Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Flavia_Hurducas spune:
Valen, daca esti racita, trebuia sa stai acasa la caldura, sa bei ceaiuri cu multa lamaie si miere. Acum nu este cayul sa facem pe eroinele si mergem la servici si racite. Eu am racit foarte tareprin saptamana a 3-a. Nici macar nu stiam ca sunt gravida. Am luat 3 aspirine si 3 paracetamoale, am stat acasa si a trecut. Bine ca nu am luat si antibiotice, asa cum fusesem sfatuita.
Sa te faci bine repede!!
Flavia 8+
miflore spune:
Intr-adevar, amorteala generalizata...Eu parc-as fi 
Ieri mi-a fost tare rau toata ziua, mai rau decat in ultimele zile. N-am chef de nimic, imi vine sa vomit iar cu mancarea...nu ma atrage nimic, ce sa mai vorbim de pofte!
Ooooffff, asta e a treia saptamana in ritmul asta!
Hai ca m-am vaicarit destul. Mai bine povestiti cum e cu tzoalele, ati gasit ceva? Flavia, felicitari surorii tale! Am si eu o nunta a unor prieteni dar nu stiu sigur daca ma voi duce pt. ca e chiar in septembrie. pup]
Mihaela
7+
valen spune:
Merci frumos Flavia
Stiu ca trebuie sa stau acasa dar imi este imposibil. Vreau sa-mi iau o sapt. de concediu de lunea viitoare, pt. ca nu rezist asa iar eu sunt f rezistenta la starile de rau.Practic nu pot sa ma concentrez la nimic si simt ca o sa-mi cada capul pe birou. Acum ma tratez cu sirop de patlagina si miere cu lamaie; m-au ajutat mult dar mi-e frica de tuse care vad ca ma incearca.
Flavia_Hurducas spune:
Despre toale ce sa va spun, cred ca va trebui sa imi cumpar o salepota de blugi cat de curand, pentru ca toti pantalonii ma strang in talie. Trebuie sa desfac tot timpul nasturii si/sau fermoarul. Am noroc cu fustele, ca ma mai cuprind.
Multumesc Mihaela!
Flavia 8+
norina spune:
Flavia, in legatura cu mancatul problema este destul de complicata... Tu zici ca mananci din ora in ora, iar eu aproape deloc pentru ca nu pot
. De ex., ieri am mancat 2 pere si putina ciorba toata ziua, asta a fost tot.. si vreau sa zic ca si astea cu mare chin
Culmea e ca nu vomit deloc, dar umblu cu greata-n mine toata ziua ....Dupa ce am mancat ciorba la 5 minute ma intrebam cum de am putut, numai gandul imi facea grata...asa ca , nu esti singura..Ioana,la fel am patit si eu ieri. M-am umplut de nervi, nu am gasit nimic sa-mi placa si sa fie potrivit pt perioada asta. V-am spus ca vroiam o salopeta din jeans sau reiat...aiurea ..numai porcarii. Am gasit niste salopete pt gravide, dar erau hidoase si cred ca incapeau in ele niste mamutzi , nicidecum noi...Asa ca, m-am imbracat din nou cu pantalonii mei , pe care mai nou ii leg cu elastic intre butoniera si nasture cat sa stea bb lejer, si acopar totul cu un pulover lung. Asta e, deocamdata!Norina 8+
miflore spune:
Flavia, si eu sunt la fel! Trebuie sa manac des des, rontai continuu cate ceva si cand mananc o masa mai substantiala dupa aceea sunt varza. Imi vine sa vomit tare dar nici eu nu vomit efectiv sau vomit dar fff putin, nicidecum mancarea, poate doar desertul. E o chestie asa ciudata, trebuie sa mananc dar totusi nu e bine, parc-ar fi un dracusor pe-aici care rade de mine!

Mihaela 7+
Flavia_Hurducas spune:
Norina, nici eu nu mananc foarte mult, ci putin dar foarte des. Iari am mancat 2 mere, 2 rosii, o ceasca cu lapte cu musli si o ciorba acra. N-as putea spune ca mesele sunt foarte consistente, dar tot timpul trebuie sa mestec ceva. Printre astea am mai mancat si niste bomboane mentolate gen Halls.
Nici eu nu vomit, insa imi este greata. Iar starea asta devine din ce in ce mai rea odata cu venirea serii.
Yilele asta o sa imi incerc si eu norocul cu o salopeta. Sper sa gasesc ceva mai frumos.
Flavia 8+
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela, ai descris exact starea cu care ma confrunt si eu. M-am linistut ca nu sunt singura.
Flavia 8+
valen spune:
Si eu sunt la fel ca voi Flavia Si Mihaela. Ieri mi-a fost greata toata ziua. Ma rodea stomacul dar nu puteam sa mananc. M-am fortat putin si pe urma... m-am chinuit. Aseara mi-a fost pofta de o ciorba acra, iar dupa ce am mancat-o mi s-a facut rau. As vrea sa dorm acum.
7+
miflore spune:
Valen, sa te faci repede bine!
Norina, daca gasesti ceva frumos de imbracat sa ne spui si noua unde ai gasit!
Si pe mine au inceput sa ma stranga un pic blugii si tb. sa desfac nasturele; norocul meu este ca am acasa o salopeta de blugi mare si cred c-o s-o folosesc pe aia deocamdata. Eu stiu de la o prietena de-a mea care acum a intrat in luna a saptea ca lucruri dragute sunt la Mother Care, undeva prin Dorobanti parca; problema ar fi cu preturile, sunt monstruoase! Cica un carucior ar fi si 40-50 de milioane, astia nu sunt normali!
Pupici!
Mihaela 7+