Racoaice - la apel (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
oanamc spune:
Ma mai bag si eu in vizita pe aici.
Pe mine ma fascineaza marea.Si nu orice mare, ci marea noastra!Indiferent in ce parte ne petrecem concediul, trebuie neaparat sa dam o fuga si la Marea Neagra, altfel nu e concediu! Cu toate astea, apreciem si muntele, nu in egala masura,totusi...
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanamc spune:
Aaaaa, despre petreceri...... ce e aia o petrecere?...
Inainte, mult inainte ma simteam bine la orice petrecere, zgomotoasa sau nu...Acum nu ma simt bine decat in pat pe partea stanga, inconjurata de perne...
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by oanamc
Aaaaa, despre petreceri...... ce e aia o petrecere?...
Inainte, mult inaintema simteam bine la orice petrecere, zgomotoasa sau nu...Acum nu ma simt bine decat in pat pe partea stanga, inconjurata de perne...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
esti mortala, oana!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
La munte sau la mare, buna intrebare!
Iti place marea enrom de mult, dar daca ar fii sa aleg as alege muntele...de fapt aleg muntele, dar nu oricum ci cu cortu ca e mai palpitant Inainte de aparitia printului, mergea tot des la munte cu cortu, sotu neplancuind la mare
si tare bine mai era...nu aveam timp sa ne plictisim, toata ziua eram pe munte, "calare" pe stanci,etc...
Cea mai ce dintre toate concediile facute a fost cel de acum vreo 3 ani, cand am fost plecati pe Cheile Nerei, binenteles cu cortu
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
oanamc spune:
Claudelu, eu nu sunt atat de curajoasa.Mai mult de 2 zile cu cortul nu rezist, am oroare de insecte, gongi si paienjeni...Dar drumetiile imi plac mult.Am facut si noi cateva concedii pe la Herculane,Sinaia,Predeal...dar de fiecare data...tzushti la mare sa ne balacim
Oana si bb Letitia Medeea (sapt 37)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Oana, nici eu nu as fii crezut vreodata ca ma va atrage cortu, prima oara e mai greu apoi incepi sa adori Te gandesti ca eu am rau de inaltime, dar rau de rau si cand sunt la munte numai pe stanci sunt toata ziua...aaa, dar ce-mi place cel mai mult e sa mergem prin pesteri neamenajate, o adevarat nebunie
Demential de-a dreptu
Off, pacat ca n-am scanner ca as pune niste poze
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
oanamc spune:
Claudelu, se pare ca voi chiar stiti sa va bucurati de o vacanta...Noi suntem mai comozi...
AlinaN spune:
Desi imi place la nebunie apa, prefer muntele, adica, mai corect spus o combinatie intre cele doua: munte cu lac sau piscina . Am fost o singura data la munte cu cortul vreo 2 saptamani si mi-a placut foarte mult, de atunci n-am avut ocazia din pacate, pentru ca oricat de mult mi-ar place nu ma pot duce de una singura sau numai cu sotul.
La mare ma plictisesc dupa cateva zile de obicei 3 sau 4. Nu ma dau in vant dupa aglomeratie, zgomot si soare torid.
O primavara frumoasa,
Alina.
oanamc spune:
Pentru mine caldura solara e vitala...Pot sta la plaja ore si ore, iar balaceala e a doua natura pentru mine.Doamne, nu pot sa cred ca anul acesta nu merg in concediu...Oare cat de mare trebuie sa fie bebelina mea ca sa pot sa merg in vacanta? Ce varsta aveau copiii vostri cand ati mers cu ei undeva, sau i-ati lasat acasa?
ninocikap spune:
buna racusoarelor,
ma bucur ca sunteti in continuare active, eu de cand cu bebe-ul abia am mai reusit sa va citesc, dar am fost mai lenesa la scris.
ce sa va spun, imi plac petrecerile de orice fel atata timp cat pot sa dansez. Sunt innebunita dupa dans, si nu neaparat nu stiu ce noutati, imi place la nebunie sa dansez o hora sau sa invart cu barbatul meu o sarba, abia astept sa am ocazia sa o mai fac , ca daca fusei pana mai acum o luna nu prea am mai putut.
si mie imi place mult la mare, cand reusesc sa ajung ma simt acolo ca si cum as fi intr-o alta lume, nu am nici o grija sunt doar fericita.
oana nu cred ca vom putea sa mergem anul asta la mare, cel putin nu cu bb, eu zic ca sunt totusi prea mici vara asta, abia daca vor putea sa stea in fundulet. si mie imi pare rau mai ales ca nu am fost nici in 2004. ei, dar fruntea sus ca nu-i decat un an.
Va pup.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)