Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Moni, imi pare tare rau de ce s-a intimplat
. Iti doresc sa te faci bine repede, si sa incercati din nou
.
Claudia, incredibil, sa mai gasesc o "fana" Heroes aici!
Eu am jucat mult H1, foarte mult H2, putin H3 si mult H4. Acum am reluat campaniile, ca le-am uitat de un an si ceva cind le-am facut ...
Mariana, eu sint membru fondator al clubului celor care nu fac treburi casnice
. O sa-mi iau o femeie sa faca curat, ca la 4 camere e de munca; deocamdata insa ne complacem asa
. Am multe colege care au "femeie in casa", vine o data la 2 saptamini, si pentru maxim 10 euro freaca toata casa; zau ca renteaza.
Mihaela, bine ca n-ai nimic
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Monica, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Fii insa optimista ca in curand va fi bine!
Mihaela, pentru tine ma bucur. Dar chestia cu analizele gresite te pune serios pe ganduri!
Eu nu am mai fost vineri la dr., pentru ca lipsea asistenta, cu care vorbisem ca ma voi duce. Asa patesc cele care nu isi fac niciodata programare. So oricum nu am mai fost atat de paranoica si am spus ca ma voi duce la control cand m-a chemat, adica la sfarsitul lunii.
Flavia 7+
Flavia_Hurducas spune:
Am uitat sa va spun ce am constatat ieri cu mare tristete!!! Nu ma mai pot duce deloc in vizite, avand in vedere ca toate rudele si toti prietenii mei fumeaza ca turcii si ca nu ma pot duce la oameni in casa si sa le spun „nu mai fumati”. Iari am trecut printr-o astfel de aventura si nu vreau sa se mai repete. Dar daca nu as lua masura asta, este ca si cum as fuma zilnic un pachet de tigari.
Flavia 7+
norina spune:
Neata mamici,dupa un week end groaznic cu
, examen picat si sot bolnav am inceput saptamana cu o noapte agitata si cu dureri de ovare...Acum iata-ma "fresh" la serviciu pregatita pt o noua saptamana de munca
.Dupa ultimele simptome, respectiv durerile de ovare, azi ma duc de urgenta sa fac un eco sa mai potolesc putin paranoia
Sunt f suparata si pentru faptul ca nu pot sa mananc mai nimic si ma ingrijoreaza mult acest aspect. Ma gandesc ca trebuie sa mananc pt bb si cu toata vointa mea - nu pot-
Intreba cineva ce vitamine luam- mie mi-a dat dr. Sorbifer si Suprdyn cate 1/zi. De cand iau supradyne ma simt mai bine , fizic vorbind, nu mai am starea aia enervanta de somnolenta si am inteles ca are toate vitaminele de care avem nevoie in aceasta perioada.Vreau sa va intreb daca mai e cineva in situatia de a manca ff putin? Sunt tare ingrijorata...Norina
RalucaN spune:
Buna dimineata burticilor! Va doresc o saptamana minunata!
Moni25, imi pare tare rau pentru ce ai patit. Iti doresc multa multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste ce s-a intamplat si sa ai incredere ca pana la urma va fi bine. 
Ioana75 spune:
Norina, ooooof, cum s-au adunat toate pe capul tau weekendul asta. Lasa ca se rezolva ele toate
. In ceea ce priveste mincatul, eu maninc bine; fac mofyuri, dar gasesc ceva sa-mi convina in fiecare zi.
Fetelor, va doresc o saptamina plina de dragoste
. Mai ales burticilor din State, ca acolo se sarbatoreste si mai si ... Sa ne povestiti cum ati petrecut
.
Abia astept lunea viitoare sa ma duc din nou la doctor. V-am mai zis de problema mea, dar nu mi-ati raspuns ... mi-a zis doctorita ca la "insertia" cordonului ombilical in bb, e mai gros, si trebuie urmarit... Stie cineva ceva despre asta? Am incercat sa caut pe net dar nu am gasit nimic.
De azi ma semnez cu 11+
. Am o nunta simbata asta, si trebuie sa ma duc sa-mi iau niste tzoale azi, asa, mai largi
.
Ioana
alinam spune:
Moni imi pare rau si curaj....
Norina eu am fost in starea ta mah , da m-a tinut cateva zile .... mancam toata ziua cam asha: un iaurt mic si o supa goala (in care puneam zeama de lamaie) .....
acum mi-am revenit si pap ca purcica ........
, maine ma programez si eu la medic din nou.... cam frica ....![]()
adriana_i_ spune:
Buna fetelor,
Norina: si eu mananc foarte putin... nu pot, oricat ma chinui, sa bag in mine decat cu greu si strict numai ce cat de cat imi face cu ochiul... si cam foarte putine imi fac cu ochiul. Desi nu vomit, aproape tot timpul imi simt stomacul in gura, si am o stare de respingere a alimentelor. Nu stiu cum sa explic. Plus "turele" de rau intens, cand numai apa cu lamaie ma mai ajuta cat de cat. Cand simt ca deja ma ia cu rau si de foame, ma gandesc intens la ce am in frigider (departe de el
) sau usor de obtinut, si ma fortez sa ingurgitez ceva. Eu am probleme de cand ma stiu cu fierea (cred), daca apuca sa imi fie tare foame, mi se face rau, si intru intr-un cerc vicios.
Na sa nu o mai lungesc... De slabit am slabit foarte putin, jumate de kg fata de cand am ramas insarcinata, si ma gandesc ca nu mai e mult, iaca o saptamana doua (sper...). In plus, la varsta asta a sarcinii cred ca inca bebitzu' are suficient de unde sa ia din ce este
. Plus si medicul de familie mi-a spus sa stau linistita, atata timp cat nu vomit e OK.
Asa ca fruntea sus, o sa treaca si perioada asta...
O saptamana frumoasa va doresc!
Adriana
si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.
norina spune:
va multumesc mult fetelor pt raspunsuri
Adriana ai reusit sa ma calmezi daca zici ca ti-a zis dr. sa nu ne alarmam. Sa stii ca si eu sper sa treaca cat mai repede starea asta si sa-l hranesc si eu pe bb mai bine si mai sanatos
Va multumesc inca odata pt sustinere
Ioana,apropos de tzoale, azi vreau si eu sa-mi iau o salopeta de jeans reglabila, ca desi nu mananc si mi se pare ca de fapt am mai slabit , mie nu-mi mai vine aprope nimic in talie
si nu vreau sa-l stranga pe bb, vreau sa stea confortabil ...insa tu ai o misiune mai grea, ai mult de cautat pt toale de ocazie...Oricum, spor la cumparaturi!Norina 8+
Flavia_Hurducas spune:
Apropos de nunti si haine de gravide, Ioana, tu esti fericita. Nu va fi atat de greu sa gesesti ceva de ocazie, tinand cont ca esti la inceputul sarcinii. Eu insa va trebui sa imi gasesc ceva pentru ultima parte a sarcinii (mai precis 3-4 saptamani inainte de nastere) pentru nunta sorei mele. Si clar ca nu pot lipsi de la acest eveniment.
Flavia 7+