Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Denisa,FELICITARI,bun venit in clubul nostru.
Doro,si pe mine ma doare spatele si ma foiesc toata noaptea,noroc ca acum dorm pe perna de alaptat si parca e mai bine.In plus visez si eu tot felul de prostii.Abia astept sa treaca lunile astea si sa-mi vad baietelul in brate.Cit despre kg. am luat 15 kg pina acum.Deh..mai am pina la 25,atit am luat la prima sarcina.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara burticilor!!
Sa fie clatitele felul preferat al gravidutelor? Pentru ca asta dupa-amiaza dupa ce am facut ceva mancare, mi-a venit pofta de clatite!!! Ei, ce spuneti? Asa ca m-am pus pe facut clatite. Acum ma uit pe forum, si ce vad? Burticile mananca tot clatite....

La capitolul kg, vin si eu cu ale mele: adica 8 in sapt 23, dar nu ma mai gandesc!!! La dulciuri ma mai abtin, dar nu pot in totalitate...

Mikka, te interesezi de echo 3D? Eu am facut la Medlife, la dr. Radulescu si m-a costat 1,3 mil. Mi s-a spus ca au aparat bun acolo si dr este buna si "vede bine";
Tot pe acelasi aparat lucreaza si dr Chitescu, o alta dr f buna.Eu cam atat stiu. Intereseaza-te si de tarife, pentru ca, de ex, la Sanador o echo costa 2,8 mil si personal nu cred ca merita, atat timp cat exista aparate bune si medici buni si in alte parti, si tarifele sunt mai mici.
O intrebare pentru burtici!!!
Eu am facut o echo morfo la 20 sapt si bebe cantarea 300 gr. Rog sa-mi spuneti, este bine, sau este micut???

O seara placuta va doresc,
Margott, 23 sapt, DPN 5 iun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna burtici!
Nu am mai scris de mult pt ca sunt prea lenesa sa-mi mut fundul pana in fata calculatorului.......Iar cand o fac deabia dovedesc sa citesc ce mai scrieti ....de scris nu mai apuc....
Felicitari ,denisa 73pentru baietel
Am fost si eu la doctor pe data de 31 ianuarie si mai mult ca sigur ca si noi vom avea un baietel spre marea mea bucurie ....bbica al meu are 450 de grame si nu stim cati cm dar cred ca tot cam cat al tau trebuie sa fie pt ca eu DNPeste pe data de 15.06
Pana acum nu ma pot plange din cauza kg pt ca am luat doar 3 de cand am ramas insarcinata dar nu stiu cat am sa ma mai mentin asa avand in vedere ca deabia dupa 6 luni este mai greu de mentinut silueta.
Acum am sa va intreb ceva stupid poate sau mai bine spus destul de intim....voi ce fel de chilotei purtati pentru ca pe mine m-a pus nenea doftoru sa-mi iau chilotei cu un fel de burtieta si chilotei cu burta..care m-au uscat de bani dar cica trebuie purtati pana la nastere ca sa nu se intoarca bebica si ca sustin burtica sa nu se lase......multe lucruri ciudate mai vezi pe aici....voi a-ti auzit despre asemenea ,,chilotei,,sau doar eu bat campii
VA doresc un week-end placut !
Am noroc ca nu sunt pofticioasa ,ca altfel ma omorati cu bunatatile pe care le tot le descrieti...sunteti norocoase ca sunteti in Ro ....dar poate am sa ajung si eu acasa la sfarsitul lunii acestea si .....am sa ma delectez cu bucate specific romanesti..

Mergi la inceput

Pengunica,si eu port chiloti de gravida dar simplii pina la briu,nu au nimic deosebit doar ca sint inalti si acopera burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata !
Vin si eu, ca pana acum am citit ce ati scris in ultimul timp. Se pare ca felul preferat al burticilor sunt clatitele. Am mancat ieri in disperare, desi fac in fiecare week-end (cu dulceata de capsuni ).
De kg (fata de alea muuulte - 15 in plus)nu ma laand, ca am luat 3.5 kg de la inceputul sarcinii, adica la aproape 23 de saptamani. Dar am mare grija ce mananc dupa un dezmat de week-end ca ala de ieri (1 pizza + 6 clatite cu dulceata si 2 pahare de Cappy, atat toata ziua), ca mi-e teama sa nu ma fac mai mare decat Fulga.
Pt. bb nu am cumparat nimic deocamdata, am facut dar liste. Despre hainute, voi cumpara strictul necesar, mizand pe faptul ca o sa primesc destule din cate mi-au zis neamurile.
Acum sunt in prima zi de concediu de odihna pe 2005 si sa stau sa ma odihnesc, pt. ca ma cam doare spatele (in zona de jos). BB e uneori zburdalnic, alteori mai lenes (de intru eu in panica pana la lacrimi, ca de ce nu misca). Aseara a facut balet vreo 20 de minute, iar azi dimineata, la micul dejun, seantrena la box cu vezica mea (la echo era cu capul in jos, dar cred ca se mai intoarce, nu stiu)
Gata, ca iar sunt orba lunga, scriu rar, dar romane-fluviu, scuzeee.
Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele! Si o saptamina buna va doresc!

Ha, revenim la subiectul chilotzi Eu am gasit pina la urma unii faini, din bumbac cu lycra, la Bucur Obor. Foarte moi, cu burta binenteles 90.000 costa, fata de 400.000 cit costa la Rococo chiloteii de burtici.

Sper ca n-ati inghetat in weekendul acesta. Brrrr! Ce de mai frig!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Buna dimineatza tuturor
Mama, mama...dar se pare ca au fost la mare cautare clatitele.....
Am mancat si eu, cred ca vreo 3....daca vineri eram fericita ca scazusem un kg ( probabil datorita apei) azi am cu 2 in plus......asa ca ma trec iarasi la " regim"....vorba vine...o sa o las mai moale cu ciocolata ( ca am bagat 2 snikers in week-end- off, off ca tare bune sunt+ un corn cu ciocolata+ 2 pricomigdale dupa ce am iesit de la examen ca ma cam luase frigul si trebuia sa ma incalzesc un pic)
Mi-am luat crema cu care ma laudam vineri, respectiv Galenic/ Elancyl pentru gravide- si spre bucuria mea costa 750.000..( va anunt peste o saptamana sau 2 daca se observa ceva, oricum miroase foarte frumos- a scortisoara..si mi-au ramas bani sa dau si pe cartea Mama si Copilul- mi s-a parut foarte interesanta, mai ramane sa o lectureze si sotul.....
Cam atat...momentan...
aaa, aveam si eu o intrebare; voi o sa dormitzi singurele cu BB, sau il aduceti in camera in care dormiti cu sotiorul, sau o sa aiba BB camera lui proprie?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Luluku, cum avem doar o singura camera (fara posibilitatea apropiata de a ne muta la 2 sau mai multe camere), BB va dormi in patutul lui, iar tati si mami in patutul lor

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Ei ce pofta mi-ati facut cu clatitele voastre ca trebuie sa imi fac si eu astazi.
Luluku,bebelusul meu o sa aibe camera lui proprie,consider ca este mult mai bine sa doarma singur.Asa am facut si cu fetita mea si acum nu avem nici un fel de probleme,chiar ea ne trimite afara din camera dupa ce isi bea laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

'Neata fetele !
Margott la mine la 20 de sapt. avea 350+/- 50 iar la 24, 500 +/-50. Mie mi se pare in regula, de fapt doctorita mea zice ca pana pe la 28 de sapt. cresc toti cam la fel, dupa 28 de sapt. se poate spune daca BB e grasuliu sau mai slabut.
Luluku si eu merg la M. Petrache, am programare joi. Stii ceva despre rezerva Medicover din Polizu, sau despre rezervele de 2-3persoane ? Eu stiam ca si saloanele sunt OK, dar am vazut la emisiunea de la Prima o mamica cu cezariana care statea intr-un pat suplimentar inghesuit intr-un salon- si cred ca filmau la Polizu.

Voi stiti ceva de carutul Chicco Trio Transformer- are bara rabatabila - adica poate fi impins si cu fata si cu spatele ( nu prea stiu cum sa ma exprim ) ? Si landoul merge si el prins ca scaunel de masina ?
Noi vom pregati patutul in camera separata, e vorba de patutul de cand eram eu mica- e mare si din metal- sa vedem cum il reconditionam, ca mie mi-e tare drag de el. Dar ne gandeam ca in primele saptamani BB sa doarma in landoul de la carut la noi in camera. Eu nasc prin cezariana si ma gandeam ca asa ar fi mai usor...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput