sa se familiarizeze, dar semn bun, ieri nu a facut nici o criza la vederea altor oameni Ba din contra, ia placut in parc si am stat efectiv pe loc 2 oreeee, e record in 7 luni !!!
Cinta, mi-a placut faza cu numaratul oitelor
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
daria, sar'naaaaaaaaa!
vad ca ai si tu leoaica mica, toti sunt asa independenti de mici? a mea n-are nici o treaba cu ma-sa (adik je), desi a stat numai cu mine pana la 6 luni si rade la toata lumea, oricucine o las tot aia e...e ffff vesela si sociabila....da' parca as vrea si eu s-o vad un pic mai dependenta de mine...doar un picutz
.
Oana si Mara 11.08.2004
szivarvany spune:
Oana,
Giulia este independenta de pe la 3 luni cand a renuntat la carca mea, dar pana ieri nu puteam sa stam in parc pentru ca tipa si urla si facea crize ne nervi numai cand vedea straini si nu se misca si ea cu caruciorul. Groaznic, nu puteam merge in vizite iar acasa o apucau bocetele cand avea toane, la aceleasi persoaneee.
Este o mica tradatoare pen`ca zice tatatata, iar eu cand am lipsit cateva ore bune si ea a ramas cu tati nici macar nu s-a uitat la mine cand am intrat in casa.
Este insa cuminte la ea in camera si-i place sa fie lasata in pace cu jucariile ei
Bucura-te ca MARA este sociabilaaa !!!
cinta spune:
daaaa.. Daria, Mamica de Giulia :)
numai ca acum am ochii cam inroshititi. si nisiposi. dar de cascat nu prea le casc. ceea ce tot e bine.
Oana: io mi's leu nascuta pe 9 august si maica-mea varsator pe 4 februarie. cat am fost prunc mic si nearticulat a mai fost BINE DE TOT. dar dupa ce mi-am mai dat drumul si la citit si imbogatit vocabularul s-a declansat al 3lea razboi mondial la noi in casa. care a durat cam cati ani de scoala am avut io. adik... cei 12 plus facultatea. asta din cauza unei mame autoritare si dominante, obisnuite sa comande si a unei razgaiate de domnisoara care era scoasa din sarite ca nu i se recunosteau pe fata meritele si cand avea dreptate.
eu zic ca daca ai sa stii sa pastrezi un echilibru va fi totul super. DAR: sa nu incerci sa te impui in fata fetei atunci cand o vezi ca e ultra-convinsa ca ea are dreptate. mai ales argumente gen "taci ca te plesnesc" nu numai ca or sa o indarjeasca si mai mult, dar o sa ti-o si indepartezi.
eu si mama mea acum suntem in termeni f buni - traim si la distanta considerabila una de cealalta. dar treburile s-au schimbat doar in momentul in care a invatat sa imi respecte individualitatea. conteaza enorm. respecta-i deciziile. niciodata nu folosi ironii prin care sa intorci impotriva ei mici secrete pe care ti le-a impartasit. nu vei mai afla nimic din gura ei. crede-o cand iti spune ceva oricat de incredibil va suna. altfel va ajunge la rationamentul ca e mai usor sa minti. ca esti crezuta mai usor. ai incredere in ea si in scara de valori. ai mei au avut incredere mare in mine si nu mi-au controlat viata personala - adik tipii cu care ieseam in oras, petrecerile la care mergeam, excursiile la munte cu grupul de orientare turistica, etc.
niciodata nu fa o promisiune decat daca esti convinsa 101% ca poti sa te tii de cuvant. ai mei mi-au facut 2 promisiuni pe care nu si le-au respectat cand am fost copil - mi-au promis un balansoar. si ca ma "trag" cu avionul daca iau coronitza in primul an de scoala. coronitze am colectionat, dar promisiunile nu s-au respectat. nu a mai contat ca mi-au luat bicicleta, patine, rotile, etc. a contat ca mi-au promis si nu au facut. asa a judecat copilul din mine. si cat imi dorisem balasoarul ala. in care sa ma legan in timp ce citesc unul din autorii preferati.
nu stiu cum sunt varsatorii in general. insa mama mea cred ca putea foarte usor fi general. de aici zic eu ca au aparut majopritatea conflictelor intre noi. un leu care nu suporta autoritatea impusa si un varsator obisnuit sa controleze si sa domine.
in schimb, in multe situatii mama a fost cea care mi-a dat aripi si m-a sustinut. si m-a antrenat in activitati facandu-le cot la cot cu mine pt a nu ma plictisi - fiind si copil unic. s-a zbatut mult sa imi poata oferi o baza pt a-mi trai visele asa cum ea nu si le-a putut realiza pe ale ei. ea s-a luptat cu mentalitatea intregii familii -"cum sa lasi tu fata singura sa plece in lume". si m-a sustinut pana in panzele albe.
o relatie parinte - copil e cu bune si cu rele. si merge dincolo de zodiac. zic eu ca totul depinde de rabdarea si intelegrea de care se da dovada de ambele parti. si de modul in care vei reusi sa ii dai aripi sau vant sub aripi.
gata cu scrisul
cinta