Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, stai calma! Durerile-astea sunt tare diferite si fiecare le simte in fel si chip; oricum, pt. linistea ta si daca nu-ti trec, suna-ti doctorul, poate-ti recomanda o no-spa sau altceva! Nu te impacienta, poate ca BB face ture! Sau poate esti un pic !
Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Norina, nu pot sa cred. Am si eu senzatiile astea, dar nu v-am intrebat de ele pt. ca mi s-a parut ca eu le am prea pe toate. Tu cand mergi la doctor?8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, nu e de ris, dar nu ma pot abtine:. Auzi, prea le ai pe toate! Lasa ca trec ele, ne vedem noi la toamna cu bb-ii in brate, si nici n-o sa ne mai amintim de vremurile astea.

Eu azi dimineata am mers in masina cu punga in mina, asa de bine m-am simtit. Si vorba aia, sint in 11+ ... Nasa mea mi-a zis ca mai am de tras, asa vreo luna, pina da copilu' cu picioarele mai tare. V-am povestit ce frumos "dansa" bb in burta la 10 saptamini? Nu mi-a venit sa cred ca nu simt toate miscarile alea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Miflore merci pt raspuns Valen inseamna ca nu sunt singura...nu pot spune ca ma bucur ca ai si tu aceleasi dureri dar oricum m-am mai linistit, poate asa se manifesta la noi, hai sa ne linistim . si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna, burtici!
Voiam sa va intreb daca stiti cate batai pe minut are inima bebeului. La mine la ultima eco au fost 169/minut parca.

Nicole 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Valen m-ai intrebat cand ma duc la doctor, eu tocmai am fost luni,pe 14, nu era nimic programat dar am vrut sa ma asigur eu ca e acolo si am hotarat sa ma duc pe loc. Cel putin 1 luna nu cred ca mai merg la doctor, stau cumintica si astept sa treaca timpul...noroc cu voi, ca parca trece timpul altfel...Norina

Mergi la inceput

nocole, ma bucur ca ne mai dai un semn din cind in cind. Mie nu mi-a zis doctorul niciodata cite batai pe minut are inima.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am promis ca vorbesc cu prietena mea care si-a luat blugii aceia de gravidutza de 2 milioane. I-a luat de la Mother Care din Dorobanti.

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu am avut ceva dureri (ca de cutit), mi-am sunat doctorul si a spus sa iau no-spa daca mai am asa ceva. de atunci am mai avut de vreo 3 ori dureri si am luat imediat pastiluta si nu m-a mai durut. pt ca am descoperit si 2 picaturi de sange maro, m-a chemat la un consult si, dupa echo, mi-a spus ca totul in regula. si uite asa m-am linistit.
eu am facut 2 echografii, ambele transvaginale, ca am inteles ca nici nu se vede nimic altfel deocamdata.
doresc sa mentionez pe aceasta cale ca, desi experimentez palpitante stari de , sunt foarte ambitioasa si mananc lactate (de fapt beau lapte).

Mergi la inceput

Cred ca a venit timpul sa merg si eu pe la magazinele cu hainele pentru . Poate imi gasesc si ceva de seara, ca numai miine nu-i poiimine si ma duc sa joc la nunta.

Ioana

Mergi la inceput