Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna burticutelor .

Ioana 75 crezi ca la 12 sapt se vede sexul copilului la echograf, inca nu e prea devreme?

Eu am incercat sa vad de pe un tabel chinezesc ce o sa fie, si-mi iese fata, dar eu vreau baiat , ei, in fine fie ce-o fi sanatos sa fie.

Fetelor sa stiti ca si eu sunt tare uituca, pastilutele de dimineata le beau tocmai diamiaza. Nici eu nu mai am chef sa fac ceva prin casa sau sa ma aranjez. Niste cunoscuti ne-au invitat pentru deseara in oras si i-am refuzat, o sa se duca numai sotul, eu nu am chef mai ales ca toxicoza nu ma lasa, cred ca e intr-o stare foarte avansata.

Fetelor am vrut sa va intreb ceva, poate ca cineva din voi stie: noi in aprilie tre sa zburam in Bratislava, eu atunci o sa am sarcina de 3 luni, zborul nu dauneaza in perioada aceasta la sarcina? + peste o luna-doua tre sa ne intoarcem, deci la 4-5 luni de sarcina inca un zbor. As vrea sa stiu ca nu e nici un risc calatoriile acestea neprevazute. Merci anticipat de raspnsuri .

O zi buna.
_
6+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cu treburile casnice nici eu nu prea ma mai omor! dar n-am mustrari de constiinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mysweetest, mersic pt link, acolo tot fata imi iese.

Lucia, cu avionul e OK pina la 7 luni (ca dupa aia e posibil sa nasti in avion si nu te primesc ei.

Eu am noroc cu nunta de simbata, ca ma mai duc la coafor si manichiura ... Dar cu tzoalele de nunta stau rau de tot, ieri am probat in Mall vreo 4 bluze/camasi. Ce sa va zic, arat ingrozitor. Toate imi vin bine sus; cind ajung insa pe burta ... . N-o sa-mi cumpar nimic, sper sa-mi vina ceva mai vechi.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

'Neatza buna,

quote:
Originally posted by Ioana75
Dar, ma gindesc ca aceasta perioada e finita in timp, si imi revin eu la loc dupa un an, un an si ceva.

Ioana

... doi, trei, cinci, zece, cel mai sigur optesprezece sau douazeci si ceva?

Ioana nu te supara te rog, da' asa spontan mi-a venit sa zic cele mai de sus ... Am ras una buna cand am citit ce ai scris... Da' de fapt nu-i chiar de ras, cert e ca viatza noastra a cam inceput sa se schimbe...

eu ca tine, o sa zica colegii acusi ca am numai doua perechi de pantaloni si 3 pulovere ... Da' nu-mi pasa, las ca vine ea primavara - vara si diversificarea va fi mai usoara...

In rest, eu parul il aranjez ca de obicei, adica nu aranjez mare lucru , ca e lung si ondulat natural, asa ca una doua e aranjat si in general il port desfacut. Cu unghiile nu am observat nici o schimbare, da' nici inainte nu le bibileam prea mult - manichiura obisnuita si cateodata lac incolor.

Chestia pozitiva e ca sotzul deja mi-a spus de doua ori ca de cand sunt insarcinata parca stralucesc , sunt si mai plina de viatza si energie ca inainte, desi (completez eu) asta inca nu se prea manifesta ca mai mult zac de aporoape o luna din cauza greturilor ...

O zi frumoasa burticutze,

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Monica nu gasesc diclectin, probabil nu este comercializat in Rom.
Am primit o recomandare sa merg la o farmacie homeopata, acolo as gasi ceva pentru greturi.
Merg in dupa amiaza asta, va spun miine ce am gasit.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna, fetelor. Abia acum am reusit sa va citesc. Eu m-am speriat de moarte aseara cand am plecat de la serviciu. Am crezut ca voi pierde sarcina. M-a luat o durere de burta ingrozitoare in partea stanga, cumva in zona ovarului dar parca se lasa pana pe picior si simteam ca se va rupe ceva. M-a tinut durerea cam 2 ore; defapt mai slabea in intensitate, apoi iar ma lua. Mi-era frica sa si respir, parca simtea ca se rupe ceva. M-a lasat brusc si nu am mai avut nimic. Medicul meu mi-a zis sa iau Utrogestan, cate 2 pastile seara si 2 dim(vaginal). Sambata ma voi duce iar la control, dar sunt cam speriata. Voi ati avut dureri mari de burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Eu trebuie sa recunosc ca m-au lasat durerile de burta. Oricum nu au fost niciodata atat de mari. Doar intr-o noapte m-a durut mai tare, dar a trecut in aprox.20 min.
Acum cateva zile ma intrebam insa de ce nu ma mai doare burta. Vorba mamei mele, la mine nici cum nu este bine (de ce am greturi, de ce nu mai am, de ce ma doare burta, dar de ce nu ma mai doare?...cam asa sunt eu)

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul 8 il gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43056" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput