Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fetelor! Si eu mi-am facut testul, juma am bagat din burta (si n-am burta mare inca!) si mi-a iesit 57% fetita! Dar e destul de neconcludent inca, ar trebui sa-l repetam peste o luna!
Flavia, nu te ingrijora asa chiar dac-ai uitat pastiluta; nu stiu ce sa-ti zic daca sa iei doua, mai bine vb. cu medicul. Dar gandeste-te la cele care vomita non-stop, iau pastiluta si de fapt dupa aceea o dau afara... asa ca nu-ti fa griji!
Martta, sa scrii dupa ce-ai fost la doctor, sunt foarte curioasa ce analize ti-a dat sa faci si ce-ai vazut la eco!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, poti sa iei 2 azi ca sa te linistesti. Nu cred ca e vreo problema daca uiti sa iei o pastila, si de asemenea nici daca iei 2 intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flavia, nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi, avand in vedere ca sunt care inca nu iau nimic, cunosc eu cazuri...iar la cat de uituce suntem noi ...si eu am uitat sa-mi iau azi dimineata duphaston-ul....dar nu cred ca e chiar grav..Fetelor, eu mai am o problema....de ceva timp am devenit foarte nesuferita pana si pt mine...nu mai am asa de multa energie, pofta de viata, fizic si psihic sunt epuizata si vesnic obosita,am devenit foarte neglijenta, adorm seara foarte devreme (8-9) si nu mai apuc sa fac dus,hainele nu-mi mai vin...intr-un cuvant sunt in pragul unei depresii si nu ma recunosc desi imi doresc nespus de mult acest Mai are cineva aceste simptome?Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna !

Si eu arat ca dreaq, sa va dau si exemple:
- inainte: la 2 saptamini imi pictam unghiile (la salon) cu diverse modele, toate gagicile venau la mine sa ma admire; acum: nu-mi mai ingrijesc deloc unghiile, nici macar nu mai sint egale (!!!)
- inainte: cit de cit, aveam grija de podoaba capilara, asa, sa nu arat ca o paiatza; acum: arat ca o paiatza
- inainte: ma imbracam elegant din cind in cind; acum: cred ca ai mei colegi zic despre mine ca n-am decit 2 flanele
- si cel mai rau, eu nu foloseam diminutive in exprimare, nici nu ma alintam; acum: ma trezesc vorbind numai cu "rucsacel", "porcusor", etc, de imi vine sa-mi dau palme cind realizez ...

Dar, ma gindesc ca aceasta perioada e finita in timp, si imi revin eu la loc dupa un an, un an si ceva.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nici eu nu am asa de multa pofta de viata si energie si deseori ma apuca cate o depresie si simt ca parca nu ma pot controla , ma apuca plansul cateodata si nu ma pot opri. Eu stiu de acest site in care poti determina sexul copilului :http://www.chinagold.com/baby.htm.Oricum pana acum mi-a iesit fetite pe 2 site-uri si baiat pe un site .

+11 sapt.

Mergi la inceput

Recunosc ca si eu sunt mai neglijenta cu mine pt. ca nu mai am rabdare pt. o groaza de chestii: manichiura, sa-mi aranjez parul etc. Nu prea mai am chef nici de treburile gospodaresti, sunt destul de nesuferita cu unii oameni, dar in rest este bine.
Incerc inca sa fiu cat de cat eleganta, chiar daca mai am putine optiuni prin dulap (majoritatea fustelor mele erau scurte, dar nu mai indraznesc sa iau asa ceva pe mine, asa ca ma limitey la o pereche de pantaloni ci 2 fuste lungi).

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, trebuie sa luptam impotriva acestui fenomen care este consecinta grijilor pe care ni le facem! Practic, nu ne mai intereseaza altceva decat sarcina, cred ca asta trebuie sa fie!
Eu ieri am fost la coafor special, ca simteam ca ceva nu e in regula! Are un efect fantastic asupra moralului!
In plus incercati macar sa mimati interesul pentru altceva, stiri, evenimente etc, pana la urma se simte ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Flavia, eu cred ca ar trebui sa iei doar una astazi.

Marta

Mergi la inceput

Antonia, pentru alte lucruri eu am chiar foarte mare interes. Numai pentru treburile casnice nu (curatenie, mancare etc).
Si eu am fost la coafor sa ma tund, pentru ca nu mai suportam parul lung. Acum nu stiu ce as putea sa mai imi fac, pentru ca incerc sa ma abtin de la vopsit.

Flavia 8+

Mergi la inceput