Racoaice - la apel (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

oana si eu sunt alaturi de tine, frica ne-a fost la toate si am trecut cu bine peste asta. Nu te gandi decat la minunea aia mica pe care o sa o tii in brate si nu o sa-ti mai fie frica!
Si vorba ionelei, daca am trecut eu prin asta care nu sunt deloc rezistenta la durere, o sa treci si tu fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Oana, multa sanatate si o nastere usoara.
Iren,acum m-am lamurit eu de ce noi doua...!Tot rac si tu?Tot "rea" si capoasa,dar nu cu rautate.
Updatati lista in dreptul meu,va rog.Sotul e in zodia gemenilor si gemenii nostrii ,tot in zodia gemenilor!.Ca mine,nu-i nimenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Racusoarele mele,va multumesc din suflet pentru gandurile bune!
Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de bebelusii vostrii!
Juliafin, sotul meu e tot in zodia gemenilor!Cum va intelegeti?De cat timp sunteti impreuna? Se spune ca relatia dintre un rac si un geaman nu prea e "roz". Bine ca nu prea cred in horoscop si pana acum, viata mi-a demonstrat ca am dreptate.
Va pup pe toate

Ce parere aveti:femeile din rac sunt total deosebite de barbatii din rac? Cat de mari sunt diferentele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

habar n-am ca, daca ma gandesc bine, n-am cunoscut nici un barbat rac...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Oana, stiu ca barbatii din rac sint cam introvertiti, se-nchid in ei si-s cam mamosi- cel putin asa am auzit, ca prieteni in rac oi fi avut, da cine sta sa-ntrebe zodia? Nastere usoara iti doresc, sa stii ca oricum o sa uiti durerile dupa ce-o sa ai bebe in brate
Julia se pare ca tot avem ceva in comun ...
Baba mea e pe 7, sper sa fie frumos , ca vad ca azi e soare afara, cu toate ca e un ger cumplit.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Dupa ce iei in piept bancile cu toate chichitele lor care inseamna tot atatea obstacole si piedici in calea dorintelor tale, ti se pare putin ireal ca cineva sa fie flexibil si mai ales sa vrea sa caute variante si solutii alternative cu tine. Eu am o situatie speciala, imi cumpar teren si casa intr-o localitate in care nu am resedinta, asa ca bancile nu vor sa-mi dea decat dupa ce imi fac mutatie, pe care pot s-o fac dupa ce imi iau casa ... in concluzie dobanda de 10% din ceva fata de 8.75 sau 9.5% din nimic mi se pare foarte avantajoasa. Dinspre partea cu rambursrea in avans ... am citit in brosura lor ca nu se pot face decat 4 plati in avans pe an, adica una pe trimestru, ceea ce m-a nelinistit putin, cu prima ocazie voi cere mai multe detalii pentru ca si eu intentionez sa termin mai repede si nu in 10-15 ani.

Spor in toate!

Simona

Mergi la inceput

Iren,

Daca ai fi in Cluj ai avea o baba foarte stralucitoare si luminoasa dar cu un pic de ger! Mie mi-ar placea daca ar fi baba mea, a mea e ultima!

Nana Sim

Mergi la inceput

Scuzati va rog, sunt ! Ma chinui de azi dimineata sa pun un raspuns la alt subiect, de credite imobiliare, si nu reusesc, habar n-am cum l-am scapat aici.
Sa sune cineva la Salvare sa ma duca la psiho-pupu.

Nana Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Se pare ca baba mea e frumoasa Aci e ger, da e si senin si soare .

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

aici a inceput sa ninga... imi place la nebunie zapada!!! sa vedem cat o mai tine si de data asta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput