Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor,

Ma framanta o intrebare : stiti cumva daca Utrogestanul este si sub forma de partile si sub forma de ovule? Eu iau utrogestan dar sunt ca niste bilute (margele) ... nu prea imi sugereaza forma unor ovule!
Auras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-am facut si eu testul: 60% fata. I-am zis si sotului, dar el inca mai spera la baiat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Auras, stai linistita! Si eu iau tot d-astea, in cazul utrogestanului pastilele sunt tot una cu ovulele, mici si rotunde. Si eu am avut aceeasi problem si am intrebat la farmacie!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Am cautat pe net si nu am gasit decat Utrogestan capsule la fel ca si cel pe care l-am luat eu. Cred ca exista doar sub aceasta formulare numai ca se poate administra atat oral cat si intravaginal (asa are un efect mai rapid).
Dea

Mergi la inceput

Raluca, tot legat de utrogestan, si eu stiam ca sunt gratuite daca ti le scrie medicul de familie pe reteta; daca nu, nu prea stiu exact. Dar oricum, ca sa nu te mai intorci din drum, ia-ti de cati bani ai si iti mai iei - daca nu vrei sa te mai duci pana acasa si sa iesi iar - pastilele astea se dau si la bucata, stiu c-am avut si eu nevoie si-ti taie tanti farmacista din folie; eu initial am luat 2 seara pe inghititelea; dupa aceea m-a apucat raul si m-am gandit eu c-ar fi si din cauza lor (aiurea, ccred ca era simplul rau de sarcina) , mi-am sunat medicul si mi-a zis sa le bag in vagin ca poate nu le suportta bine stomacul; asa ca acum iau cate 2 seara, inainte de culcare;

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana, nu-i asa ca-i dragut testul? Dar tu pana la urma ce ti-ai dori ? Eu as vrea exact cum e proportia de la test adica un 52-53% as vrea baietel, dar ce-o fi, numai sanatos sa fie...Norina

Mergi la inceput

Aha, ma duc sa-mi fac si eu testul, sa vad ce e: sau ??? Deocamdata am 1-1. Valeria, am scris eu mai demult de o metoda empirica de aflat sexul; pe scurt; aduni cati ani ai in momentul cand ramai cu numarul lunii in care ai ramas ; daca e par e fetita, daca e impar, e baietel! iti dai seama ce logica, nu? Sau cine mai stie? Al doilea calcul am intrat pe un site, dar nu mai stiu exact cum se numea ceva gen www.baby.parency.com dar nu e chiar exact... Pe unul am fetita si pe altul baietel, sunt curioasa pe site-ul asta ce-mi iese!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Am facut si eu testul si 60% fetita
Multumesc Norina

Voi luati ceva .. pastile, ceaiuri pentru greturi?
Eu simt uneori ca nu mai suport. Pe linga greturile astea ingrozitoare sunt si moarta de oboseala fara sa fac absolut nimic.
Voi cum va descurcati? Capacitatea mea de munca este redusa la mai putin de jumatate, parca nici nu mai pot sa gindesc.

Pentru morfograma s-a programat cineva? Eu am facut deja programare la dr Iosup pt 11 Martie... o sa fiu in sapt 12+( pret 1.600.000 lei). Nu aminati prea mult ca este cam aglomerat pe acolo.

O seara placuta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valeria, si eu am programare la Iosup lunea viitoare, mai e asa putin ... si voi afla daca e sau ! Eu o sa am fix 12 saptamini, sper sa vada bine.

Pentru morfologica de 17-20 saptamini inca nu m-am programat, ma programez saptamina viitoare, si m-ash duce la Pop, la Diagnosis, ca am inteles ca si el e foarte bun (ca si Iosup).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Merci mult fetelor pt. informatii!
Diafera, mie mi-a spus doct. ca utrogestanul asta e facut ca sa poata fi luat pe oriunde (adica oral sau vaginal) Deci margelutele alea le bagi pe unde preferi
Eu am sa-mi cumpar acuma de cati bani am, daca tot se dau si la bucata, iar maine ma duc la medica de fam. sa-mi dea reteta. Daca tot se dau compensate sau gratuite, de ce nu?
Apropos fetelor, am facut si eu testul acela si mi-a iesit si mie 63% fetita. Tare sunt curioasa la cate din noi se va adeveri.

Mergi la inceput