Mamici de ianuarie-februarie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, vad ca actionam la fel. La ce ora mergi la Oftapro? Noi avem programare la 11:30.
Am primit si pe yahoo mesajele tale offline. Ti-am raspuns si eu.
Abia astept sa imi spui de dr Marcu, mai ales ca si eu vreau sa o chem.
Oscilam intre Culcer si Marcu. Oricum, amandoua sunt bune din ce am inteles.
Ar fi super sa ne intalnim joi acolo.

Bestiutza, bine ai venit acasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am postat povestea...la capitotlul nasterea pe glob. Se numeste "Mitul lui Sisif"... N-am avut prea mult timp sa o cizelez..dar in mare asta e. Poate doar cuvintele nu sunt cele mai potrivite sa exprime la maxima intensitate sentimentele.

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, la ce te referi, la trimitere dr famili??
si pe mine m-a intrebat, i-am zis ca nu am si cu asta basta. cine mergea la ora aia, in durerile facerii, sa ia trimitere....o aberatie.

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bestutza, bine ai revenit acasa! sa-ti traiasca micutzul, sa se faca mare si lasa depresia deoparte! bebe are nevoie acum de tine!...
ma bucur tare ca te simti asa bine asa de repede; si eu as vrea sa fiu la fel si am incredere in dr-ul nostru!
el te-a cusut? sau rezidentul? eu as vrea sa ma coasa dr-ul, nu rezidentul!... sper sa am noroc!

cind scrii povestea nasterii? cite ore ai avut travaliul? la citi cm dilatare ti-a pus epidurala si la ce ora? si la ce ora ai nascut?
ai stat in salonul de mamici? cite erati in camera? cite zile ai stat in spital? da, eu inca n-am nici un semn; si mie mi-ar fi placut sa ne vedem pe acolo la nastere, dar...bebeii nostrii nu s-au sincronizat :)... vom vedea cind vine si al meu!...

eu astept ceva detalii totusi despre nasterea ta... caci la dr-ul nostru eu urmez pe lista! ...Doamne ajuta!

pupici

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu nu pot fara cafea si gata. Ma doare capul de tampesc cand nu beau cafea, asa ca chit ca bea de la mine Rayan 10 mil sau cat o manca eu o sa beau cafea altfel ajung la balamuc.
Si ma enerveaza si astia care produc aparatorile astea de san( fara de care Rayan nu mananca de la san) ca se dezlipesc. Astia chiar nu gandesc cand le concep? Ce vor sa le lipim noi de piele?

Cornelia, ti-am citit povestea si tot nu am inteles ce complicatie ai avut. Ai spus ca a fost complicatie fara sa spui despre ce a fost vorba.
Mie imi pare sincer rau ca ai avut asa dureri, eu chiar nu inteleg, mai ales ca atat eu cat si altele care au fost operate nu am avut dureri, iar cand au fost nu au fost la taietura.
Una peste alta, bine ca s-a terminat totul cu bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele, am pus poze noi cu burtica in luna a 9-a si cu camera lui Bibisor :))

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Luna+a+9%2Da&mid=4787&cid=14883

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am gasit Help Line pt alaptat...
daca va intereseaza:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=1

pe mine incepe sa ma apuce disperarea, dra mananca doar de la un san, de la al doilea molfaie un minut si adoarme. si azi mi-am muls sanul cel nemancat si am scos doar 65 de ml... Cum sa se sature copila cu doar atat? Si daca nu pun breast-pads imi curge laptele pana la calcaie... Nu mai inteleg nimic :(

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia,
spuneam ca a trebuit sa ma duc la medicul de familie ca sa-mi elibereze un Bilet de internare la Polizu. Normal ca in caz de urgenta m-ar fi primit la Polizu si fara acest bilet, insa doctorul ginecolog a insistat sa-l aduc.
Cat priveste necesitatea vizarii Adeverintei de salariat la CASM pt mine e inca un mare mister...
La maternitate medicul ginecolog ti-a dat vreo reteta gratuita pt care sa nu fie necesara viza medicului de familie?

Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, de adeverinta am avut nevoie, altfel ma puneau sa platesc spitalizarea, dar trimitere de la medicul de familie nu mi-a cerut nimeni.
Crinuta, eu udam mameloanele de silicon si asa stateau putin lipite de san. poti sa-mi dai si mie detalii in legatura cu pompita aia buna pt curatat nasul si urechile? maine merg la Carrefour si as vrea sa stiu exact ce caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Buna fetelor!
Felicitari Bestutza si bine ai revenit.Sa-ti traiasca bb-ul si sa fie sanatos si cuminte.
Ibelciug bine ai venit in randul celor care au intrat in prelungiri.
Shobo fii fericita ca nu te doare ca eu am niste dureri ca pe vremea adolescentei cand eram la ciclu.Deci maine ma voi duce la doctor sa vad care este situatia.

Mergi la inceput