Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
LiaMia spune:
Salutare, burticutelor!
Revin si eu dupa o absenta de cel putin o sapt. Am avut prea mult de lucru si abia daca mi-am gasit timp sa mai spicuiesc cate ceva din ceea ce s-a scris in aceasta perioada...
M-a impresionat tare mult Moni. Iti doresc sa fii optimista si sa aveti cat de curand un nou bb sanatos! 

In rest, ma bucur ca ne apropiem vertiginos de 50 de gravidute in aceasta perioada!
In ceea ce priveste simtomele, de cateva zile eu nu mai am nici greturile usoare pe care le aveam. Simt cum imi creste burtica in schimb (nu mai incap decat in doua perechi din cate rulam in mod curent) si cat de curand va trebui sa-mi innoiesc garderoba. Mananc aprope orice (fara dulciuri si carne de pui!), am luat in greutate cel putin 1,5 kg si apropos de somn - ca tot s-a vorbit de subiect si imi cer scuze aici ca nu nominalizez - uneori dorm bustean si alteori stau cu achii pe pereti de pe la 3 si un pic pana spre 5 jumate dimineata cand ma fura din nou nenea Ene...
Am fost sapt trecuta la eco si doctorul mi-a zis ca marimea lui bb ar corespunde unei varste a sarcinii de 10+, dar dupa UM eu eram deja in 11+... Poate ca s-a produs ovulatia cu o sapt mai tarziu si implicit fecundarea... Astfel ca mi-a prognozat nasterea pe 05 sept 05, in loc de 29 aug 05. Vom vedea atunci oricum.
Pupici tuturor si sa ne auzim numai de bine!
LiaMia
Ioana75 spune:
Fetelor, va spun miine cum a fost la vinatoarea de haine
. Mie imi pare rau ca nu e si la noi ca in State (cel putin in filme), cind hainele pentru ocazii le poti inchiria. O gramada de bani dau pe ele, si nici nu le port decit de 2-3 ori.
Flavia, felicitari surorii tale, ii urez casa de piatra de pe acum
!
Norina, sa ne zici cind iti iei salopeta, cu cit si de unde
.
Ioana
norina spune:
Ioana, asta e si parerea mea in privinta hainelor de ocazie. Si eu mi-as dori un centru de inchiriat...Exact cum spui, costa mult si nu-si scot banii..pt ca oricum la fiecare ocazie vrei altceva
- eu asa sunt..si cred ca asa suntem cam toate..
In privinta salopetei m-am gandit ca ar fi o investitie buna, pt ca pana in luna mai cam e frigut si sigur o sa-mi vina inca 2-3 luni. Apoi se incalzeste si oricum probabil va fi mica dar... eu nasc in septembrie, cand iar va incepe sa se raceasca si eu nu voi fi in perioada aia tocmai slaba
, deci va mai fi buna si atunci
Asa ca eu zic ca merita , numai ca va zic maine ce am gasit.Norina 8+
LiaMia spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Mie imi pare rau ca nu e si la noi ca in State (cel putin in filme), cind hainele pentru ocazii le poti inchiria.
Ioana
Nu este chiar asa. Stiu ca exista un magazin de inchiriat haine de ocazie pe Campineanu. Nu stiu adresa exacta sau numele firmei. Merita incercat daca aveti timp.
LiaMia
she_wolf spune:
Bunaaaaaa!
Moni25, imi pare foarte rau pt. ceea ce s-a intamplat.
Multa sanatate si nu-ti pierde speranta! 
Ioana
, pe mine sotul meu m-a molipsit cu Heroes, dar am inceput direct cu H2. Acum am doar IV instalat si ma mai joc din cand in cand.
Intre timp el are o noua pasiune (de fapt a mai avut si altele) si incearca de zor sa ma corupa, dar nu prea am timp.
In legatura cu problema ta (cu insertia cordonului ombilical), din pacate nu ma pricep deloc si nici nu cunosc vreun caz similar...
Miflore, bine ca a fost doar o alarma falsa. ![]()
Flavia, am avut si eu doua nunti in ultimul trimestru de sarcina si a fost ok, am reusit, cam greu ce-i drept, sa gasesc ceva de ocazie dragut. Noroc ca nuntile nu aveau nici o legatura una cu alta, asa ca n-am fost nevoita sa-mi iau doua toalete.
Oricum, te sfatuiesc sa cauti din timp, pe indelete, pana gasesti ce-ti place. Din pacate multe haine de gravidute nu sunt tocmai aratoase. ![]()
LiaMia, de ce nu mananci carne de pui? Nu-ti place sau este vorba despre altceva?
Offf...eu inca n-am apucat sa-mi fac nici analize, nici ecografii, nimic si inca mai dureaza pana atunci...Incerc sa raman optimista si sa alung toate gandurile negre care imi mai dau tarcoale cand citesc pe aici...![]()
O saptamana buna!![]()
Claudia
(4+) si
Cristi (16.12.2002)
LiaMia spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
LiaMia, de ce nu mananci carne de pui? Nu-ti place sau este vorba despre altceva?
Claudia(4+) si
Cristi (16.12.2002)
Est singurul aliment care-mi provoaca scarba - imi cer scuze - dar e ceva mai mult decat greata. Nu mai suport nici mirosul de pui gatit astfel ca nici nu ma mai apropii de el.
Cu dulciurile - nu ma atrag. Nici inainte nu eram mare fana.
LiaMia
RalucaN spune:
Fetele, vin de la baie si am obsevat ca am o scurgere maronie. M-am cam speriat. Voi ati avut asa ceva? Si ma inteapa putin ovarele. Tremur toata si doct. nu raspunde.
Flavia_Hurducas spune:
Raluca, dupa cate am citit eu pe C am inteles ca ingrijorator este sangele rosu deschis. Pete maronii pot aparea, iar intepaturile pot indica lungirea ligamentelor.
Dar pentru linistea ta sufleteasca, ar fi bine sa mergi la dr.
Flavia 7+
natydea spune:
Draga Raluca si mie mi s-a intamplat sa am niste scurgeri maronii acum 2 saptamana si ma durea si burta. Am luat 1-2 Nospa, si de fiecare data cand m-a mai durut si mi-e trecut. Dr. mi-a prescris si utrogestan in caz de sangerare cate 2 ovule, unul dimineata altul seara. Plus odihna si no-sex.
Aveti grija de vooi si incearca saa te linistesti.
Pup, Dea
6+
norina spune:
Raluca , stai linistita si nu te panica. Scurgere maronie au avut multe fete si nu s-a intamplat nimic rau. Linisteste-te si du-te la medic dupa amiaza ca sa te lamureasca mai bine. Ovarele ma dor si pe mine si ma duc chiar azi la dr. , sper sa fie bine...Ai gija de tine si nu te panica.
Norina