Racoaice - la apel (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

A VENIT PRIMAVARA!!!!

SA AVEM O PRIMAVARA PERFECTA!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

1 Martie calator, ne-a adus un martisor !

Azi sunt un rac melancolic. Inca n-am primit martisoare de la mami a mea sa le pun la puiutii mei si aici e un ger si un soare si primavara foarte departe !

Mai sunt alti raci melancolici ca mine ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Racusoarele mele dragi - LA MULTI ANI!
Va doresc ca viata vostra sa fie o eterna primavara, sa fiti sanatoase, sa ne bucuram de copii si de soti !
Sa revin la subiect: si mie imi place la nebunie apa, este clar elementul nostru. Eu cand ajung la mare imi rade toata fata, sunt in culmea fericirii.
Si artele sunt pasiunea mea (desi sunt avocat, deci in principiu n-as avea nici o legatura): pictez, am incercat chiar si modelaj si sculptura (dar nu prea mi-a iesit), am facut de multe ori obiecte decorative si mi-am decorat toata casa singura (de la culorile casei, peretilor, mobilei pana la tablouri si accesorii).
Imi place la nebunie sa cant (se spune ca am ceva voce) si de mica cant la pian (din fericire mi-a facut cadou sotul acum 3 ani o pianina).

Btw, ar fi super o intalnire a racoaicelor, dar hai sa mai asteptam un pic, sa se faca mai cald, noua racilor nu prea ne place vremea mohorata, nu ?

Mergi la inceput

quote:
Btw, ar fi super o intalnire a racoaicelor, dar hai sa mai asteptam un pic, sa se faca mai cald, noua racilor nu prea ne place vremea mohorata, nu ?[/blue]

Melania & Anna-Luciana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos

excelenta idee!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna,racusoarelor!
Eu postez prima oara la acest subiect si consider ca e cazul sa ma prezint:
Sunt nascuta pe 19 iulie 1977,sunt casatorita de 4 ani si jumatate si peste vreo 4-5 saptamani se va naste primul ingeras din viata noastra, o comoara de fetita pe care o vom numi Letitia Medeea.
Sunt o familista convinsa,sunt tenace,incapatanata,"rea de gura",ador mediul acvatic(am cel mai mare consum de apa din tot blocul),noptile cu luna plina,zilele fierbinti de vara si "nu am mers niciodata inapoi".
Cam atat pentru moment.
Va doresc sa vi se umple sufletul cu iz de primavara!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Bin venit in adunarea racilor pentru: tyaa, iren, oanamc

Asa, ca de martisor, va doresc la toate o primavara frumoasa si plina de fericire! Si...fara mers inapoi !

Mergi la inceput

Racusoarelor, ce faceti? Dati inapoi?Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

oana, nastere usoara si un copil cuminte sa ai!

Mergi la inceput

Gabrielat,iti multumesc din suflet, chiar am nevoie de incurajari in momentele astea, am cam inceput numaratoarea inversa.Nu sunt eu fricoasa, dar fiind la prima nastere,nu imi e totuna!
Cat despre copiluta, e atat de vioaie in burtica, incat cred ca imi va da mult de lucru....Sanatoasa sa fie! Si noi pe langa!
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

oanamc, suntem alaturi de tine si de toate burticile de prin preajma... si... stai linistita dac-am reusit eu, care sunt extrem de putin rezistenta la durere, sa nasc normal si fara epidurala... cu siguranta o sa treci cu bine peste marele moment! Sa nu te gandesti la nastere in sine, ci la minunea pe care o sa o tii in brate!!!
, azi e baba mea hihihi... sa vedeti ce suflet am...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput