Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Racaru spune:
Romana chiar te rog sa ne spui si noua cum a decurs nasterea, ce ai facut? cum te-ai inteles cu dr, asistentele, pediatrul?
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, nu stiu daca exista internet in camere. Nici cand am stat la Hotel International in Sinaia nu am avut.
Romana, pe mine ma intereseazam ai mult partea cu anestezia. Si eu eram hotarata sa nasc astfel pana am citi in revista Mami ca exista si riscul unei paralizii a membrelor inferioare. Riscul este mic, dar mi-a intrat prostia asta in cap. Tie ti-a spus cineva despre asa ceva?
Flavia 8+
cge spune:
neata fetelor!
Va citesc mesajele de f. mult timp, avand in vedere ca am si un baietel de 5 ani.
Asa ca am simt ca facand parte din familie..
Si cum evenimentele importante se anunta in familie, treceti-ma si pe mine la lista mamicilor de septembrie -octombrie 2005 cu DUM 26.12.2004 si data nasterii 05.10.2005
Cristina - mama lui Victor si a lui bebe din burtica (9 sapt)
Ioana75 spune:
Flavia, anestezia peridurala e la urma urmei o injectie in coloana, deci riscul ca un nerv sa fie atins nu e 0. Si eu la fel ca tine, pina sa citesc aici pe site ca totusi nu e chiar lipsita de riscuri, eram mare fan. Acu' sint decisa sa nasc naturel-naturel, dar maica-mea mi-a amintit ca am o operatie la oki, care s-ar putea sa nu-mi permita acest lucru ... Asa ca voi asculta 100% de sfatul doctorului
.
Ioana
alinam spune:
Ioana poate ne vedem pe strada
eu sunt aia cu par mult si cretz 
Norina poate ne vedem burtile cand se incalzeste afara 
Flavia_Hurducas spune:
Acum eu ma gandesc la cezariana, desi mama imi spune nici sa nu ma gandesc la prostii si sa nasc natural. Dar eu sunt foarte rea la durere. Nu suport nici cea mai mica durere, iar daca o am este sfarsitul lumii.
Flavia 8+
mariana tache spune:
salut fetelor!
Iar am disparut cateva zile, iar voi ati fost extrem de harnice! Din ce ati scris am "spicuit" si eu ceva, dar nu am apucat sa citesc chiar tot. Asa ca ma b m,n mmm gfgggjtgfdgrdvbdvbftbvvb fbv bbvb bvrtty v .......aici a scris Stefan
. A trebuit sa-l las si pe el sa-si exprime parerea
. Oricum, vroiam sa-mi cer scuze ca nu sunt la curent chiar cu toate evenimentele.
Am citit ca Moni25 a avut o grea pierdere. Imi pare tare rau pt ea.
Cred ca e cumplit.
Vad ca Romana 74 ai revenit! Ma bucur. Te felicit pt examene!
Ioana
, zici ca ai fondat un club, ai? Cel al femeilor care nu fac treburi casnice???
. Deocamdata nu fac parte din el
, dar cine stie, poate ma primesti si pe mine intr-o zi
. Si chiar ca nu este mult sa dai 10 euro pt ca sa ai casa luna bec. Si pe mine m-ar costa si mai putin, ca am 2 camere. Dar mi-e rusine deocamdata sa apelez la asa ceva. Dar cu 2 bebe, poate imi trece rusinea
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(12 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
alinam spune:
Flavia, eu eram hotarata sa nasc normal, i-am zis mamei si spre deosebire de a ta a zis .... nici sa nu ma gandesc normal, cezariana. cand i-am zis ca doar si ea m-a nascut normal mi-a raspuns : pai tocmai de aia .... normal normal da am fost taiata pana la amigdale .... 
orikum pana la 9 luni mai avem ....
dana_lucia spune:
Buna fetelor, din pacate nici eu nu am prea mult timp sa scriu dar de citit, citesc chiar daca doar partial.
Scrisesera citeva fete despre neglijarea unghiilor sau parului, desi mie nu imi este si nu mi-a fost absolut deloc rau in nici un fel, trebuie sa recunosc ca m-am cam delasat in ce priveste unghii, par, cosmetica etc. Apropo de cosmetica, voi ce stiti e indicat sa folosesti creme depilatoare in timpul sarcinii sau e ca si cu vopseaua de par adica mai bine nu?
Toate bune!

si va doresc un weekend frumos. Din pacate trebuie sa plec.