Mamici de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
at andreea spune:
Fetelor, aia e, mare, roz, cu o mamica si un bebeu pe prima coperta si tot asa pe ultima coperta -de fapt reclame la milupa si pampers.
Trecand peste faptul ca e cam scumpa, eu am luat-o in prima luna de sarcina cu 720.000 lei, si pe langa inca un fapt, ca din punct de vedere al scriiturii, e cam impiedicata, merita cumparata-e exhaustiva ca informatii si pare a fi si la zi cu tot felul de informatii medicale.
Unele chestiuni sunt greu de inteles: pe la inceput zice ca in ultimele saptamani, gravida trebuie sa doarma singura in pat. Adika sa nu faca
, nici un pic? Sau e vorba de dormit numai? Sunt nopti in care mi-as dori, sincer, sa dorm singura, ca atata ma fatzai si il aud pe tati tot ce face si alea, alea, incat...
Vis-a-vis de Malina, Mickyyy, e foarte draguta si are o privire asa curioasa asupra lumii...
Andreea si Emma de 28 saptamani
Ruxel spune:
mstroie eu o sa nasc cu Puia. Tu cu ce doctor?
Cand ai DPN-ul ?
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
crissu spune:
Mickyy doamne ce fetita frumoasa ai...........ce manute grasane are......m-a cucerit nu alta.
Sperantza cartea mea a luat-o tati de la Careffour anul trecut de Craciun si atat a dat pe ea..........dar nu e roz.........e in schimb mare si are pagini lucioase si albe si cu desene si cuprinde v-am zis si ingrijirea copilului pana la 3 ani.
Ruxel esti tare doar cu 5 kg.......eu am luat 7 pana acum.
Intreba cineva despre greutatea bebelusului (dar nu-mi mai amintesc cine)...mie la eco de 20 saptamani mi-a zis ca are 236 + sau - 40 g. Nu stiu ce inseamna dar poate compari si cu raspunsul altor burtici.
Medicul de familie mi-a dat Materna gratuit..........Prenatal cica e supliment nutritiv si nu se da gratuit.(asa mi-a zis ala de la farmacie).Mickyy tu ce vitamine ziceai ca ti-a dat Radoi si de cand ti-a zis sa le iei?
Criss si 
Androix spune:
Moama de azi dimineata tot citesc si nu va mai pot ajunge...
At.Andreea, pai e simplu
: daca nu vrea mamica sa o apuce nasterea inainte de vreme nu prea mai presteaza. Daca a depasit termenul e numai metoda potrivita sa-i "bata la usa" lui bebe si sa-i zica sa-si faca bagajul ca se muta din burtica afara.
Luluku, sora mea a nascut de doua ori cu dr. Magda Petrache si a fost de fiecare data super multumita. Este un medic super bun si este si cumsecade, si mai sta si aproape de spital cu casa...![]()
New Mami, sarumana mult de oferta cu crema. Nu stiu ce voi face, problema este ca pana acum nu am avut probleme cu constipatia dar acum de vreo 2 saptamani e cam nasol. Cred ca trec la metode babesti de evitare a constipatiei. Gen tarate in apa, mierea am incercat-o mai de mult si n-a avut efect, o sa mai incerc si metoda cu stafidele inmuiate in lapte peste noapte si luate pe stomacul gol. Pana una alta beau multa apa. Sau cel putin incerc.
Vineri am fost la control, bebe are 650 grame, totul este in regula, tratamentul pe care l-am facut a avut efectul dorit, ir-urile au acum valori normale
Iar vineri seara flacaul meu a vrut sa imi arate mie si lui tat-su cine e sefu asa ca a facut ceva ce n-a mai facut pana acum: s-a intors cu fata la mine si a inceput sa ma masoare cu pumnii si picioarele in organe, intestine si ce-a mai gasit el pe-acolo...
Am zis ca s-o fi suparat pe mine ca asa de tare dadea, iar tat-su era in extaz
cu mana pe burta mea.
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
sperantza nu moare spune:
aha! si cartea mea parca e alba, ma duc acasa sa verific, format mare, putin mai mare decat un A4, pe coperta are o poza cu o mamica cu bebica, tot pentru ingrijirea copilului pana la varsta de 3 ani, si e scrisa de o tipa. in fine...
androix, ai incercat si supozitoarele cu glicerina?
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Mickyyy spune:
crissu, multumim de complimente
.
Legat de vitamine, eu am luat supradin sarcina trecuta si cred ca tot asta voi lua si acum, 10 zile pe trimestru de sarcina cura cu supradin. Abia joi ajung la Radoi, poate-l mai intreb daca e cazul sa mai iau suplimete, desi nu cred, mananc destul de diversificat si bebe isi poate lua din mancare cam tot ce are nevoie, nu cred ca-i cazul sa ma-ndop cu pastile fara rost.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
anky spune:
Fetelor,eu mai nou visez tot felul de prostii,am visat ca am nascut si ca mi-au inlocuit bebelusul.Eu tot spuneam ca nu e al meu ca nu seamana cu nici unul din noi si plus ca era foarte mare,statea deja in fundulet.Uff..mi-a parut bine cind m-am trezit.
Vi si intimpla si voua astfel de bazaconii?
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Mai, nu mai am loc de burta!
La birou trebuie sa stau mai departe ca sa ajung, cind spal vasele n-am loc la chiuveta, nu mai zic cind ma incalt ce nasol este. Si inca mai are mult de crescut, ce ma faaac?
In curind nu o sa ma mai pot incalta/descalta singura, pina imi pun dresul fac uneori diverse contorsiuni si echilibristica. Astept sa vina primavara sa nu mai pun atitea tzoale pe mine ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
Fetelor pai o carte cu Mama si Copilul mi-am luat si eu, numaica nu are coperi roz, ci albe, si e facuta sub " Johnson& Johnson" si m-a costat vre-o 950.000....
mai e vre-o carte de acest gen?