Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Simona, nu am probleme, sper... Doar ca am vrut eu sa fac ecografia asta, s-o repet adica. Pitici pe creier. Am reusit, printr-un noroc chior, sa fac o programare la Albu, chiar astazi la 13.00, renuntase cineva. Acuma am alta nedumerire: la spital, la ecografie, sa mai dau bani la medic, sau numai sa platesc consultatia?

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici,
Ca tot vorbeati de carucioare si patuturi vin si eu cu informatii calde. Ieri am fost in Cora la cumparaturi si la intrare in dreapta e un magazin cu produse bebelusi si gravide. Vreau sa zic ca am vazut aici niste patuturi mortaleeeeeeee dar scumpeeeeeeeeeeeee.Erau din lemn, unele cu sertarase pentru lucrusoarele lui bebe si cu masuta de infasat ............... astea constau intre 10 si 12 milioane leuti romanesti. Dar erau de vis...........mi-a ramas gandul la ele. Si am vazut si carucioare de tot felul (chiar si de gemeni) care variau in functie de accesorii si functii ca sa zic asa intre 3.000.000 si 6.500.000.
Cartea Mama si copilul desi costa 1.200.000 mi-a luat-o si mie dragutul meu sot. Este utila ptr ca are si sfaturi despre cresterea,hranirea etc copilului pana la 3 ani.
Gabitzam ma duc si eu la Obor sa-mi iau chiloti maariiiiiii ca astai tanga ai mei ma strang deja. Am luat 7 kg pana acum.
Mi-a placut cum a decurs startul dat de mine la clatite.
Sa mai vin cu propuneri???????
Criss si 21 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gabitza, inteleg ca e vorba de intrarea pricipala de pe langa McDonalds?!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Crissu, nu mai veni cu astfel de propuneri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

crissu, ieri mi-am luat mama si copilul din cora cu 720.000 lei, ce carte ti-ai luat tu cu 1.200.000?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ruxel, ai scazut si cele doua pahare de apa pe care le-ai baut?
Simona, ai dreptate. Ma refeream aici exact la niste neamuri ale lui tati (asta este, nu-ti poti alege neamurile) si la colegii mei de serviciu. Apoi, din generatia mea nimeni nu s-a apucat de nascut, asa ca...
Este o mica poveste despre colegii mei de serviciu, dar despre acele neamuri, nu ma incumet, ca povestea e horror.
Cred ca v-am mai spus ca o coleguta de-a mea a nascut o super-fetita, dupa 7 ani de incercari nereusite.
Eu, luata de valul evenimentului, am vrut sa strang bani pentru ea, ori sa-i luam ceva mare si scump, ori sa-i dam banii.
Colegii mei au spus ca 30.000 de persoana ajunge.
Eu m-am infuriat si dupa alte schimburi de replici, am renuntat, ca sa nu fiu acuzata ca vreau neaparat sa impun niste standarde financiare pentru momentul in care se vor chinui sa stranga bani pentru mine.
Avand in veder ca era vorba sa-i luam colegei noastre niste pampersi, te rog sa ma crezi ca asa niste feelinguri negative am, ca n-ai idee, fata de cei care zic ca fac cadouri si vin cu niste carpe.
Noroc ca am avut de curand nunta si am facut acolo filtrarea la " prieteni", ca la neamuri-nu poti sa le filtrezi.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burtici.

Cartea Mama si copilul (pe care eu nu mi-am luat-o, si nici n-o sa o mai aiu acum) am vazut-o anul trecut la Obor si costa 480.000. Poate ca era o versiune mai proasta calitativ, poate or mai fi crescut preturile intre timp, dar totusi sa ajunga la 1,2 mil in nici un an mi se pare aberant de mult.

Noi avem patut de lemn si am fost super incantata de el pana acum. Si avem 2 camere dar bebe doarme cu noi in camera, in patutul lui. Primele saptamani am dormit eu cu el in pat iar tati exilat in sufragerie (ii era frica sa nu se rostogoleasca peset ebe noapte-n pat), apoi a capatat curaj si a venit si el langa noi iar de pe la 2 luni am mutat-o pe fata in patutul ei unde doarme si-n ziua de azi. Acum din pacate nu prea stiu cum o sa facem, slabe sanse sa ne mutam altundeva pana vine bebe 2, dar ne orientam la fata locului.

In alta ordine de idei, sambata seara am fost la o petrecere pentru pitici organizata de mamicile de ianuarie-februarie si-a fost super.
Iar aici o puteti admira pe galusca mea mica : http://community.webshots.com/photo/267094469/267866342WOhmKh

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Ce colegi...
Eu una nu ma astept la nimic de la ai mei, fiindca ne intelegem f. bine, dar nu suntem apropiati si extra-servciu.

Mikka, succes la eco si sa ne povestesti cum a fost.
Mi-am amintit de "problema" ta.
Eu zic ca daca platesti consultatia, nu mai dai in plus.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cred ca eu am fost cea mai puturoasa ca mi-a fost lene sa fac clatite. Sambata m-am aventurat sa fac curat in casa si m-a luat durerea de spate, nu puteam sa ma aplec nici un pic, ma vaitam mai rau decat o baba de 90 de ani.
Ruxel eu nasc tot la Giulesti, la ce doctor esti? Am auzit si pareri bune si pareri proaste despre spital, dar eu ma duc pentru doctor, nu pentru conditiile din spital.
Mikka trebuie sa platesti doar ecografia, nu trebuie sa mai dai si bani in plus la dr, acum am vazut ca ai programare la 13.00, cred ca ai si plecat deja.

Mari26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Am uitat de carte.
Eu am vazut mama si copilul, cartea cea mare si roz, cu coperti lucioase, cu 530 mii.
Voi despre care vorbiti?

Simona

Mergi la inceput