Racoaice - la apel (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Alina,ai incercat pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Alina,ai incercat pe net?

Am incercat eu, dar eram curioasa daca stiti unul bun, adica sa mai se si intample ce scrie acolo.
Ca sunt si din alea facute "la norma" ca sa zic asa.

O primavara frumoasa ,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili .

Alina incearca la Astromagie.ro, pare a fi serios.

Mai, racushoarelor, ce ziceti: va plac petrecerile zgomotoase, sau preferati ceva intr-un cerc mai restrins si linistit ?

O zi buna in continuare.
_
10+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

'neatza fetele (eh, e aproape pranz!),

Alina eu citesc foarte des www.acvaria.com si imi place la nebunie. Uneori se potriveste, alteori nu. Insa mi se pare, de departe, cel mai bine pus la punct site de gen... In afara de horoscop (in multe, multe feluri) are atatea informatii legate de astrologie, cristaloterapie etc., incat uneori uit sa mai ies din site!
A, uitasem ... sunt nascuta pe 14 iulie '77, iar sotul e capricorn!
Legat de petreceri, nu stiu ce sa zic. Depinde. Acum imi place "cerc restrans si linistit". Dar am trecut si prin "petreceri zgomotoase" intr-o vreme... Insa simteam ca nu mi se potriveste si chiar daca participam nu ma simteam in largul meu. Poate si din cauza ca uneori persoanele din jur ma inhiba. Nu cred ca lucrul asta e vreo caracteristica a zodiei...
pentru toate racushoarele si multe,multe de primavara!
O sa revin la subiect. Promit!

Ajutati-l pe Florin sa traiasca! Popularizati acest site:http://florin.webmyc.com

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La fel si eu, primel: imi plac petrecerile in cerc restrans. Am avut si eu era petrecerilor zgomotoase, insa m-am "cumintit" si, sincer, nu le simt lipsa deloc.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru linkuri .

Eu prefer petrecerile in cerc mai restrans, care nu inseamna ca sunt si linistite - in cercul de prieteni in care sunt acum . Iar cheful de zgomot, dans, etc...imi vine la fata locului, nu stau ca pe ace cateva zile asteptand petrecerea respectiva. In schimb, nu rezist chiar foarte mult in forma - asta insemnand mai multe nopti la rand.

O primavara frumoasa ,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AlinaN, si eu sunt la fel...imi plac orice fel de petrecere, de la cele linistite pana la cele zgomotoase...ma adaptez imediat, dar asa cum ziceai si tu, nu mai rezist sa pierd mai multe nopti una dupa alta...mi se cam gata bateriile...uneori aveam Duracell, acum RAMOL

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

ca tot veni vorba, unde va simtiti mai bine, la munte sau la mare?

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili .

Din petreceri - prefer mai mult din astea mai linistite si restrinse, cu toate ca as face fata si la una zgomotoasa.

Unde ma simt mai bine, la munte sau la mare ? Cam greu imi vine sa raspund, imi place la mare. La munte nu am fost niciodata, insa daca as putea compara macar cel putin cu dealurile din satul buneilor cred ca as spune ca ma simt bine in masura egala de bine la munte ca si la mare.

Weekend placut si numai bine .

10+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

eu una, desi imi place sa ma balacesc la nebunie, prefer muntele... de cate ori ma duc la mare, stau o saptamana, max 10 zile si ma plictisesc, ma prinde dorul de duca... In schimb, la munte ma simt excelent, as sta oricat, probabil si din cauza ca sunt nascuta la munte...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput