Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fran, sa fiu sincera nu stiu care e treaba cu saloanele din Polizu, am citit pe site-ul Medicover ca sunt special ptr abonatii Medicover ( sau ceva de genul asta) ca sunt ultra moderne...etc...dar nu am detalii........ eu oscilez inca daca sa nasc la universitar sau la polizu.....o sa ma interesez mai in amanunt in momentul in care o sa intru in concediu pre-natal
Oare clatitele sunt dietetice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, fetelor (si viitorilor baietzi)!

Margott, mersi pt recomandarea la echo!

Ca sa incheiem definitiv subiectul cu Acqua gym la ActiveCenter:

Aqya gym gravide: sambata 9:30 - 11:00
Aqua gym mamici & bebelusi: sambata 11:15 - 12:15

Programul de aqua gym se desfasoara la Piscina Crowne Plaza ( langa Hotel Parc), iar imaginile de pe site sunt din piscina

Pachetul de aqua gym contine: aqua gym & inot & jacuzzi

Cursurile sunt sustinute de o moasa cu atestat in activitati acvatice (Belgia) & o profesoara inot

Oferte preturi:
1 sed - 800 000 lei
abonament 4 sed 2 400 000 lei (600 000 lei/sed)
abonament 8 sed & bonus 1 masaj corporal complet) - 4 800 000 lei

Invitatie:
LUNI 7 febr. ora 18:00 MOTHERCARE (P-ta Dorobanti) intrebari legate de perioada postnatala si ingrij bebelusului
MARTI 5 (?) febr. ora 19:00 ACTIVE CENTER (Calea Grivitei nr.71, vis-a-vis de Baia Publica Biserica Sf. Voievozi) "Ceai si Taifas cu gravide si mamici"[/i]

Io m-am linistit subit... Promit sa nu mai aduc vorba de asa ceva!

Altceva acuma, cu patutul ce stiti, care sunt recomandate? Mie imi plac cele de lemn, cu 2 nivele, si cu laterala rabatabila, am vazut la Obor si costa vreo 4.5 mil (la care se mai adauga salteaua 1 mil, lenjeria aceea speciala si mai stiu eu ce...). Poate mamicile cu alti bebe la activ sa ne consilieze...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bine ai venit, Denisa. Sa stii ca la grupa noastra de mamici nu prea s-au intamplat decat lucruri bune, asa ca sigur o sa ne purtam una alteia noroc.
AM INTRAT IN AL TREILEA TRIMESTRU DE SARCINA!. Avand in vedere ca sunt aproape prima pe lista, am intrat si prima in al treilea trirmestru, unde va astept si pe voi, toata, cat mai repede. Eu acum abia astept saptamana 30, ca deja incep cifrele serioase de la 30 incolo.
Carucior-fetele mele, am o parere foarte buna despre Chicco si daca as avea bani din plin, ceea ce nu e cazul, as lua numai Chicoo sau numai de mare firma.
Dar am fost sambata la un magazinas si am vazut o nebunie de carucior, firma era "Baby..." nu mai stiu al doilea cuvant. Esta 3,3 milioane lei si facea urmatoarele chestiuni: se putea schimba de la transport cu spatele la fata (sper ca intelegeti), se pliaza, cosul se poate transforma atat in scaun de masina pana la vreo 18 kg, cat si in cosulet de tinut prin casa si dus la cumparaturi. Era f. zdravan si f. aratos si mi-am comandat unul albastru combinat cu material in carouri galben-portocalii.
Apoi, tot acolo, de aceeasi firma, am vazut o nebunie de patut, pliant, f. solid, cu carusel cu tot, cu salteluta, cu sertaras pt. lucrusoare, cu o planseta pentru infasat, cu mai multe niveluri de inaltime, etc. Tot in aceleasi culori, am comandat si patut, cu 3,3 milioane lei. Tot asa, am vazut pentru prima data pe viu vanita ergonomica, cu niste chestii unde pui copilul sa-l speli.
Tati a fost superincantat de produse. Singurul lucru care cred ca neaparat o sa-l luam de la Chicco este port-bebe (dar care l-am pus pe un fel de wishlist, la mine in agenda, si o sa comunic cui ma intreaba ce-mi doresc la botez sau mai stiu eu cand).

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

eu am facut ieri clatite cu dulceata de capsuni, si cand citesc azi pe DC fetele mele vorbeau de clatite, clar ca telepatia functioneaza

lista a fost facuta de sora mea care e in Canada, asa ca in ceea ce priveste calitatea produselor, scutece de unica folosinta, creme etc, vor fi clar diferente. oricum e un punct de plecare si cred ca oricine isi va lua strictul necesar, nici eu n-o sa-mi permit toata lista, dar am inceput cu Mama si copilul care m-a costat o avere. drept rasplata, asta-noapte deja m-am visat ca eram la spital sa nasc...

gabitza daca tati vrea el sa se ocupe, nu va fi rau deloc, al nostru tati nu s-a exprimat si ca atare mai bine mergem amandoi de pe-acum. ieri ne-am uitat la carucioare... andreea sa ne spui exact cum se cheama firma "Baby ..." si poate afli daca sunt si prin bucuresti, te rog frumos.

va doresc o saptamana buna tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gabitza, in bucur obor pe unde? - chilotei cu burtici?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Speranta, chiar la intrare, primul pe dreapta, unde e un morman de chiloti. I-am zis sa-mi arate daca are ceva de gravide, si mi i-a aratat pe astia, aveau si albi si negri, mai multe marimi. Nu sint cu burtici-burtici, dar fiind cu lycra se intind dar se si muleaza foarte bine, sint mai inalti, acopera burtica. Se cheama parca X-Lady, asa scrie pe ei. Nu ma intreba ce marime am luat eu ...

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Camera copilului-eu cred ca, unde se poate, copilul e bine sa aiba camera lui. Noi o sa investim o gramada de bani in a amenaja camaruta bebitei.
O sa dorm eu cu ea primelele luni si apoi, cand lucrurile se regleaza, o sa folosesc un baby phone (pe care l-am pus pe wish list).
Vis-a-vis de cadourile facute de neamuri, adica hainute: mai bine ma lipsesc. Adica, o sa vina tot felul de prieteni si o sa-mi aduca cele mai ieftine turcisme de pe lume in materie de hainute sau alte idiotenii.
Mai bine sa ma interbe ce vreau sau, daca chiar vor sa faca ceva, sa puna banii in plic.
Doar sa fim serioase, hainutele pentru primele 3 luni costa putintel, maxim 2 milioane.
Asa ca ma lipsesc de "cadourile" de 3 lei.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

'Neata fetelor,

Mikka, dr-ul meu i-a recomandat pt. eco morfo pe Pelinescu (Babes) si Albu (Giulesti).
Nu stiu numere de tel, fiindca n-am fost la ei, dar sigut gasesti pe net.
Vrei sa tu repeti eco morfo sau ti-au recomandat sa faci deja inca una?

In legatura cu patutul, se pare ca noi vom avea unul de lemn si unul pliant. Asta fiindca o prietena imi da patutul ei de lemn, in care bebe a stat doar o luna (pe urma a vrut doar in patul mare), iar noi vom cumpara din ala pliant cu masuta de infasat si jucarii.
Am mai primit de la ea si port bebe si premergator, dar inca nu le-am luat acasa.

Si ea m-a sfatuit sa iau doar cateva lucruri , ca voi primi si neaparat sa iau lucrurile de iesit din spital inainte, fiindca ea s-a trezit ca i le-a adus sotul aproape jilave, fiindca le spalase si le uscase la repezeala cu fierul de calcat insuficient .
Sotul meu zic eu ca e mai priceput, dar in graba cine stie ce iese.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 MAI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, acum mai depinde si ce prieteni ai.
Ai nostri au copii mici si stiu ce sa cumpere .
In plus, si noi ne-am dus numai cu lucruri bune la ei.
Am preferat sa luam doar un costumas bun, decat 3 proaste.

Am uitat sa va spun ca am primit si o carte de ingrijit copilul pana la 1 an.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna dragelor,

in wekeend am facut pui la sticla (la cuptor...normal!).......o nebunie , am mancat de-am crapat. Apoi eu am vrut sa fac ciocolata de casa, dar copiii mei au avut chef de chec...asa ca am facut chec......a iesit super...drept pentru care azi nu mai este deloc !!!!

Mai naste cineva la Giulesti...sau sunt singura ?

Ieri am fost la prietena mea care are un baietzel de 9 luni si am imprumutat salopeta ei de blugi de gravida...doamne ce bine ma simt in ea....e cam subtire, dar cu dres gros merge.
Fi-mea era numai dupa ala micu' prin casa, ce mai, era topita.... Azi dimineata imi spunea ca daca o sa fie fata o sa o alintam Bia, iar daca o sa fie baiat nu stie cum o sa-l alintam, ca numele Rares nu prea are diminutiv. Tot azi dimineata mi-a trecut prin cap, daca e baiat, sa schimb numele din Rares in Luca !!??? Nu stiu, imi plac amandoua f.f mult. Pe amandoua nu pot sa le pun, pentru ca barbata-miu nu vrea decat un nume la copil (sa nu se incurce, saracu !!!)

Altceva....nimic deosebit, eu inca ma descurc cu chilotzii mei "moartea pasiunii" (ca am si d'astia, nu?)...si nu ma omor prea tare cu cumparatul garderobei pentru perioada de gravidie.
Tot aseara la prietena mea, m-am cantarit de curiozitate: aveam 64 kg, si acum: scazand 2 kg hainele, scazand 1 kg (ca mancasem o groaza) mai raman 61 kg...de la 56 cat aveam inainte sa raman gravida....am luat 5 kg???!!! E mult, e putin? Ar trebui sa ma cantaresc dimineata, dar acasa nu am cantar !

pupici
21+

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput