Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
she_wolf spune:
…Din pacate BB2 nu mai este...am avut sangerari incepand de alaltaieri dimineata - exact la o saptamana de cand nu-mi venise ciclul - am fost la doctor, m-au cercetat de zor, insa nu mi-au facut ecografie pt. ca ziceau ca este prea devreme sa se vada ceva, am mai facut un test de sarcina bla, bla, bla, in fine, se pare ca este miscarriage. ![]()
Asta este...trecand peste faptul ca nu stiu de ce - dar cica se intampla destul de frecvent, nu trebuie sa-mi fac probleme si nici nu se fac investigatii decat daca se intampla de mai multe ori - daca tot era sa se intample, mai bine acum pt. ca era destul de devreme.
Oricum, vreau sa-mi fac niste analize sa vad daca am totusi ceva.
Normal ca am apucat sa ne bucuram si sa ne facem ceva planuri, dar asta este...Sper sa nu fie complicatii, deocamdata sunt destul de ok, nu ma doare nimic in special, este ca si cum mi-ar fi intarziat, daca n-as fi facut testele alea (v-am spus ca am facut 2, Clearblue) nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca am fost insarcinata. Am spus ca, daca mai raman insarcinata vreodata, nici nu cumpar test pana nu trece macar o saptamana de cand ar fi trebuit sa-mi vina.
Mda...acum trebuie sa mai fac un test de sarcina peste vreo saptamana, daca iese negativ inseamna ca s-a eliminat totul, daca iese pozitiv, inseamna ca nu si probabil va trebui sa fac o interventie...
Sper totusi sa nu fiu "norocoasa" pana la capat...
Cam asta ar fi...marturisesc ca, momentan am o retinere in a incerca sa raman iar insarcinata, dar, daca in viitor o sa am vreo veste buna in acest sens, o sa va spun si voua.
Pana atunci va pup si va doresc sarcini usoare in continuare, fara probleme si BBlusi sanatosi.
Aveti grija de voi!
Claudia si
Cristi (16.12.2002)
monicafrosa spune:
Salutare,
Fetelor, eu ma ingrijorez tot mai tare. Nici nu ma simt
. Abia astept martea viitoare cand am programare la doctor. Eu mananc normal, cred ca am luat 1 kg. Altceva nimic, nici dureri de sani, nici de burta. Ma mai doare din cand in cand un ovar, dar asta se intampla si inainte. Paranoia voastra e contagioasa.
Va doresc sanatate,
Monica
Tonnia spune:
She wolf, imi pare tare, tare rau! Trebuie sa o iei de la capat repejor si o sa fie bine! 

Tonnia spune:
Monica, exact asta simt si eu. Sau asta nu simt, mai bine zis! Ma tot intreb daca e adevarat!
, 5
lucia_cs spune:
Claudia, imi pare foarte rau sa aud. Stiu ca nu exista consolare in astfel de momente. Ceea ce putem sa-ti spunem este ca noi suntem alaturi de tine si oricand ai nevoie noi suntem acolo.
Sa ne tii la curent cu privire la test, ne rugam sa nu faci complicatii.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
Gina M spune:
She_wolf, imi pare asa rau pentru cele intamplate
Ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca in aceste momente de grea incercare,sa-ti mangaie sufletul indurerat,si sa te binecuvanteze cu sanatate deplina.
Pe tot acest parcurs,ti-am citit mesajele si m-am bucurat adesea tare mult de tine...Acum iti sunt alaturi si te incurajez sa fii optimista,deoarece doresc sa ma bucur ,de biruinta ta.
Asteptam alte vesti.
Gina M.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mariana tache spune:
Claudia, imi pare rau pt pierderea ta.
Miflore, nu cred ca e adevarata treaba cu dulciurile si cu fetele. In prima sarcina as fi mancat cate o ciocolata pe zi (in ultima luna o si mancam
) si am facut baiat. Deci, la mine nu a fost dupa cum zici tu. Si acum as manca numai ciocolata, dar ma abtin tare tare. Fac tot baiat???
Eu asa cred.
Ioana, nu vreau sa te dezamagesc, dar la 10 saptamani de sarcina nu ai avut cum sa simti bebe dansand. Nu stiu ce ai simtit tu prin burta, dar mai repede de 15-16 saptamani, la prima sarcina, nu intervine mult asteptatul eveniment.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(12 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
didita spune:
Hai ca ma bag si eu ca musca in lapte ! n-am rabdare sa citesc din urma, dar sper sa ma prind repede.
Ieri am avut confirmarea ca sunt insarcinata si mi s-a prezis (de catre doctor) ca o sa nasc pe 7 oct.
Eu le invidiez pe cele care se plang ca nu le doare nimic. Dar asta e sunt standard: greturi toata ziua, varsat toata ziua, pipi, toata ziua etc...
Ma primiti?
Gina M spune:
Bun venit printre noi didita 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
samila spune:
Flavia sa ai parte de o conferinta placuta, macar, daca tot te duci departe de casa sa fie ceva interesant.
Didita bine ai venit.
She_wolf fii optimista, o sa vezi ca o sa fie bine si timpul rezolva toate. Capu sus si priveste inainte. Imi pare rau ca ai avut parte de o asemenea experienta. Noi suntem alaturi de tine.
Monica si eu ma simt bine de o perioda incoace. Cred ca e normal, fiecare organism reactioneaza intr-un anume mod.
Pana in saptama 8 m-am simtit mai nasol, acum sunt ok cu exceptia noptilor cand nu pot sa ma odihnesc cum trebe, de cat de des trebuie sa merg la toaleta.
Colegele de birou se tot mira de mine cat de activa sunt. Pe bune asa brusc am trecut dintr-o stare in alta.
Azi am fost la coafor, ma simt de 10 ori mai bine numai uitandu-ma in oglinda.
Programarea viitoarea mi-am facut-o peste o luna. Coafeza a fost draguta si detinea cunostiinte legate de continutul produselor ce le folosea si mi-a explicat ca nu imi dauneaza sarcinii, asta fara sa intreb eu ceva.
Am intrebat de vopsit si a zis sa evitam cat posibil, cel mult un sampon colorant, de vopsea mi-a zis sa uit.
Eu va doresc un sfarsit de saptamana excelent si sa auzim de bine.