Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
alinam spune:
Valeria am observat si eu ca ma inteapa ba in stanga ba in dreapta cand fak miscari bruste, daca ma ridic repede din pat ......
Norina tu stai foarte aproape de mine ..... mai avem si dpn acelasi .... poate nastem amandoua odata
cu acelasi doktor ..... desi eu sunt din gl nu din br ![]()
![]()
Flavia_Hurducas spune:
Valen, tu ai UM dupa mine si eu sunt doar in sapt.8. Marti am intrat in sapt.8. Tu cum de esti in 9. Una din noi nu calculeaza bine.
Flavia 8+
romana_74 spune:
Hey Mariana Tache! N-ai mai scris de mult, esti bine?
Fetelor, azi ma simt impecabil, nu mi-e greata, cred ca ma lasa de tot(maine intru in sapt. a 12-a si am ovulatie super devreme, in sensul ca am ciclu de 22 de zile, am avut, scuze!), am chef de viata si pofta de ras. Mor la servici ca e cam plictisitor si nu se potriveste cu starea mea de spirit.
In legatura cu pielea uscata si eu ma simt la fel ca voi adica am in permanenta la mine o crema de maini si ma tot dau cu ea parca am o problema! La servici rad de mine colegii cum ma obsedeaza crema si chiar au planuit sa faca o gluma sa mi-o fure si sa vada cum reactionez, plan dejucat de altfel de mine ca nu ma prea despart de ea.
In rest, toate bune, Matei e la bunica mea in continuare si ma duc azi la el sa-l mai pup putin ca tare mi-e dor de el( nu l-am vazut de alaltaieri). Cred ca vineri il aduc acasa .
Ce nu imi place e vremea care e super capricioasa si nu imi creeaza conditii sa haladuiesc prin magazine!Ferice de barbatu-mio care nu stie cum sa mai ascunda banii de mine ca am inceput sa fac o pasiune pentru haine de copii si chiar ca nu imi lipseste nimic pentru viitorul bb ca Matei are de toate si inca prea multe si chiar daca o sa fie fata o sa o imbrac in orice culoare ca le sta bine in orice culoare ca sunt copii. Eu va spun sincer ca am cam ocolit albastru la Matei desi e culoarea mea preferata ca a fost prea mult... Toata lumea numai lucruri albastre ii aducea! Ei bine, l-am imbracat foarte mult in galben, verde si alte culori si mai rar in albastru si bleumarin.
Dar hai ca mai povestim, apropo, am vazut ca ati discutat de anestezie peridurala... eu am nascut asa si a fost super! Oricum asa voi naste si acum ! Daca vreti va mai povestesc la cele pe care le intereseaza din experienta mea de acum 1 an si 7 luni care a fost cea mai frumoasa din viata mea si culmea foarte usoara si placuta, iar povestile infioratoare ale unor vecine "binevoitoare" despre nastere au fost niste nedrepte exagerari pentru o persoana care e in pragul nasterii si care tre sa scoata cumva copilul ala de acolo. Mai povestim!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica
Ioana75 spune:
Buna fetelor!
Mi-a fost cam rau as'noapte, vagi dureri prin zona burtii, nu-mi amintesc mai multe ca mi-era somn
. Luni la 5 merg la doctorita, mai pe seara la Iosup, iar miercuri la Badiu. Sa ma vad trecuta cu bine de saptamina 14, si poate o sa ma hotarasc la un singur doctor
.
martta, nu-ti fa ginduri negre! Poate ca ai avut ovulatie tirzie, si bb e mai mic decit ai numarat tu. Fii optimista, noi iti tinem pumnii sa fie bine. Si peste 2 saptamini, tzushti la control din nou sa te convingi ca e bine
.
Ioana
valen spune:
Merci frumos Norina!Probabil ca am calculat eu gresit;oricum ideea nu era ca cineva sa aiba dreptate, pur si simplu ma bucuram pt. mine.
Flavia_Hurducas spune:
fetelor, eu sunt tare suparata ca intr-o ora trebuie sa plec la o conferinta la Sinaia si voi fi singurica (adica fara sot) trei zile. Cina ma mai rasfata pe mine?
Nu exista nici o lege care sa prevada ca femeile insarcinate nu mai pot fi trimise departe de casa. Nu ca as fi foarte departe (50 km), dar tot nu imi place.
Flavia 8+
Flavia_Hurducas spune:
Valen si eu m-as fi bucurat sa fiu deja in luna 3 . M-am saturat deja sa tot spun luna 2. De fapt abia astept sa scap ce toare cele trei luni.
Flavia 8+
Ioana75 spune:
Flavia, drum bun si succes in delegatie!
Vei avea acces la net, sa ne mai povestesti ce mai faci?
alinam, vinerea viitoare merg in vizita la socri in GL. Poate te vad pe strada
.
Ioana
norina spune:
Valen si Flavia, va inteleg pe amandoua ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi, dar m-am gandit ca nici nu are rost sa ne facem sperante, ca mai avem o gramada de luni si daca deja ne vedem in 3 luni insemna ca o sa ni se para o vesnicie...Va pup, Norina