Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Fetelor imi dati si mie va rog link-ul la site-ul ala unde ati facut testul? Ca eu ametzita ce sunt nu il gasesc la subiectul celalalt

Multumesc!

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Ioana tu cum te simti la aproape 12 saptamini?
Mai ai greturi? Ce simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Adriana, uite aici link-ul: http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Valeria, la 11+ inca mai am greturi, dar nu tot timpul. Eu am de 3 ori, prin saptaminile 6-8. De exemplu azi doar de dimineata am avut o indispozitie digestiva, apoi nimic. Si cel mai important lucru: arat ca un butoias (bine, si maninc ca un porcusor).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Ioana75: multumesc! Mie imi iese baietzel , dar multe chestii le-am pus din burta, in special cele legate de cum e si unde e burtica, ca deh, inca-i mica

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Maine merg si eu la dr.
Ma duc sa-mi vad fetita

Eu zilele astea am avut niste dureri mai mari decat cele obisnuite de menstruatie, gen crampe si m-am speriat putin.Sper ca maine sa aflu ca totul e bine.

Eu sunt in tabara celor care mananca mult...si e prost ca mananc pana ma satur.

Pupici voinici!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Foarte haios testul! Cica-fetita, asta-i si feelingul meu!

Spuneti-mi si mie, prima eco ar trebui sa fi transvaginala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare, burtici,

Valeria, inainte de a merge prima data la doctor si mie imi era foarte rau, vreata, vomitat si eram ca beata toata ziua. N-aveam chef de nimic. Dar de cand mi-a dat pastile de greata totul e foarte bine. As manca mai mereu, dar incerc sa mananc ca inainte, in ritmul meu obisnuit. Pilulele se numesc Diclectin si au o pe fiecare din ele. In recomandarea de la farmacie scria ca se iau de trei ori pe zi, 1-2 comprimate, dar medicul mi-a zis sa iau la nevoie. Asa ca iau cand simt cea mai usoara senzatie de greata, dar asta a inceput sa se intample destul de rar, abia daca iau una pe zi, sunt zile cand nici n-am nevoie. Poate o fi si din cauza ca am ajuns la sapt. 10?
In rest, va doresc zile bune. Eu abia astept primavara.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Mai fetelor mai.. dar ce vrednicute sunteti la scris, purtati chiar conversatii. Noi cele de peste "balta" cand ne trezim sunteti deja acasa, la caldurica, satule de taina . Imi pare rau sa aud ca multe dintre voi sunteti bolnavioare, eu slava-Domnului nu am racit deloc iarna asta, dar inca nu-i vremea trecuta, eu de obicei primavara ma dezlantui.
Joi voi lua legatura cu medicul meu de familie, este cazul sa ma vada si viitoare mea doctorita cu care voi naste, sper sa o plac..
In rest... junghiuri- ba langa buric, ba in zona ovarelor, mai o greata...asa ma laud. Abia astept sa treaca, sper ca nu mai e asa mult ca m-am saturat.. de la 5 saptamani tot asa o tin... nici macar prenatalele nu le pot lua pentru ca asta ar insemna sa nu mai pot manca nimic. Ma mai chinuie rau bebe care apasa pe vezica, mai ales noaptea, cand nu constientizez ca el este de vina si ajung cateodata sa ma duc de 6-7 ori/noapte la wc cateodata chiar pentru cateva picaturi de urina sau chiar deloc . Cred ca este cazul sa ma aprovizionez si cu niste inghetata de fructe pentru ca de multe ori altceva nu-mi vine sa mananc si e rusine sa tot dau atacul la frigiderul cumnatei mele.
Numai bine si multa sanatate la toate mamicile si viitoarele mamici

Oana D - 10+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Monica, spune-ne si noua substanta activa a medicamentului Diclectin. Eu nu am inca greturi, dar e bine de stiut! Si de cine sunt produse. Nu cred ca se gasesc pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!
Am o intrebare: ieri seara am uitat sa iau vitamina (acid folic cu fier). Este foarte grav. Ar trebui sa iau astazi 2?
Mi-am facut si eu testul si ma anunta ca am sanse mai mari sa am fetita, dar bineinteles ca si eu am pus intrebari multe din burta. Probabil testul asta se face putin mai tarziu.

Flavia 8+

Mergi la inceput