Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, bine ai venit! Si la noi in , si pe ! Iti doresc sanatate multa si sarcina usoara!

Adriana, si eu am avut intepaturi acu 2 zile si ieri, asa parca aveam un cutit in stinga ... da' nu m-am speriat, am stat in coltul meu pina a trecut.

Iar in legatura cu pantalonii cu talie joasa: eu port bluze lungi pe deasupra, nu va imaginati ca port tricouri pina la buric, ca .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit, Kristinutza!Ne-nmultim! sanatos si voinic si frumos si destept si norocos! Sa vedeti numai ce generatie o sa iasa!
Hai la taclale aici! Ca noi bine ne-ntelegem!

Mihaela7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Adriana, la fel de mizerabil ma simt si eu.. sa stii ca durerea aia ciudata de ca si cum s-a intins ceva, o am si eu desi abia am intrat in sapt 9. Vreau sa zic ca ma sperii mereu de la durerile astea ciudate...si continui sa am cateodata dureri ca la menstruatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Kristinutza: bine ai venit! sarcina usoara!

Ioana75: na bun, m-am linistit. Se pare ca la noi doua merge treaba sincronizata .

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Bine ai venit Kristinutza sarcina usoara!Ioana cat te invidiez ca poti imbraca pantalonii cu talie joasa ca eu nu mai pot , ca si Flavia dina cauza ca mijlocul imi era gol si totusi nici nu prea mai imi vin bine ca m-am latit in bazin A fost o tortura ieri prin magazine pt ca eu ma uitam tot la haine fitzoase cum imi luam pana acum si pt mine n-am gasit nimic...PS Un amanunt f important: eu nu sunt din Bucuresti , acolo sigur as gasi.. lasa ca stiu eu...aveti o gramada de variante....Lucky you!Norina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, va intrebam daca ati racit cumva, ca eu tusesc si mi-e teama pt. bb. Incerc sa ma abtin cat pot dar mi-e greu. Ati trecut prin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valen, eu am tot racit in ultimele 3 saptamini: si febra, si curs nasul, si tusit un pic .. asa fac eu in fiecare iarna. N-am stat acasa, am baut ceai, si dorm acum foarte gros imbracata (la mine cred ca opresc nemernicii caldura noaptea).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Valen: si eu am racit, acum doua saptamani. Crunt. In viatza mea nu m-a pus la pat o raceala, dar acum da. De tusit nu am tusit foarte mult, dar oricum de fiecare data am incercat sa ma "zgudui" cat mai putin. La fel si la stranuturi, desi e cam greu.

Pentru tuse am supt la greu bomboane cu salvie, m-au ajutat enorm. Ah si am baut tone de ceai de tei cu miere... sa nu mai aud de el .

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Of, pe mine m-a luat raceala duminica si de atunci stau in permaneta cu siropul de patlagina dupa mine. Iau si fiole de vit. C, miere cu lamaie, umblu infofolita dar nu stiu ce sa mai fac. Siropul de patlagina si propolis este bun la gust si ti-l recomand si tie Ioana. Nu ma mai ustura asa tare gatul, dar nu stiu ce sa fac cu tusea. Azi cred ca o sa incerc ceaiul ala din coji de nuca si foi de ceapa care este oribil la gust dar cica da rezultate. O sa-ti scriu maine efectul.7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu am racit saptamana asta si m-au speriat ieri niste colege rautacioase ca racelile pot da malformatii genetice.Eu nu am luat decat osciloccocinum care e homeopat si dezinfectant pt gat.Am mai facut inhalatii si am baut cate 2-3 l de ceai cu cate o lamaie stoarsa fiindca asa mi-a recomandat medicul de familie. Eu nu am facut febra ci doar mi-a curs "apa" din nas si am stranutat. Sa aveti o zi buna!

+11 sapt.

Mergi la inceput