Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
lucia_cs spune:
Fetele,
Mi-a zis al meu sotior ca a citit pe CNN ca dupa multe cercetari s-a ajuns la concluzia ca ciocolata este chiar indicata pentru femeile insarcinate.
Maine o sa primesc pagina unde pot gasi articolul respectiv, dar nu mai aveam rabdare sa va dau vestea buna.
Cred ca in jur de o ciocolata pe saptamana e chiar foarte buna pentru bebe, nu mai mult. :)
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
romana_74 spune:
Bine ai venit didita!
Imi pare rau she_wolf!
Incep o zi frumoasa... Ma simt superrrr!!! La fel si voua fetelor!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica
Ioana75 spune:
Buna fetelor!
Claudia, imi pare tare rau de ce s-a intimplat
. Iti doresc din toata inima sa treci cu bine peste asta, sa nu apara nici o complicatie, si sa vina si bb2 cit de curind
.
didita, bine ai venit! Scrie-ne si noua DPN, sa completam in listuta. Sarcina usoara si un bb sanatos!
mariana, io nu l-am simtit pe bb dansind, ci l-am vazut la eco
. Mi-a si scris pe fisa "Miscari fetale normale", deci nu e imaginatia mea
.
Fetelor, am fost aseara la Mother Care. Lucruri pentru bb erau multe, dar pentru
putine, urite si enorm de scumpe. Asa ca azi dau o cautare pe net dupa alte magazine, si incerc sa ma duc diseara.
Ioana
LiaMia spune:
Buna, fetele!
Revin cu forte proaspete dupa o zi de absenta la scris, nu si la citit.
She_Wolf imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar fii optimista. Priveste doar inainte si Doamne-Doamne o sa va dea un nou bb de care sa va bucurati!
Didita - bun venit, sarcina usoara si bb sanatos!
Romana - la cat mai multe zile bune! Vad ca incep sa va lase si pe voi greturile, una cate una ![]()
Despre mine - mi-am luat cremele de care v-am povestit mai acu' doua zile si-s tare harnicuta pentru ca le si folosesc
, am fost la petrecerea unei colege aseara si am dantuit (si bb baldabac-baldabac!!!) si in rest astept cu nerabdare sa mai merg pe la doctor sa mi se spuna ca totul este in ordine
! (Mi-e rusine, dar un pic de paranoia zace si pe la mine...)
LiaMia
P.S. tot n-am gasit ceva dragut de imbracat. Ce ne facem, fetelor?
alinam spune:
neata fetelor !!!
Claudia
imi pare rau pentru tine ....
Eu ma simt putin gretoasa, in rest am inceput sa mananc cam mult
, la munca rad 1l de lapte batut cu colacei, mere, portocale, banane........ cam mult, zilnik intru pe usa cu o sacosa mare si plek cu ea goala
mysweetest spune:
Mariana:stai linistita ca si eu sunt in saptamna a 12 a si am observat ca incep sa ma ingras destul de tare , adica mi se mareste burtica si nu mai imi vine aproape nimic si cred ca deja am vreo 3 kg in plus.Acum o saptamana aveam doar 2 kg in plus. Prin magazine nu vad decat salopete din blug care nu ma atrag deloc si cred ca o sa optez pentru niste pantaloni cu talia joasa si cu o marime mai mare pentru inceput dar nu stiu cat timp imi vor veni, sotul meu deja zice ca nu-mi vor veni decat o saptamana sau maxim 10 zile
.
miflore spune:
Buna dimineatza tuturor!!! She wolf, imi pare tare tare rau, sper sa nu mai auzim pe nimeni cu asemenea vesti. Si fii optimista, vine BB!
Mariana, cu dulciurile nici eu nu cred de fapt si nici nu prea vreau sa cred pt. ca eu nu vreau deloc sa mananc dulce dar in schimb vreau o fetita! Bag la muraturi si otet si bors, poate fac vreun betivan!![]()
Didita, bine-ai venit! Ce mai credeti, o s-avem si o mica frantuzoaica sau un mic francez!
Mihaela
8+
norina spune:
Lia Mia mi-e teama ca in privinta hainelor a cam inceput cosmarul
, si eu am patit la fel, am umblat tot orasul si n-am cumparat decat o pereche de dresuri cu un nr mai mari ( pt ca ma strange elasticul la cele vechi)...altceva nimik. Nu stiu ce o sa ne facem...Abia acum le inteleg pe cele care poarta nr mai mari, haine frumoase nu sunt decat 36,38 2i 40 in rest de la 42 incolo zici ca-s de babe...Norina 8+
miflore spune:
Norina, mi-ai luat vorba din gura! Cred c-o sa umblam ceva dupa niste hainute mai frumusele! Mai e o solutie cu croitoresele dar e mult mai comod sa gasesti ceva de-a gata!
Mihaela 8+
Ioana75 spune:
Gata, mi-am extras lista cu magazine din bucuresti, sint 9 recomandate de fetele de pe site. Pentru cine mai e interesat, vedeti subiectul Tiei aici in "Odiseea sarcinii...". Diseara mai vizitez citeva, abia astept
.
In ce priveste kilogramele, din saptamina 4 am pus 3.5 kg
. Nu numar de la inceput, pentru ca a fost si Craciunul intre, si e irelevant: de Craciun ma ingrasam chiar daca nu era si bb cu mine.
Ioana