Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
valen spune:
Merci pt. parere Flavia; m-am interesat si nu dauneaza sarcinii, oricum o sa renunt si la asta, pt. mai multa siguranta.
Flavia_Hurducas spune:
Cand am fost racita si eu aveam o tuse groaznica si am tratat-o cu ceai de ceapa si coji de nuca si sare incalzita pusa pe piept (intr-un prosop impaturit). Tot timpul am avut mai mare incredere in leacurile babesti, atata vreme cat nu este vorba de infectii grave etc.
Flavia 8+
natydea spune:
Lia Mia, si eu sughit destul de des in timpul zilei, noaptea nu, dar nu m0am gandit ca ar fi din cauza sarcinii. Care crezi ca ar fi explicatia?
In rest ma confrunt si eu ca toate fetele cu greturile
si nu pot sa ma apropii in special de dulciuri. Numai cand le vad si mi se intoarce stomacul pe dos. In schimb acrituri cat cuprinde. Mi-am facut iesri o salata orientala cu multi castraveti murati si am baut si zama de la ei si am pus si in salata. Se uita sotul la mine dar nu a avut curajul sa spuna nimic, decat daca nu-i face rau lui bebe.
Va pup, Dea
6+
natydea spune:
Utrogestanul din cate stiu eu e gratuit pentru gravide daca ti-l prescrie dr. (sau macar compensat). Asa din cate imi aduc aminte sotul meu acum 3 luni mi-a luat 10 ovule cu 100.000.
Ai probleme Raluca?
Pup, Dea
RalucaN spune:
Merci Dea. Mi-a dat doct. sa iau pentru scurgerile maronii de ieri. Si azi am avut ceva, dar f putin. Ma rog sa nu fie ceva, ca innebunesc. Abia astept sa plec de la serviciu ca sa-l cumpar si sa incep sa-l iau. Intrebam cat costa, pt ca nu am la mine decat vreo 500 de mii si sa stiu daca sa merg direct la farmacie sau sa mai trec pe acasa. Mi-a zis doct. sa iau cum prefer (oral sau vaginal). Tu ce stii Dea, cum e mai eficace?
norina spune:
Alinam in legatura cu
, sa stii ca nici noi nu am mai "prestat" de cand am aflat de bb adica de vreo 4 saptamani...Mi-a fost teama sa nu fie rau pt
si in al doilea rand sincera sa fiu, nici nu prea mi-a trebuit (cel putin mie) Oricum am inteles ca din trimestrul II nu mai sunt probleme..asa ca ...mai e putin..
Norina 8+
Racaru spune:
Am auzit ca exista site-uri in care introduci diverse date despre bebe: luna de conceptie, anul, etc. si pe baza acestor date iti spune care va fi sexul lui bebe.
stie cineva vreun site de acest fel?
pupici
natydea spune:
Raluca, din cate stiu eu de la dr. meu mai eficace e sa le iei intravaginal ovulele. Mie una asa mi-a prescris atunci, unul dimineata si altul seara si sa incerc sa fac cat mai putin efort si no sex. Dar in primul rand conteaza sa te linistesti si sa gandesti pozitiv. Daca ai si dureri de burtica intreaba-ti dr. daca poti sa iei No-spa. Pe mine m-a ajutat.
Te pup si multa sanatate. Aveti grija de voi!
Dea
norina spune:
Valeria intra pe forum la gravidutzele de iulie-august si vezi ca a scris una din fete o adresa de pe net, cu un test haios in privinta sexului lui bb- eu l-am facut si mi-a iesit 53% baiat si 47% fetita - nu stiu daca e adevarat, dar mie mi-a placut...Apropos, testul e in engleza - dar nu e greu Norina