Racoaice - la apel (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Am uitat sa spun...bebe al nostru este fecioara.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Buna racusoarelor,

Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by tania-z

fetelor, de cand astept un astfel de apel... chiar daca sunt nou venita!

Mai mult, am vazut o alta racoaica, Gabriela (acelasi nume cu al meu) nascuta tot pe 24 iunie.

Si mie mi-e frica de apa si nu stiu sa inot. In rest cam tot ce ati spus voi, familista etc.

Eu cred ca ar trebui sa facem si un mini-grup al racoaicelor casatorite cu fecioare, ce ziceti?

Pupici!

Si io-s tot pe 24 iunie nascuta, noaptea, adeca Noaptea de Sinziene, ce mai, persoana importanta! Sotu e taur, si ne-ntelegem bine, intotdeauna m-am inteles bine cu barbatii taur. De apa mi-e frica si mie, era sa ma-nnec pe la 16 ani, m-au scos inconstienta, si de-atunci am ramas nitel cu capsa pusa

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

citeam si eu din urma si m-a surprins ca nu sunt singura careia ii e frica de apa. ciudatel...racusorul e semn de apa...de ce ne e teama?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Mie nu mi-e frica de apa, imi place grozav sa ma balacesc. Nu stiu sa inot, nici nu am invatat ca mi-e frica sa ma las purtata de apa
Tania si iren , noi suntem nascute in zi norocoasa se zice. Si nu as putea sa zic ca nu e adevarat. Cam tot ce mi-am dorit in viata s-a implinit, chiar daca a fost mai tarziu decat mi-am dorit, doar sunt racusor nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

chiar vroiam sa va intreb, fetele cu sotii taur, cum va intelegeti cu ei? noi suntem ca 2 pietre tari, care se slefuiesc in timp: pe masura ce trece timpul, relatia noastra e tot mai buna, chiar daca la inceput a cam scartait!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by ionella3003

chiar vroiam sa va intreb, fetele cu sotii taur, cum va intelegeti cu ei? noi suntem ca 2 pietre tari, care se slefuiesc in timp: pe masura ce trece timpul, relatia noastra e tot mai buna, chiar daca la inceput a cam scartait!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Ionela, exact aceeasi chestie si la noi, in primul an era sa dau divort, pe urma ne-am revenit A fost destul de grea acomodarea, dar acum ne intelegem din ce in ce mai bine!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu, un rac bine marcat de semn, cu iubitul meu care e taur am avut o relatie incredibil de buna inca de la inceputuri (acum vreo 3 ani) dar s-ar putea sa fie din cauza ca iesisem care mai de care mai sifonati din relatiile anterioare, iar fumurile de la 20 de ani trecusera demult. N-as putea sa zic ca unul termina ideea pe care tocmai a inceput-o celalalt dar una peste alta ne e foarte bine si liniste impreuna.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Racusoarelor, vreau sa va urez la toate sa aveti o primavara frumoasa, multe bucurii alaturi de familiile voastre si sa mergem mai mult inainte decat inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Cate un martisor la toate racusoarele si fie sa aveti o primavara frumoasa, plina de dragoste si realizari.

Mergi la inceput