Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
valen spune:
Merci mult Adriana; o sa-mi cumpar si eu bomboane cu salvie daca zici ca la tine au dat rezulatate; si eu ma chircesc toata cand stranut, pt. ca mi-e teama sa nu-l deranjez pe bb, dar e greu sa eviti un stranut.
7+
Flavia_Hurducas spune:
Valen, siropul de patlagina este bun in timpul sarcinii?
Mysweetest, copilul nu pateste nimic de la o simpla raceala. Problema se pune la febra foarte mare de 38,39 grade. Dupa cate am inteles nu este cazul vostru.
Flavia 8+
LiaMia spune:
Buna din nou!
Abia mM-am intors de la masa... si tare harnicute mai sunteti, deja inca doua pagini...
Adriana si Ioana75 - eu nu am avut pana acum nici un fel de dureri. Simt doar ca-mi creste burtica
.
In ceea ce priveste pantalonii, ai mei abia ma mai incap, cei cu talie joasa nu m-au avantajat niciodata, iar ieri am probat din cei de graviduta si veneau ca pe gard. Am incercat si o salopeta. Venea bine. Din pacate nu mi-a placut cum se asorta cu haina... Si nu-mi place velur din cel mare si nici salopeta de blug... Si, ce sa mai, sunt un munte de mofturi la toale de gravida, mi se par neinspirate si fara pic de bucurie facute/gandite. Poate n-am nimerit eu magazinul bun...
LiaMia
alinam spune:
ce mai fak burticoasele????
mai sa nu-mi fie de deochi da tare bine ma simt, greata nu, dureri nu... de mancat mananc cat purcica 
am vrut azi la eco dar m-au programat martea viitoare ca nu mai aveau azi liber
, paranoia iar........ ca ma simt prea bine, oare s-a dezvoltat? oare ?oare? si tot asha .........
mai da mie inca imi vin hainele vechi ..... voua chiar v-au crescut burtzile???? eu orikum aveam ....
Norina nic eu nu sunt din buc. da hai sa nu plangem, am vazut niste hainutze de gravide frumoase fakute de o croitoreasa...........
mai am o intrebare, sa nu dati cu roshii , voi cu
sum stati??? ca mie de cand mi-a zis doktorul " iminenta de avort" si nu mi-a dat nici un tratament nu mi-a mai trebuit ..... de frica, da parca parca 

mysweetest spune:
Multumesc pnetru raspuns Flavia, oricum eu m-am mai linistit dupa ce am citit pe net cate una alte despre raceli desi intial dupa ce le-am auzit pe acele colege imi venea sa ma duc imediat la medic.Apropo tot ieri medicul meu de familie mi-a zis ca si-a cumparat ecograf si ca desi pana acum nu se preciza nimic, acum scrie undeva ceva de genul "Cat mai putine expuneri la ecograf!".Voi ce parere aveti?
Lucia_B spune:
Buna burticutelor.
Eu o duc rau de tot, nu pot minca mai nimic, pe zi ce trece tot mi-i mai rau si mai rau. Intr-o zi merge chefirul in alta nu-l mai sufar, imi placea si parca facea bine lamiita, acum nici sa nu o vad. Ma apuca o stare de rau si tremur toata, mi se ridica parul si pielea ca la gaina. Am parte si de
. Ma si doare capul de piriie
.
Am avut ieri o seara foarte urita
. Am primit un set sexi de lenjerie intima si o ciocolata mare de la Nestle. In schimb eu sotului i-am dat niste mofturi si saruturi scurte, nu l-am fericitat cu cadou, nici cel putin nu am masurat setul. Nu sufar sa ma sarute sau sa ma imbratiseze ca nu-mi ajunge aier. L-am felicitat in 2 reprize de
si mult
ca am stricat seara.
Mi-i foarte foame si ma roade stomacul. Mi-am adus aminte ca fina mea cind era insarcinata si avea toxicoza minca doar cartofi fierti, mi-am fiert si eu 2, sa stiti ca a mers bine una, alta am lasat-o pe mai tirziu ca de lacomie sa nu-mi fac rau.
Sper sa fie mai bine ce putin la voi.
De toale nu-mi fac griji, stau numai in casa, daca o sa tre sa ies in oras o sa gasesc eu un sac ceva
. In tara se cununa frate-meu dar nu o sa ne ducem, asa ca de astea mai speciale scap.
Gata, nu mai scriu ca ma lungesc de tot.
O zi buna si usoara, va
pe toate si sa ne auzim de bine.
_
6+ sapt
Tot raul e inspre bine.
valen spune:
myswweetest-oameni rau intentionati gasesti peste tot; colegele tale probabil te invidiaza si de aia ti-au spus asa. Despre expunerea le echograf eu stiu ca nu dauneaza. Pana acum am auzit de multe mamici care au facut des echo si au nascut copii sanatosi; acum depinde si ce inseamna intr-o sarcina multe expuneri, ca daca te duci din 2 in 2 zile nu cred ca e normal or noi mergem la 3 saptamani sau chiar mai rar ceea ce este ok.
LiaMia spune:
Am uitat sa va intreb pana acum: sughite cineva? Eu ma trezesc uneori si noaptea, sughit o data, maxim de doua ori si nani la loc. Ziua, la fel.
Nu este sughitatul acela cu care oricare dintre noi s-a obisnuit in perioada de non
.
LiaMia
Flavia_Hurducas spune:
Vale, nu vreau sa te sperii, dar citisem undeva ca nu stiu care sirop de tuse nu este recomnadat in timpul sarcinii. Nu mai imi amintesc cum se numea siropul si de aceea te-am intrebat.
Flavia 8+