Mamici de ianuarie-februarie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, e verde si mai are un dispozitiv incolor de plastic.
Acum cateva zile era sus de tot.
Mai este un tip acolo care are un varf subtire. Aia e ieftina, mult mai ieftina decat asta verde.
Nu mai stiu cum se numeste dar eu am vazut doar astea 2 tipuri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

crinutza si amaya, eu lucrez chiar linga OftaPro. Poate ies joi sa va vad.

cornelia, conform retetei, eu tre' sa-i dau vigantol pina la 3 ani.

Mia, pediatra mea obisnuieste ca atunci cind bebeii ei fac doua luni sa verifice daca vigantolul a "prins". Daca nu, le administreaza vitamina D injectabila. Probabil ca si a ta face la fel, de aceea a zis sa-i dai pina la 2 luni si apoi mai vedeti...

Gabiu - calciul carbonic i-l pun in ceaiul BabyDrink (un virf de cutit de calciu la 50 ml); ii dau doua astfel de ceaiuri pe zi.

Alina, m-am intors la munca pentru ca simt ca e ok asa; bebe e cuminte, sanatoasa si vine mama in fiecare zi sa stea cu ea. In luna in care am stat acasa, ne certam cine s-o schimbe sau sa-i dea biberonul (cind o puneam pe Deea pe masa de infasat, hop si mama "lasa-ma pe mine s-o schimb). Oricum, si in prima luna am lucrat, dar am lucrat de acasa, cu o mina pe patut si cu cealkalta pe laptop

In privinta calciului, Mia se refera la calciul carbonic, care se da contra colicilor. Calciul de care zici tu e cel gluconic. Si eu ii dau 10 zile pe luna; i-l pun tot in Baby Drink. Mi-a zis doctora ca nu e bine sa-l pun in lapte, pentru ca e rau lagust si riscul e ca bb sa asocieze laptele cu gustul salciu si sa nu mai vrea deloc sa pape.
Cit despre Reviken - plecaciuni pentru recomandare

Erica, habar n-aveam ca Elidel e asa scump. Noi l-am luat pe reteta. Dar, crede-ma, face toti banii. Mergi la medic si cere reteta. la noi a functionat miraculor.

Bestutza, bine ai revenit. Nu-tzi face griji, n-ai depresie, ai doar "baby-blues", o sa iti treaca in 2-3 saptamini. Sa te fereasca Domnul sa faci vreo depresie cum am avut eu; aveam momente in care imi doream foarte tare sa mor la nastere ... asa ca...stai linistita, ceea ce ti se intimpla tie e normal, nu e grav.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, ar fi superb. Oricum vreau sa vb cu tine si imi tot propun sa iti scriu dar nu mai ajung. Poate totusi apucam.

Fetelor, mie nu mi-a spus nimeni sa ii dau si Ca gluconic. Eu ii dau doar Vigantol si atat. De ce mai trebuie si supliment de Ca? Asta nu se da in functie de evoultia fontanelei?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinutza, Calciul se da ca sa fixeze vigantolul.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Leta ma bucur ca te simti asa bine si ai reinceput sa mergi la munca. Crinuta si Amaya sa ne scrieti joi ce au spus doctorii despre copilasi.Ibelciug si Alibeta nastere usoara si va tinem pumni sa nu intrati prea mult in prelungiri. Shobo ti-am vazut burtica . Am sa-l rog si eu pe sot in zilele astea sa-mi faca niste poze cu ea. I-ati facut o camera super la si imi place mult si covorul cu ursuleti. Sa va bucurati de ele si de sa le folositi cu toti sanatosi.
Eu mi-am mai revenit putin cu raceala insa ieri am baut foarte mult ceai, supa si am mincat portocale.
Bestutza ai doar "baby-blues" asa cum spunea si Leta, sint de vina hormonii batai vina. Asa ca daca vrei sa plingi e bine sa o faci fara nici o frica sau remuscari de constiinta.
Crinuta nu cred ca e grav daca bei cafea mai ales ca tu la Rayan ii dai mai mult din sticluta.
Ati mai vorbit cu Ingerasu si Coco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Leta, Viktoria, nu eu merg la oftalmolog cu Crinuta, ci Amary...confuzie de nume...

Oana si comoara 39+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, bilet de trimitere am zis ca nu am, adeverinta insa am avut (dar din partea sotului, ca eu nu am medic de fam in sistemul romanesc, asa ca a fost buna de la sot). Nu i-a dat nici o reteta ca nu am avut nevoie de tratament.

Crinutza, si pe mine ma dispera mameloanele astea. Aseara eram asa de suparata ca am crezut ca am pierdut laptele, nu mai curgea deloc. Am primit ieri mameloanele MEDELA, se lipesc f. bine, insa sint f. mari sfircurile, foarte late, nu stiu pentru ce guritza au fost concepute, poate peste vreo 2 luni. Am trecut azi din nou pe cele Chicco, mi le-a lipit sotul meu bine de tot cu leucoplast si a supt pentru prima oara calma si f. mult (timp, ca lapte, nu imi dau seama :-)). Astea sint proaste ca nu se lipesc, dar materialul este mult mai bun si forma sfircului mai aproape de normal.

Amaya, Shobo, Liviana, tinem pumnii.

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Leta te rog spune-mi si mie la ce este bun elidelul ca eu nu am timp deloc sa va citesc din urma de abia tin pasul cu ce scrie-ti zilnic, de cand m-am intors de la spital.

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Multumim tuturor de incurajari

la mine inca nici un semn... dar ma linistesc cind vad ca Liviana si Amaya au intrat in prelungiri... ca eu de abia de simbata incolo voi fi ca ele, peste 40 sapt. dar... poate nu va fi cazul, cine stie!?...

oricum il pun pe sot sa va scrie in cazul ca ma ia asa deodata (as vrea eu sa fie travaliu rapid) si nu mai apuc sa scriu pina ajung la spital.

Viktoria, multumi mde aprecierile pt. camera lui Bibisor :)) - aseara i-am pus si draperia la geam, in caz ca va fi nevoie sa aibe mai intuneric, e si ea f vesela, voi mai face o poza la final de tot in care sa para toata camera!

pupici

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna fetelor,
Acum am venit acasa ...fara bebe...
Dar sa va povestesc
ieri am fost la dr si am hotarat sa facem provocare, mi/a dar o pastila cu oxitocina, m/a trimis acasa sa/mi iau bagajul si sa ma duc la spital. pe la 1 am ajuns si m/am internat. la 4 mi/a mai dat o pastiluta, caci nu se intampla mare lucru si tot asa pe la 7 inca una la 8 perfuzie cu oxitocina si la 10 iar pastila. Contractii la 2 minute cu durata de 20-35 secunde, dar colul meu nimic. NIMIC, inchis ferm, lung. Am stat cu contractiile astea care nu erau foarte dureroase pana la 1 noaptea, cand dr a decis ca ajunge, nu mai are rost, caci nu se intampla nimic. Asa ca mi/a facut papaverina, scobutil si nu mai stiu ce, ca sa/mi calmeze falsele contractii si m/am culcat. Vorba vine, caci de dormit nu am dormit.

Nu inteleg de ce nu a vrut organismul meu sa reactioneze. Am fost atat de optimista, am plecat cu mult curaj, eram pregatita de travaliu lung, de dureri mari, de chinuiala, dar nu de esec. Nu inteleg de ce nu a vrut sa vina micuta, o asteptam asa de tare, visam ca azi o sa o tin in brate si intreaga noastra viata se va schimba....dar se pare ca nu vrea sa vina.

O sa mai incercam o provocare maine sau poimaine, dar nu stiu daca mai pot trece prin asa ceva...

beatrice si piersicuta 40+3 zile dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput