Racoaice - la apel (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
tyaa spune:
Am uitat sa spun...bebe al nostru este fecioara.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lady_danielle spune:
Buna racusoarelor,
Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut in continuare.
iren spune:
quote:
Originally posted by tania-z
fetelor, de cand astept un astfel de apel... chiar daca sunt nou venita!
Mai mult, am vazut o alta racoaica, Gabriela (acelasi nume cu al meu) nascuta tot pe 24 iunie.
Si mie mi-e frica de apa si nu stiu sa inot. In rest cam tot ce ati spus voi, familista etc.
Eu cred ca ar trebui sa facem si un mini-grup al racoaicelor casatorite cu fecioare, ce ziceti?
Pupici!
Si io-s tot pe 24 iunie nascuta, noaptea, adeca Noaptea de Sinziene, ce mai, persoana importanta!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
Poze cu noi nou noute!!
![](coreografie.gif)
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
MirelaV spune:
citeam si eu din urma si m-a surprins ca nu sunt singura careia ii e frica de apa. ciudatel...racusorul e semn de apa...de ce ne e teama? MirelaV
pupicei pe burticei
gabrielat spune:
Mie nu mi-e frica de apa, imi place grozav sa ma balacesc. Nu stiu sa inot, nici nu am invatat ca mi-e frica sa ma las purtata de apa
Tania si iren , noi suntem nascute in zi norocoasa se zice. Si nu as putea sa zic ca nu e adevarat. Cam tot ce mi-am dorit in viata s-a implinit, chiar daca a fost mai tarziu decat mi-am dorit, doar sunt racusor nu?
ionella3003 spune:
chiar vroiam sa va intreb, fetele cu sotii taur, cum va intelegeti cu ei? noi suntem ca 2 pietre tari, care se slefuiesc in timp: pe masura ce trece timpul, relatia noastra e tot mai buna, chiar daca la inceput a cam scartait!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
iren spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
chiar vroiam sa va intreb, fetele cu sotii taur, cum va intelegeti cu ei? noi suntem ca 2 pietre tari, care se slefuiesc in timp: pe masura ce trece timpul, relatia noastra e tot mai buna, chiar daca la inceput a cam scartait!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Ionela, exact aceeasi chestie si la noi, in primul an era sa dau divort, pe urma ne-am revenit
![](icon_smile_big.gif)
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
Poze cu noi nou noute!!
![](coreografie.gif)
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
nana_sim spune:
Eu, un rac bine marcat de semn, cu iubitul meu care e taur am avut o relatie incredibil de buna inca de la inceputuri (acum vreo 3 ani) dar s-ar putea sa fie din cauza ca iesisem care mai de care mai sifonati din relatiile anterioare, iar fumurile de la 20 de ani trecusera demult. N-as putea sa zic ca unul termina ideea pe care tocmai a inceput-o celalalt dar una peste alta ne e foarte bine si liniste impreuna.
Simona
gabrielat spune:
Racusoarelor, vreau sa va urez la toate sa aveti o primavara frumoasa, multe bucurii alaturi de familiile voastre si sa mergem mai mult inainte decat inapoi
lady_danielle spune:
Cate un martisor la toate racusoarele si fie sa aveti o primavara frumoasa, plina de dragoste si realizari.