Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
Norina, stai calma! Durerile-astea sunt tare diferite si fiecare le simte in fel si chip; oricum, pt. linistea ta si daca nu-ti trec, suna-ti doctorul, poate-ti recomanda o no-spa sau altceva! Nu te impacienta, poate ca BB face ture!
Sau poate esti un pic
!
Mihaela 8+
valen spune:
Norina, nu pot sa cred. Am si eu senzatiile astea, dar nu v-am intrebat de ele pt. ca mi s-a parut ca eu le am prea pe toate. Tu cand mergi la doctor?
8+
Ioana75 spune:
valen, nu e de ris, dar nu ma pot abtine:
. Auzi, prea le ai pe toate!
Lasa ca trec ele, ne vedem noi la toamna cu bb-ii in brate, si nici n-o sa ne mai amintim de vremurile astea.
Eu azi dimineata am mers in masina cu punga in mina, asa de bine m-am simtit
. Si vorba aia, sint in 11+ ... Nasa mea mi-a zis ca mai am de tras, asa vreo luna, pina da copilu' cu picioarele mai tare
. V-am povestit ce frumos "dansa" bb in burta la 10 saptamini
? Nu mi-a venit sa cred ca nu simt toate miscarile alea.
Ioana
norina spune:
Miflore merci pt raspuns
Valen inseamna ca nu sunt singura...nu pot spune ca ma bucur ca ai si tu aceleasi dureri dar oricum m-am mai linistit, poate asa se manifesta la noi, hai sa ne linistim .
si tie
nicole74 spune:
Buna, burtici!
Voiam sa va intreb daca stiti cate batai pe minut are inima bebeului. La mine la ultima eco au fost 169/minut parca.
Nicole 11 sapt
norina spune:
Valen m-ai intrebat cand ma duc la doctor, eu tocmai am fost luni,pe 14, nu era nimic programat dar am vrut sa ma asigur eu ca e acolo si am hotarat sa ma duc pe loc. Cel putin 1 luna nu cred ca mai merg la doctor, stau cumintica si astept sa treaca timpul...noroc cu voi, ca parca trece timpul altfel...Norina
Ioana75 spune:
nocole, ma bucur ca ne mai dai un semn din cind in cind
. Mie nu mi-a zis doctorul niciodata cite batai pe minut are inima.
Ioana
miflore spune:
Am promis ca vorbesc cu prietena mea care si-a luat blugii aceia de gravidutza de 2 milioane. I-a luat de la Mother Care din Dorobanti.
Mihaela
8+
kristinutza spune:
eu am avut ceva dureri (ca de cutit), mi-am sunat doctorul si a spus sa iau no-spa daca mai am asa ceva. de atunci am mai avut de vreo 3 ori dureri si am luat imediat pastiluta si nu m-a mai durut. pt ca am descoperit si 2 picaturi de sange maro, m-a chemat la un consult si, dupa echo, mi-a spus ca totul in regula. si uite asa m-am linistit.
eu am facut 2 echografii, ambele transvaginale, ca am inteles ca nici nu se vede nimic altfel deocamdata.
doresc sa mentionez pe aceasta cale ca, desi experimentez palpitante stari de
, sunt foarte ambitioasa si mananc lactate (de fapt beau lapte).
![]()
Ioana75 spune:
Cred ca a venit timpul sa merg si eu pe la magazinele cu hainele pentru
. Poate imi gasesc si ceva de seara, ca numai miine nu-i poiimine si ma duc sa joc la nunta
.
Ioana