Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

dana_lucia, mie medicul mi-a spus sa nu ma vopsesc. De cremele depilatoare nu stiu ce sa-ti zic pt. ca eu folosesc ceara; doctorul a zis ca ma pot epila cu ceara fara probleme.8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Va pup burticilor!
Flavia, nu stiu daca mai citesti, poate ai plecat deja, dar vroiam sa-mi dau si eu putin cu patrerea vis a vis de durere. Pai daca zici ca esti rea de durere, parerea mea e sa nu te gandesti la cezariana. Intradevar, momentul nasterii e total nedureros, logic. Dar dupa aceea, a doua zi mai ales, e groazic. Cel putin asta a fost perceptia mea. Eu ma gandesc cu groaza ca acum va trebui sa fac din nou cezariana, dar nu am incotro. Insa daca as avea de ales as alege clar nasterea normala. Dupa cezariana te refaci mai greu, abia te misti, nu poti sa te apleci, iti ridici greu copilul... Bine, depinde si de organism, unele femei se refac mai greu, altele mai usor.Dar in fond este totusi o operatie.
Va pupicesc burtici mici
Raluca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, bine ai venit la noi! Felicitari, si sarcina usoara! Ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si te-ai decis sa contribui si tu la !

Fetelor, mama mea m-a nascut pe mine prin cezariana, si apoi pe frate-miu natural. Si asta se intimpla acum multi-multi ani. Si mai stiu si alte cazuri in care dupa cezariana s-a putut naste natural (dupa 1-2 ani). Deci, se poate.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Alinam intra te rog pe Private (PM) pt ca ti-am trimis un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumeeesc de primire!
eu am slabit 4 kg de cand nu mai pot manca aproape nimic. voi ce stiti? se hraneste din ce mananc eu? daca e asa... e jale. sper ca stie corpul meu sa-i dea tot ce are nevoie din depozite, ca nici sa n-aud de mancare!

voi n-ati inceput sa va ganditi deja ca bebe al vostru o sa fie cel mai cel? eu parca il si vad pe al meu: cel mai sanatos, cel mai destept, cel mai frumos etc.

cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

In sfarsit am reusit sa intru si eu aici! Am treaba la servici cat casa si n-am nici cel mai mic avant! parca mi-a dat cineva cu ceva in cap...
Valen, noi suntem apropiate la UM ,poate nastem deodata!- Si cu Flavia! Dar Valen, intr-adevar, si eu zic ca suntem de-abia in luna a doua. Din pacate. Norina a avut dreptate cu socoteala. Si Flavia. Dar Flavia, si tu ai intrat in saptamana 9, nu in 8! Cand scrii acolo jos 8+ asta inseamna 8 incheiate si a 9-a in curs! Flavia, daca mai esti pe site, succes in delegatie, sa te plimbi si sa nu-i lasi pe aceia sa te tina prea mult prin sedinte!
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Martta, multumesc frumos pentru raspuns! Nu te impacienta, se pare ca asta e stilul doctorului! Uite ce de asemanari: si pe mine m-a chemat tot dupa 2 saptamani, si mie mi-a scris sarcina hipohormonala si mi-a dat sa iau utrogestan. Acid folic luam deja dinainte sa raman insarcinata; iar analizele mi le-a dat intr-adevar dupa cele 2 saptamani! Asa ca stai linistita si nu-ti fa probleme! Eu cand m-am dus dupa 2 saptamani mi-a spus ca totul este in regula si mi-a mai dat sa iau in plus si No-spa! Sunt curioasa daca o sa-ti dea si tie! Tu cat aveai cand te-ai dus? Sau mai bine zis ce ti-a scris pe reteta? Mie mi-a scris 4 saptamani si 4 zile.
multi!
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kristinutza te cred in privinta Si eu ma hranesc mai mult cu tampenii, mere, bors de putina si eugenii, cam asta mananc eu...si sunt terorizata de starea lui bb, ma simt vinovata...pe lactate nici macar nu pot sa le vad, nu beau nici macar un strop de lapte si ma oftic de nu-ti vine sa crezi...Astept cu nerabdare perioade mai bune ca sa pot sa recuperez ca acum ma simt o mama denaturata...Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ce sa va spun despre peridurala?! Este alegerea fiecareia, poate ca eu sunt mai in masura sa vorbesc ca am simtit-o pe pielea mea! In primul rand, pentru cele care nu stiu, anestezia peridurala nu se face in coloana... ci in spatiul intervertebral, nu in inel ca si rahianestezia... multa lume o confunda cu rahi, dar nu e chiar asa. In ceea ce priveste riscul... aici e o alta poveste, fiecare manevra chirurgicala sau ATI prezinta un risc, pe care trebuie sa ti-l asumi daca vrei sa o faci. Credeti ca anestezia de la cezariana nu prezinta acelasi risc?(ma refer la rahi!) Adica in primul rand trebuie sa ia incredere in medicul anestezist ca si in medicul ginecolog, pentru ca fiecare contribuie intr-o egala masura la bunul mers al travaliului si sa-ti faca din ziua nasterii cea mai frumoasa zi din viata ta si nu un cosmar pe care sa ti-l amintesti si peste ani sau de fiecare data cand treci pe strada cu clinica la care ai nascut! Cel putin pentru mine asa a fost si eu o voi repeta. Sper din tot sufletul sa nu am nevoie de cezariana.Apropo, referitor la durere...mai tare m-a durut perfuzia decat anestezia peridurala!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ei, Miflore ar fi frumos sa nastem in aceeasi zi,dar mai avem pana acolo. Pe mine m-a luat iar durerea aia urata de burta. Ma doare tot in stanga, dar nu asa tare ca marti. Mi-am cumparat cu de la mine putere No-spa si am si luat o pastiluta. Acum parca m-a mai lasat dar sunt foarte nelinistita. Ma gandesc la o colica renala. Mi-e foarte teama sa nu pierd sarcina, iar pana sambata cand merg la control mai am o vesnicie.8=

Mergi la inceput