Mamici de ianuarie-februarie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, te inteleg perfect. Stiu prin ce treci deoarece nici eu nu am raspuns la cele 2 declansari.

Amary, spune-mi te rog cum ai dat de dr Marcu. Vreau sa o chem urgent deoarece Rayan are ceva la urechi, mai precis in spatele urechilor si la lob. Nu stiu ce e, se pare ca o infectie, nu stiu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Amaya scuze
Ixxi dar de ce nu ai ramas in spital? Aiceea iti provoaca declansarea dupa 10 zile de la termin insa nu te lasa acasa decit cu .Imi pare rau, imi pot da seama ca esti dezamagita.
Oana pe unde esti? Sper ca sinteti bine cu toti si va plimbati cu Seb.
Alina ce mai face Mandy? Tot asa cumintica e? Galaxy aveti si voi din nou zapada?Cum te descurci cu Robert? Il alaptezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ixxi, mititica are personalitate si va veni cind doreste ea.
Crinuta, ochisorul, acum urechiusa! Sper sa rezolvi cit mai repede cu amindoua. Noi trebuie sa asteptam pina luni, deoarece pentru repetarea antibiogramei sint necesare 10 zile de la aplicarea ultimului tratament.
Shobo, frumoasa camera lui Bibisor. Este grozav ca are camera lui. Asteptam poze cu draperia (bine ca i-ai luat-o, pentru ca atunci cind doarme in timpul zilei, nu-i trebuie lumina foarte puternica).

Eu am niste mameloane de la Avent, care sint pe marimi. Fetita mea prefera mini. Dupa ce le sterilizez, sint un pic umede si adera perfect pe sin.

Leta, e bine ca mama ta se ocupa de fetita. Stiu numeroase mamici care si-au cautat din greu o bona, asa ca tu esti o norocoasa, chiar daca vei avea divergente de principii cu mama ta privind copilasul.
Anda, nu poti sa-i dai sinul la care adoarme, primul, atunci cind ii este foame "bine"? La noi functioneaza varianta asta. In ceea ce priveste mulsul, eu am constatat ca atunci cind suge, oricum reuseste sa "scoata" mai mult lapte decit orice pompa. Exemplu: dupa ce m-am muls de nu mai iesea picatura, am pus-o la sin si nu stiu cum a facut, insa laptele continua sa curga, nu foarte mult, insa a putut suge de la un sin muls... Asa ca am dedus eu ca una-i mulsul si alta-i suptul. (Asta-i din seria zicerilor "iarna nu-i ca vara")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Crinuta,

Cred ca Rayan a facut o mica iritatie in spatele urechii, probabil dupa baita nu a fost sters si acolo fiind un loc mai sensibil a facut un prurit...incearca sa il cureti (usuci) cu grija si sa-l ungi cu un mic de crema dupa baie. Poate nu e nimic altceva, ok?

Bafta si multa sanatate,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, rabdare multa si putere...ai sa vezi ca in curand vine si bebica ta...

Shobo, eu nu sunt in prelungiri, eu abia miercuri termin cele 39 de saptamani si intru in 40, dar cum imi face cezariana a programat-o vineri, adica mai devreme...mai sunt 2 zile si un pic si eu parca am mancarimi...as vrea sa ma culc acum si sa ma trezesc vineri dimineata la spital.

Fetelor, mie doctorul mi-a dat sa fac cu o zi inainte de cezariana 2 injectii (una la 12 ore) cu Celestone...ati mai auzit de asa ceva? fiindca eu nu am mai auzit la nimeni...zicea doctorul ceva de genul ca asa ii transmite lui bebe sa se pregateasca sa se adapteze la lumea de afara...

Oana si comoara 39+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mitub, asa m-am gandit si eu intial, insa, eu dupa ce il scot din cadita, il infasor in prosop si sterg imediat urechile. Am o grija exagerata la urechi. Sterg cu degetul infasurat intr-un servetel de cutie, si sterg atat in interior cat si in spatele urechii deci chiar nu inteleg.
Deja e rosu in spate, un pic umed. Dr a spus la tel sa ii pun Rivanol.
Sper sa fie ok.

Amaya, nu stiu de ce ar mai fi nevoie de acele injectii. Esti la termen si nu se mai pune problema.

Alina Gabriela, si eu am ajuns la aceeasi concluzie ca nu se compara suptul cu pompatul. Cu pompa scot o cantitate infima, iar cand suge el sta 30 de minute si tot suge.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Alina_Gabriela, multumim de aprecieri pt. camera bebeului nostru :)) ... ne-am straduit sa o facem cit mai atractiva pt. un bebe :)

Amaya, cred ca ori te-am incurcat cu altcineva, dar nu stiu cu cine ori eu nu mai stiu UM-ul tau ca sa vad cind implinesti fix 40 sapt. eu le implinesc vineri pe 18 (UM la mine a fost 15 mai). deci eu teoretic de simbata 19 voi intra in "prelungiri", daca va fi cazul .

fetele acum la baie cind am fost la pipi la final cind sa ma ridic am simtit ca-mi mai curge un pic necontrolat... nu stiu sa fac exact diferenta intre pipi si lichid... am mirosit, nu avea nici un miros... m-am ridicat, spalat, mi-am pus un tampon nou de zi si nus ce sa cred... ce o fi fost? nu simt absolut nimik... si nici ca mai curge ceva. acum stau la computer pe scaun. daca e lichid nu ar tb. sa am si ceva dureri surde? sau e posibil rupere/fisurare de membrane fara nici un fel de durere?... sau mai poate fi ceva: probabil s-a slabit perineul si am scapat eu pipi fara sa-mi dau seama? dar asa la final?...

habar n-am ce o fi dar tocmai vroiam sa ies la o plimbare pe afara... si parca acum asta ma tine in casa sa vad daca o fi ceva sau nu.
m-au trecut ceva emotii la baie tb sa recunosc!

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor, va scriu cu o mare durere de cap .
Asa ca nu scriu mult .
Viktoria pe cat am laudat-o eu pe Mandy pe atat de rau mia plans ieri de n-am avut timp sa intru pe forum .
Astazi am fost la control cu ea si totul e bine . Are 3790kg. si 54 cm iar diametrul capului 37cm.
Va scriu poate cand ma mai scol ca sa si citesc totul , va pup .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 3 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Crinuta si Amary sper ca o sa se rezolve si la voi problema cu ochii.

Viktoria, la noi nu a mai nins de atunci. Ultimele 2 zile au fost caldute, si am profitat si am iesit la plimbare cu Robert. Il alaptez, si vad ca a pus ceva pe el. La nastere nu avea gusita, si acuma are una dulcica. In rest ma descurc cu el bine. E si el cumintel. Azinoapte a reusit sa doarme pentru prima data 4 ore si jumatate. Numai ca, cand s-a trezit a fost infometat tare mult. Stii ca de la spital iti dau reteta pentru Oleovit Vitamina D? Cum te mai simti? Cum ii merge lui Doris la scoala?

Alina Maria, chiar nu prea mai scrii. Cum va merge?

Leta esti o dura ca mergi la lucru. Respect.

Va pup,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://www.gallaxy.tk

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna fetelor, am dormit un picut si parca ma simt mai bine. nu am fost de mult asa de dezamagita de mine....

Viktoria ce rost avea sa raman in spital....pot si acasa sa stau la fel de bine si sa astept, in plus ca era deprimant in salon erau 3 paturi si stateai acolo pana incepea travaliul si apoi te muta in alt salon. Cat am sta eu acolo au venit si au plecat 3 tipe. Zau ca era nasol sa vad ca ele vin si nasc asa de repede.

O sa o sun diseara pe dr si vedem cand mai incercam, pana atunci nu/mi ramane decat sa .

beatrice si piersicuta 40+4 zile dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput