Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc Ioana peentru felicitari. sora mea este casatorita de mai bine de 2 ani, dar abia acum fac cununia religioasa si cheful.
Claudia, eu sunt aproape sigura ca nu voi gasi ceva haine de gala pe gustul si masura mea de atunci. Asa ca probbail imi voi face ceva la comanda. Partea ciudata este ca anul trecut mi-am cumparat 3 rochii pentru nunta sorei mele. Deja ma uit la ele, ca de imbracat nu mai pot...
Flavia 7+
Ioana75 spune:
Raluca, nu te stressa. Si eu am avut scurgeri prin saptaminile 4-6 (de 2 ori), iar ovarele m-au intepat din ora in ora in perioada aia. Daca singele nu e rosu, nu e cazul sa te stressezi. Poti sa iei linistita NoSpa pentru durerile de "burta".
LiaMia, pe Cimpineanu e Salon Gabriela, care are de inchiriat rochii de mireasa care de "noi" costa peste 1000 de euroi
. Am fost si eu acolo, ca ma gindeam asta toamna sa nu dau banii pe una noua, dar cind am vazut avioanele de preturi de la rochiile de inchiriat ... am dat mai putin pe una noua si mai frumoasa
. E drept, nu scria "Eddy K" pe eticheta
.
Ioana
RalucaN spune:
Sarumana fetelor! M-am mai linistit. Am studiat din nou cu atentie. Nu e sange. Ufff, o iau razna. Pai daca asa o sa reactionez de fiecare data cand mi se pare ceva in neregula, am sa innebunesc de tot.
Flavia_Hurducas spune:
Va doresc o dupa-amiaza romantica. 

Eu m-am gandit sa schimb astazi rolurile si eu sa fiu cea care rasfata. Sa nu uitam ca nu avem voie sa ne neglijam sotii.
Flavia 7+
monicafrosa spune:
Buna,
Pentru fetele care mananca putin, nu va ingrijorati foarte tare. Cumnata mea a avut greturi mari si a vomat aproape tot in primele 4 luni. Bb este sanatos, acum are cam 7 luni si este dezvoltat normal. Importanat este sa nu va deshidratati.
Eu nu am mai varsat de mult si am luat putin in greutate, dar imi mai vin inca pantalonii.
Cat despre masaj, m-am informat. In afara de cremele pentru vergeturi concepute special pentru
am gasit ulei de amanda dulce care este eficient si hidratant pentru burtica.
Va doresc un Sf. Valentin plin de dragoste si tandrete
. Asa m-am gandit si eu , Flavia , sa-mi rasfat sotul.
Cu drag, Monica
norina spune:
Fetelor , spuneti-mi si mie va rog ce se intampla pe aici? Ce este cu amorteala asta? Nu mai inteleg nimic...
LiaMia spune:
'Neata, Norina!
Se pare ca ai chef de vorba si ioc colocutori
.
Iti urez o zi frumoasa si tie si tuturor celorlalte burtici.
Stai linistita, se vor trezi ele!
LiaMia
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata burtici!
Intr-adevar Norina, cam adormita lumea pe aici. Eu am citit presa pana acum si am balotat ceva, ca deja stomacul meu facea scandal.
Apropos de foame, mie mi se intampla ceva foarte ciudat: daca nu mananc foarte des (aproape din ora in ora) ma roade stomacul, iar dupa ce mananc imi este rau. Nu
, dar imi este greata si am o stare de rau. Mai trece cineva prin asa ceva?
Flavia 7+
valen spune:
Neatza, fetelor. Mi-ati lipsit zilele astea si abia asteptam sa vin azi la serviciu sa vad ce ati mai scris. Pt. ca m-am laudat zilele trecute ca mie imi este foarte bine si aproape ca nici nu simt ca sunt
, iata ca ieri mi s-a facut rau in autobuz si a trebuit sa cobor de urgenta, altfel as fi
.A trebuit sa ma intorc acasa si bine am facut; toata ziua nu m-am ridicat din pat; acum sunt extrem de ametita si obosita si imi este o greata fantastica. Am reusit sa racesc si sunt putin ingrijorata din cauza asta dar sper sa scap repede. Voi ati racit?
Ioana75 spune:
Neata fetelor! Am ajuns si eu la servici. O zi buna
!
N-am avut succes la cumparaturi ieri, am "batut" tot etajul 1 al magazinului Unirea si nimic. Azi "bat" Mall-ul din Vitan, poate am mai mult succes
.
Ioana