Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
valen spune:
Neatza viitoare mamici!Am reusit sa ajung cu bine la serviciu; ma chinuie foarte tare raul asta de dimineata; imi vine sa
dar pana acum nu s-a intamplat ceea ce nu prea e bine pt. ca m-as mai linisti si as scapa de greata asta continua.Ma ia si ameteala si un rau asa din stomac de-mi vine sa ma culc la loc. Nici eu nu mai fac nimic in casa; stau in pat si fac mofturi, ba vreau un lucru ba nu-l mai vreau, ba mi-e foame, ba mi-e sila. Norocul meu este ca am sot foarte intelegator care-mi face pe plac.Miflore, azi am intrat amandoua in 3 luni-ce bine suna, nu?Gabriela
8+
Flavia_Hurducas spune:
Oana, citisem ca urmeaza sa mergi si tu la dr. pana acum nu ai fost deloc?
Flavia 8+
oana0204 spune:
Ba daaa Flavia, dar nu am mai fost din sapt 7.
Cred ca ma incurci cu Lucia_cs..ea trebuia sa mearga la medic ![]()
V-am luat cu mine in pat (cu laptopul), poate asa imi va fi mai usor sa trec peste singuratate.
Oana D - 10+ saptamani
Foto
Flavia_Hurducas spune:
Valen, nu saptamana a 9-a inseamna luna a treia?Desi am intrat si eu in sapt a 8-a, eu zic ca sunt in luna a dua. Inca!!!!
Flavia 8+
Flavia_Hurducas spune:
Oana, cat este ceasul la tine? Chestia cu insomniile imi este atat de greu sa o inteleg. Eu nu stiu cum sa ajung mai repede intr-un pat. Sotul meu ma intreaba in fiecare zi „mai poti dormi?”
Flavia 8+
oana0204 spune:
Flavia, este 1.21...cam tot asa tarziu adorm...dar ma trezesc la 10.30. ![]()
Cateodata regret ca nu am apucat sa-mi gasesc un serviciu pana sa raman insarcinata, dar cand vad prin ce trec, ajung sa ma felicit
Oana D - 10+ saptamani
Foto
norina spune:
Neata fetele,Valen sa stii ca Flavia are dreptate in legatura cu numararea lunilor. Deocamdata la 8+ nu ai terminat inca nici cele 2 luni.Daca vrei sa tii socoteala in luni faci urm calcul: imparti nr. de saptamani incheiate la 4.33 si ai rezultatul exact. Deci tu esti acum in 1.84 luni, abia dupa ce s-a incheiat sapr 9 poti spune ca ai 2 luni.Sper sa-ti fe de folos aceste informatii!
Norina