Mamici de ianuarie-februarie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique spune:
quote:
Originally posted by Leta
Crinutza, Calciul se da ca sa fixeze vigantolul.
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
Este...exact...viceversa : Vigantol-ul se da ca sa se fixeze Ca ! Ca provenit din laptic ...unii medici prefera sa administreze un supliment de Ca de ex.Ca gluconic...masura in plus pentru profilaxia rahitismului.
& feciorashii
Shobo spune:
ixxi, eu zic sa stai tu linistita acum!... nu vrei tu sa o lasi pe cea micutza sa vina cind vrea ea? ca atunci sigur va veni pregatita si nu vei mai trece prin asa ceva!... zic si eu, cred ca e mai bine!
bea niste ceai de tei sau laptic cu putina miere, stii ce bun somnifer e?... eu am avut 1 ora insomnie azinopate si spre dim mi-am facut lapte cu miere si m-a luat somnu' imediat.
pupici
Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS
shinutza spune:
'neatza mamicilor! noi ne pregatim din greu pentru botez, care va fi duminica aceasta...
e destul de stresant, avand in vedere ca doar mami si tati se ocupa de tot, insa va trece si asta si apoi ne vom linisti.
o intrebare pentru mamicile care hranesc bebeii la biberon: cum faceti sa nu adoarma in timp ce papa? ca Iulia dupa primele 10 minute cand suge aproximativ 60 ml, imi adoarme. si dai si lupta ca sa mai pape inca vreo 30-40 macar. so... HELP
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru
Viktoria spune:
Ixxi hai ca nu mai dureaza mult. Nu mai plinge ca atunci nu vine
si se lasa asteptata.
Shobo inainte trebuie sa pierzi dopul si pe urma acel lichid aminotic. Deci eu cred ca bebe a apasat mai tare pe vezica ta si de aceea ai pierdut putina urina.
Galaxy ma simt mai bine azi insa noaptea nu mai dorm mai deloc, poate o ora doua. Doris e si ea nerabdatoare sa vina
. Se descurca bine la scoala, isi face deja in fiecare zi singura temele. Joi merg din nou la patinoar cu clasa. Chiar spuneam ca au asa frumoase activitati la scoala, invata multe cintecele ca as fi mers si eu la asa o scoala. De vitamina D stiam ca iti da reteta de la spital. Ma bucur ca poti sa-l alaptezi si doarme asa bine noaptea, ai un noroc mare sa stii.Cum a reactionat catelu cind la vazut pe Robert? A fost gelos? Soacra ta cit timp mai ramine la tine?
Alina ai grija si bea mult lichid si dormi. Mergi la medic sa-ti masoare tensiunea, poate e scazuta sau esti anemica dupa nastere.
Nici la mine inca nu e nici un semn ca
ar vrea sa iasa afara de la caldurica. Se pare ca o asteapta pe bunica din Romania. De citeva zile e mai linistita nu se mai misca atita in burtica, poate si pentru ca sint racita si nu mai are atita loc.
Shobo spune:
da Viktoria, ai dreptate, mai intii dopul si apoi lichidul... si eu cred ca a fost pipi scapat mai mult cind a apasat bebe.
si pe mine au inceput sa ma caute toti, prieteni, rude, colegi birou (ba azi m-a sunat si sefu'
) sa ma intrebe daca am nascut?... sint cam vedeta, ce mai... toti vor sa fie sunati sau SMS macar cind nasc
... dar ce, eu voi fi centralista din maternitate?... ma rog, de bucurie ca am scapat cu bine, probabil ca ii voi lua la rind din agenda mobilului
ce sa fac!...
pupici
Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS
BESTUTZA spune:
LETA,
Daca nu e depresie ceva e...Azi noapte plangea bb plangeam si eu mai tare, cu trei randuri de lacrimi! Stateam langa patut si dadaeam la soricei si sotul meu era disperat nu stia pe care sa potoleasca! Nu stiam ce sa fac! Groaznic! Noroc ca cel mic a drmit azi mai mult si ma gandeam ca toate astea se petrec de la schimbarea de loc ! Si eu vreau sa mai fie un pic ca inaite sa stii , deci e depresie...
SHOBO,
Sa stii ca eu prea multe nu am sa povestesc despre nastere! Contractii dureroase la 10 minute la 6 dimineata , splare rapida imbracare, valiza, masina, drum scurtat printre blocuri, Casa Scanteii, spitaal, internare, analize de sange , urina si secretie ! Si toate astea printre contractii : "AL DOILEA IL INFIEEEEEZZZZZZ!" -suierat printre dinti, monitorizare contractii, sala de travaliu cu inca trei tipe care erau toate in aceeasi situatie, control Bogdan, verificare dilatie la o ora...Contractii din ce in ce mai dese , supraveghere moasa de nota 10-d-na Gabi- scrasnire din dinti la greu pentru ca erau fet care se chinuiau de doua trei zile si ma gandeam la ce suferinta le provoc pentru ca Tutunaru venea si spunea ca in 2 ore nasc ...Apoi intre acele " minunate " contractii aveam de facut alegerea la intrebarea DR MINUNE: epidurala sau nu" -- raspuns pacient buimac, bulversat si infricosat: NU STIU: "Bine , dar int-o ora o sa faci ca sirena lui Vasile Roaita!Rupere membrane! SI uite tot asa pana la ora trei si jumatate cand deja se vedea capsor de ingeras si am ajuns repejor pe masa si cu ultimile puteri din trei impingeri a iesit bb licul meu CU DUBLA CIRCULARA DE CORDON si nota 10- ca sa vedeti ca suntem si noi in club si chiar in top! Si GATAAAAAAA! Felicitarile DR MINUNE care i-a spus sotului meu ca am fost admirabila, cusaturile de exceptie care ma fac acum sa stau pe sezut fara nici o apsare si maine la 16 facem doar o saptamna!!!
Cam asta e odiseea noastra scurta sa zicem dureroasa dar extraordinar de frumoasa!!
Asa ca nu te baza pe clasicul dop si pierderea de lichid ca odata apare si ingerasul dumitale
!!
Succes , curaj si incredere multa in doctorii vostri viitoarelor mamici!
ixxi spune:
Shobo multumesc de incurajari, am sa beau laptic si am sa dorm, intre timp am trecut la metode mai.... babesti pt declansare....
. (Cum a intrat...asa sa iasa).
Maine este ziua de nastere a sotului si am de gand sa/i acord lui toata atentia, o merita! Si/a luat concediu saptamana asta ca sa se ocupe de fete, dar fata cea mica este ambitioasa de micuta! (seamana cu tati).
(Ieri cand aveam contractii ma gandeam doar cat de repede v/a trece timpul si azi o sa o tin in brate...iar azi ma gandesc cat de fericita si nerabdatoare ieri...of.....)
beatrice si
piersicuta 40+4 zile dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
gabi.i spune:
Fetelor vin si eu cu ale mele.Ma chinui de vreo doua ore sa pun niste poze spuneti-mi si mie daca in sfarsit le puteti vedea.
Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
oana cretu spune:
Viktoria, merci ca te gandesti la noi! Eu sunt un pic suparata si nu am chef sa mai scriu, dar va citesc. Nu-i mai dau san, stau si trag cu pompa ce pot, si baza e laptele praf. Lapte am, dar Seb nu mai vrea sanul, ne-am enervat amandoi zilele astea, eu, in speranta ca-l conving sa-l ia, el ca nu-l vroia, desi, cand ii este foame il cauta, mananca doua minute si nu mai vrea desi laptele curge. Dar biberonul il vrea. In fine....va scriu cand o sa fiu mai bine. Dar sunt aici, va citesc din umbra.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore