Mamici de ianuarie-februarie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , se pare ca Mandy s-a linistit astfel incat va pot scrie . Mi-a trecut durerea de cap si v-am citit .
Oana imi pare rau ca asa trebuie sa te chinui cu alaptatul insa asta e fiecare mamica face ce poate . Te descurci de minune si esti o luptatoare si pt. asta ai tot respectul meu .
Viktoria stiu cum e sa nu poti sa dormi , asa pateam si eu . In rest mai povesteste-ne despre activitatile zilnice cu Doris , tie ti se part nimicuri insa eu imi imaginez si imi amintesc anumite lucruri care s-au petrecut si care se vor petrece cu mine si Mandy .
Shobo ai dreptate nuprea am mai putut sa va scriu insa crede-ma ca atunci cand pot o fac sigur , e un fel de dependenta .
Fetelor mi se pare mie sau odata cu bebele sunt mult mai multe rufe de spalat , sau ma aglomerez eu mereu si pun totul prea repede la spalat ?
Va las si sper sa revin maine daca voi avea o zi usoara !
O noapte buna va urez !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 3 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Witchie crede-ma ca a facut bataturi pe obrajori de cat am gadilat-o, si nu numai cao frec pe talpi, chiar o ciupesc de calcai (nu ii ramane semn).Ii provoaca o mica strambatura dupa care adoarme la loc.
Doarme a mea comoara chiar si cu jucarii din cele scartaitoare langa ureche. Cu muzica data tare la combina, televizorul mergand, eu tip in urechea ei ... Nu are nici o treaba, dupa 10 minute de mancat incepe lupta.
Witchie tie ti-a luat in greutate normal? Ca asta mi-e mie problema, ca nu ia cum ar trebui, ca altfel as lasa-o sa manance cat vrea muschiul ei. Apropo, am observat din pozele tale ca sezi in sectorul 6, adevarat?
nighty, pana la 4 dorm linistita!

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Shobo nu am facut epidural pentru ca eu incercam sa suport durerile ...Eu sunt mai fricoasa in general in ceea ce priveste chestiile necunoscute..Parerile sunt impartite: o colega a sotului meu care a nascut cu epidurala a zis ca nici prin cap nu ii trece sa mai faca la al doilea injectie pentru ca a avut travaliu 12 ore ... Ea a zis ca i s-a prelungit! Exista si varianta in care se scurteaza, dar eu nu am mizat pe ea!
Si imi era clar ca daca nu se simt contractiile eu nu pot controla bine situatia si inca un fix a fost acela ca mi se anesteziaza bb si se puturoseste! Asta e o tampenie , o idee fixa de care nu am scapat !
Cusatura a fost facuta la interior Tuunaru si exterior Bogdan! Si ala la exterior ee foarte imortanta ca se fixeaza pe undeva aproape de anus un fir parca de rezistenta care iti mananca zilele: nsei mele i le-a mancat vreo luna ,cu asa dureri ca la la ddoilea afacut cezariana..Asa ca nu iti face griji ca daca avem asa dr asa e si rezidentul...Eu mi-am mai facut cveai de pelin cu nalba, si ma duceam cu ele la toaleta pe care ti-o face dupa nastere..pe urma Tutunaru mi-a dat si tinctura de galbenele si asta cicatrizeaza super repede ...Era o asistenta pe acolo, cam saracuta cu duhul, dar ma rog care mi-a zis ca daca vreau sa-mi fac acasa " zeama"...Nu mai comentez ca iar ma apuca ...
Cum ai aranjat cu rezerva? Mie mi-a spus de ele dar eu am stat i salon pentru ca era dragut ca mai vorbeai si cu alte mamici si doctorii lor: mi s-a ridicat parul prin caciula cand am auzit ce facea un anume dr pe acolo dupa ce primise si bani inainte asa ca multumeam Providentei pentru ce dr mi-a scos in cale!!! Asa ca fata i-a recomandat prietenei ei care vennise din Pitesti cuceva contractii la dr l care o urmarise toata sarcina si i-a spus ca NU E OBLIGATA SA O URMAREASCA PANA LA SFARSIT de a ramas biata fata perplexa, pe DR MINUNE de a ramas biata de ea socata ca exista asfel de dr.. E... multitudine de povesti! Sunt putin cam incoerenta dar sper sa intelegi .de la Tudor mi se trage...

Fetele am si eu o intrebare : cum ati ales pediatrul si de unde?
Si bb meu nu doarme la san la greu10 minute si pauza si de aia se trezeste repede pentru ca grasimile cele care hranesc intr-adevar copilul se afla la sfarsit si daca le rateaza la greu la fiecare supt nici gasnd sa ia in greutate...Offf..

Leta spune-mi si mie cum e cu buricutu ca ne-a cazut in seara asta si poate regasesxc l atine informatiile date la spita: din ce retin eu e frecat bine cu alcool medicinal..problema e ca dupa ce ca sunt picata din cer mi vrea mama sa ii puna nu stiu ce banut ca sa nu iasa afara....Dr Cobac de la spital stiu ca a zis ca subiectul asta e inchis si se face doar asadar nu mai stiu se acopera cu tifon , compres sterila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bestutza, buricul bebelui meu a cazut in ziua a 4 a de viata. I-am dat cu spirt, dar nu am frecat, am tamponat doar (am presat usor, in nici un caz nu am frecat) si apoi am pus putin Baneocin pudra; deasupra puneam o compresa sterila ca sa nu se frece tare de Pampers.
Am facut toate astea vreo 5 zile si gata.
Acum are un buric frumos si ... sanatos.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

BESTUTZA te-am auzit ca ai preferat fara anestezie pen' ca iti "puturoseste" bebelul. Exista legatura intre anestezie si lenevia lor? Ca a mea e o lenesa si jumatate. Si am nascut prin cezariana, iar bebica mi-a primit la nastere 8 din cauza ca ar fi ajuns anestezia la ea.
Sa fie asta cauza leneviei ei? Ca dupacum vaspuneam, dupa 10 minute maaaxim de tras din bibiron ne luptam sa mai papam inca 40 de minute .
Si care ar fi remediul impotriva leneviei lor ?

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Gabi am reusit sa vad pozele . Ai un flacau mare si frumos sa-ti traiasca si sa va bucurati de el. Am vazut ca avea parutul blond.
Draga Alina, doris e in moment foarte bine. Asteapta cu nerabdarea venirea bebelusului. La sfirsit de saptamina au facut patutul cu taticul ei si sa vezi ce mindra era, deoarece plapuma si una dintre paturici sint de pe vremea cind era ea micuta.
La scoala ii place foarte mult, vine acasa maninca isi face temele singura. Ieri seara si-a scos singura un dinte si sa vezi ce mindra era. Nu mai stia ce sa faca de bucurie. Asa sint ei, se bucura din nimicuri si iti aduc multe clipe frumoase in viata insa si ginduri atunci cind sint bolnavi. Eu am incercat sa vad totul pozitiv, desi la virsta de 4 ani cind am operato la polipi am crezut ca nu mai trec cele 10 Minute de asteptare. Le-am spus la medici ca daca se intimpla ceva cu ea eu ii omor. S-au distrat de mine insa stiind ca sint asistenta medicala m-au chemat repede cum au scoso din sala de Operatie. Doris si-a facut singura injectia. I-au pus inainte un venflon.
Miine merg la patinoar cu clasa si azi avem din nou multa zapada afara, asa ca va merge cu saniuta.
Duminica vine mama la noi si eu sper ca mai are rabdare pina atunci, oricum medicul a spus ca terminul e pe 24 insa as putea sa nasc si mai tirziu cu o saptamina, sa nu ma sperii.
Eu deja imi fac ginduri cind vom face botezul. Unde stiu deja insa data nu e fixata. Poate prin Iunie de ziua sotului. Azi noapte am reusit sa dorm mai bine. Oricum in 24 merg din nou in spital la control si acuma numar si eu zilele care au ramas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !
Scuze ca ma bag in vorba !.
Sunt o mamica de mai-iunie si am o intrebare pt cele care au nascut sau vor naste in Buc, eventual la municipal - cum se stabileste data pt nasterea prin cezariana , in functie de DPN , la echo in fct de dezvoltarea bb-ului ???

O zi buna , nastere usoara celor in asteptare si bb-i sanatosi tuturor !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna dimineata mamici!
Am nascut o fetita micuta si sanatoasa, STEFANA, pe 11 februarie, cu o G=2480, T=47cm.Am nascut prin cezariana,dar cu nasterea declansata de 7 ore,cu travaliu cu toate.
Acum suntem bine,papam san, sa speram ca va dura.
Felicitari mamicilor ce au mai nascut intre timp,nastere usoara celor ce urmeaza, si toate cele bune la toate fetele.
Sper sa reusesc sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici.
Va pup pe toate si bebei!

Alipiticot 38 sapt
Dr Mihalceanu Elena. Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari alipiticot, sa-ti traiasca printesa. Of, ce micuta s-a nascut.:( Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alipiticot, felicitari. ma bucur mult ca fetita e bine, stiu ce sperietura ai tras atunci cu ecografia aia aiurea

Mergi la inceput