Racoaice - la apel (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ionella3003 spune:
buna intrebare, oana, ca eu vreau sa ma duc la mare la sf lunii mai, cand alex o sa aiba 8 luni... sper sa ne descurcam onorabil
!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielat spune:
Mie imi place si la munte si la mare. Mai rau ca am rau de inaltime, dar rau rau, ca ma apuca panica si incep sa tremur si nu mai judec cum trebuie, dar imi place sa colind .
Dar anul asta trebuie neaparat sa merg la mare ... ca i-am promis la ala micu si toata ziua ma bate la cap ca sa mergem la vara la mare.
Si petrecerile imi plac, daca imi place anturajul as vrea sa nu se mai termine, nu ma dau in vant dupa dans, nici berb meu nu se da in vant.
Primel spune:
imi place la mare, ii duc dorul chiar, dar parca muntele are prioritate in sufletul meu! Acum chiar am prilejul sa locuiesc intr-o zona de munte superba (Alpi) si nici nu indraznesc sa ma gandesc la mai mult de atat. Sa fie si din cauza ca sunt nascuta tot la munte (Maramures)? Nu stiu ce sa zic... Poate ca da, poate ca nu... O caracteristica a zodiei noastre ar fi ca ne place la nebunie apa si da, sunt de acord, imi place si mie apa si ma cuprinde o liniste de nedescris atunci cand sunt in preajma marii, a unui lac sau a unui rauletz galagios de munte... Ascult chiar muzica de relaxare care sa contina sunete din natura, ciripit de pasarele, izvoare sipotind, valuri ale marii... Inchid ochii si simt totul ca o magie...
Ajutati-l pe Florin sa traiasca! Popularizati acest site:http://florin.webmyc.com
www.craiova.ro/argos
"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope
oanamc spune:
Fetelor, sa inteleg ca anul acesta nici vorba de vacanta...???
Nici macar un weekend aproape de casa? Si asta cu sau fara bebe?
Daca mergem in august bebe va avea 5 luni...sa o luam cu noi sau sa o lasam acasa(daca ne vom indura sa o lasam...)am deja o vaga impresie ca solutia asta iese din calcul, nu?
Eu nu am pierdut nici o vacanta, de cand ma stiu am fost in fiecare an in concediu.Oare chiar nu am nici o sansa? Voi cum ati procedat?
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37+)
Primel spune:
Salutare, salutare!
Oana, eu n-am bebe asa ca, din proprie experienta, nu stiu ce sa zic... Dar ma gandesc ca depinde de bb, daca e cumintel cred ca ati putea incerca sa-l luati cu voi intr-un concediu, fie el si mai micutz... Am avut o colega care anul trecut a nascut si, la cateva luni ale fetitzei (parca tot 5...), a plecat la mare in concediu! A avut grija sa aiba conditii bune de cazare si n-a avut nici o problema, dimpotriva imi povestea ca asa a procedat si cu primul copil, tocmai pentru a-i obisnui de mici cu... calatoriile.
Iti urez succes si tuturor racoaicelor!
www.craiova.ro/argos
"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope
oanamc spune:
Primel, parca mi-a venit inima la loc, mai am o speranta.M-am gandit si eu ca daca mergem intr-un "concediut" mic, micut,putem lua bebelina cu noi, bineinteles cu conditiile de rigoare.Daca va semana pe mine si pe sotul meu, va fi incantata de calatorie...
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)
ionella3003 spune:
oanamc, finii nostri au fost la mare cu pitica cand avea 3 luni; asa ca nu vad de ce sa-ti faci probleme! eu una sunt decisa sa nu pierd nimic din ce inseamna iesire, distractzie, in limita posibilitatilor si a bunului simt, bineinteles impreuna cu cantaretzul meu, ca n-am cu cine sa-l las! Deja avem programate vizite la muzee, si, dupa cum zicea, o sapt. la mare la sf. lunii mai!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
oanamc spune:
Ionela, si eu m-am gandit la mici iesiri, la picknic, cateva ore, sau un week-end la o cabanuta, undeva. Oricum, sotul meu are concediu abia in august, sa vedem cum va fi cu bebelina si poate aterizam o saptamana undeva.
Cred ca finii tai au fost foarte curajosi sa mearga cu un bebe asa mic la mare.Cum s-au descurcat?
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)