Racoaice - la apel (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
AlinaN spune:
Violetik si paula2003, bine ati venit !
Pentru ca nu cred ca exista zodie perfecta, tre sa aiba si zodia rac ceva defecte. Voi ce defecte credeti avem noi, persoanele nascute in zodia rac?
Eu cum nu prea personal ale persoane nascute in zodia asta ma iau pe mine drept material didactic si incep:
1. iau greu decizii,
2. sunt cam lenesa - cand eram la scoala greu ma apucam de invatat
[atat mi-am amintit deocamdata, dar sigur mai sunt]
3. ce am gasit la adresa : http://www.bumerang.ro/horoscop/defecte/?a=zilnic&id=4 "Racii sunt fiinte slabe pe dinauntru." si "Se spune despre Raci ca sunt invidiosi si ca se manie repede"
.
Ce parere aveti despre defectele racilor?
O primavara frumoasa ,
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanamc spune:
AlinaN, sub nici o forma nu pot sa fiu de acord cu punctul 3.
Si eu sunt delasatoare, nu lenesa, si chiar ma hotarasc greu asupra celor mai simple chestiute, dar nici vorba sa fiu o fire slaba, nici vorba !!!! Si sunt sigura ca mai sunt racusoare care imi dau dreptate.
As minti sa zic ca nu am simtit invidie(nu sunt mandra de asta)si ma atac destul de repede...Asta cam asa e!
Monique05 spune:
Buna seara
Eu sunt Rac si mama la fel. Insa suntem foarte diferite in multe privinte. Eu as calatori tot timpul, nu imi plac hotelurile luxoase si atata vreme cat am strictul necesar cel mai important lucru este sa vad cat mai multe, sa citesc cat mai multe. As sta pe munte cu saptamanille.
Sunt foarte sociabila. insa este adevarat ca am greu incredere in oameni.
in scoala eram foarte timida. Odata cu trecerea timpului zic eu ca m-am mai tratat.mama pleaca foarte greu de acasa, accepta cu greu orice fel de schimbare.
ionella3003 spune:
bine v-am regasit ca taaaaaaaaaare mi-ati mai lipsit zilele astea!!!
bun venit racaritelor "noi" si la cat mai multe postari!!!
oanamc, finii mei s-au descurcat onorabil cu finuta la mare, intrucat era mica rau si manca si dormea, ba mai mult, capatase o teribila pofta de mancare de la aerul de mare... eu o s-o cam trag, asa ma astept, pt ca la 8 luni e cum e mai naspa: nici nu merge nici nu sta linistit! Dar ne-om descurca noi! Oricum, eu abia astept sa vad marea!...
cat despre ce discutati mai sus: eu una iau decizii destul de usor, si, de obicei, corecte; probabil viata m-a facut sa fiu asa. Adevarat ca atunci cand eram mai mica eram extrem de timida ... Probabil si faptul ca am facut sport de performanta m-a ajutat sa ma "tratez", sa capat mai multa incredere in mine. Cat despre invidie - e adevarat, uneori sunt invidioasa, insa de enervat nu ma enervez chiar asa usor...
Oricum, in general sunt optimista (ca sa vorbim si despre calitati), vesela si, de cand s-a nascut alex, pot spune ca ma organizez destul de bine. Intr-un cuvant sunt multumita cu mine asa cum sunt, sunt pe calea cea buna.
Insa vreau sa mentionez ca m-a ajutat extrem de mult faptul ca-L simt pe D-zeu aproape sa-mi gasesc echilibrul interior, pacea si linistea sufleteasca, ceea ce va doresc si voua, racusoare dragi
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
corneliaa spune:
Bine au venit fetelor noi!!!
Si eu iau deciziile repede si spontan desi uneori mi s-a intamplat sa gresesc, dar am recunoscut si mi-am cerut scuze daca au fost implicati si altii. Noroc ca nu s-a intamplat prea des , cred eu datorita flerului sau intuitiei spun eu.
Adevarul e ca nu prea accept sa fiu subordonata cuiva (mai ales daca mai e si o persoana lipsita de tact sau stupida)dar asta cred ca nu e o caracteristica a zodiei ci viata m-a facut putin cam prea independenta.
Ca atare, cam impung (adica fac glume) pe seama cuiva care incearca sa se impuna in vreun fel si-mi vad de treaba mea.
De enervat ma enervez foarte repede dar imi si trece la fel de repede.Depinde adica de persoana. Dar daca se repeta des...ceea ce inseamna ca ma calca pe "bataturi" stiu sa fac si urat!!!
Iar la capitolul optimism versus pesimism, sunt o pesimista veritabila , dar asta tot din cauza vietii care m-a adus sa fiu asa. In adolescenta eram naiva si acordam incredere din start oricui. Norocul meu c-a fost tata la spatele meu sa ma aduca cu picioarele pe pamant si sa ma apere de necazuri.
Cam asta ar fi. Noi intram mai rar pentru ca ne luptam din greu cu colicii astia nenorociti care mi-au mancat mie jumatate din viata si lui fie-mea i-au furat zambetul de pe buze.
pupicei pe clestisori!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
oanamc spune:
Eu sunt o optimista incurabila!!! Si nu am incredere in aproape nimeni.Nu se prea potrivesc cele doua afirmatii dar asa este, poate pentru ca am mare incredere in mine!
Cornelia, tinem pumnii bebelusei sa scape cat mai repede de colici si sa puteti zambi amandoua.
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)
corneliaa spune:
Oana, esti cu sarcina pe ultima suta de metrii? Nastere usoara, un bebe sanatos, frumos, destept si norocos!!!
Si sa va ocolesca colicii!!!!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
gabrielat spune:
Eu nu iau deciziile prea usor, cantaresc putin situatia si dupa aia ma hotarasc. Nu zic ca toate deciziile mele au fost benefice pentru mine, ca am avut si cazuri cand am judecat gresit o situatie dar cred ca soartaa fost de partea mea - pana acum nu am motive sa fiu nemultumita de ce am realizat.
Un defect al meu cred ca este faptul ca foarte greu am incredere in cineva.
Si ma deranjeaza ca ma enervez extraordinar de repede, imi trece usor dar nu uit motivul pentru care m-a suparat cineva- asta sa stiti ca este un defect foarte mare pe care il recunosc, pentru ca ma afecteaza in relatiile viitoare cu persoana respectiva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Eu iau decizii repede fara sa ma consult cu sotul , doar il anunt ce am facut, sau il bag putin in seama.
Defecte!!!
Sunt prea buna, saritoare, darnica...
Calitati!!!
Pt. casa, iubitoare, harnica, loiala pana ma calci pe batatura....
Am sa intru mai des ca vreau sa mai vorbim. Barbatii raci sunt diferiti de femei foarte mult, conteaza si educatia...mai multe.
Pupici multi tuturor.
paula2003 &
Alexandra
Primel spune:
si bun venit celor noi!
Calitati: sensibilitate, copilarie, atasament, familie, romantism, spirit casnic si gospodar, intuitie, imaginatie, tenacitate, spirit protector, loialitate, rezerva, traditionalism, intelegere, compasiune, simt artistic...
Defecte: capriciu, instabilitate, emotivitate, timiditate, retragere, nehotarare, hiper-sensibilitate, nesiguranta...
ma regasesc destul de usor in cele de mai sus...
multi tuturor si o zi frumoasa!
www.craiova.ro/argos
"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope