Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetele, eu nu ma bag la clatite....azi am de ingrijit un bolnav acasa- al meu iubit sot a facut enterocolita acuta...asa ca o sa fiu si eu un pic la regim vre-o 2-3 zile...
Am facut si eu ecografia ptr morfologie- si era bine sanatos BB..
Cu Dumnezeu ( la clatite)inainte....
V-am pupat, Week- end placut...
eu trebuie sa mai repet in seara asta ca am maine examen..deh...grea viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

WKND placut!

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Doamnelor, !

Imi puteti spune vreun ecografist bun, la care as putea sa fac o programare, dar nu peste 2 luni, cum e la Iosup, ci cam peste o saptamina? Chiar daca se plateste, as vrea sa nu astept atat de mult.

Sa aveti un weekend plin de cele bune!

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

dupa o pauza de 2 zile, incerc si eu sa recuperez ce-ati mai scris, dar mai fetelor e o munca titanica, imi trebuie o zi libera ca tare vorbarete mai sunteti (sunt apropae doua capitole in urma).
Gusta imi plac mult de tot lucrurile ptr. bebica, si eu i-am luat ieri trei costumase, nu m-am putut abtine desi am zis ca nu-i iau nimic pana nu ne mutam in noua casa luna viitoare.Dar parca poti rezista tentatie...
Iar dupa ce ne mutam trebuie sa trec pe la magazine sa-mi deschid lista caci colegele de serviciu de abia asteapta sa iasa la cumparaturi ptr. mine. asa ca voi astepta in Aprilie BabyShower si dupa aceea mai cumpar ce a mai ramas de pe liste. Deci presupun ca voi avea camera gata si totul numai pe la inceputul lunii mai. Deocamdata ma documentez de zor sa vad exact ce-mi trebuie.
Cornelia am citit ieri povestea nasterii Mariutei si am fost foarte emotionata, amestecand lacrimile cu zambetul de pe buze. Esti o adevarat povestitoate si dintr-o data m-am simtit acolo, trecand prin emotiile tale ca si cand m-am regasit pe mine in povestea ta.Doamne ce m-o fi asteptand, habar n-am sunt la primul bebic, dar povestea ta mi-a dat incredere si m-a facut sa vad totul cu mai mult optimism. Nu cred caci cuvintele mele descriu foarte bine ceea ce am trait cand am citit povestea ta, dar iti multumesc din suflet ca ai scris-o.
Va las acum ca mai am ceva treaba la munca. Ce bine ca e vineri si urmeaza doua zile liere, dar promit sa gat de citit weekendul asta si sa nu mai absentez

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

gabitzamstai linistita ca nu o sa ramai singura pe forum dupa ce nastem sau intram in concediu. Din pacate intr-adevar unele fete nu vor mai avea access (dar poate vor reusi sa intre macar din cand in cand ca sa mai stim cum o duc), dar majoritatea vom ramane aici alaturi de tine. Eu iubesc calculatorul, si habar n-am cum ar fi fara el in vremurile astea. Noroc ca acasa avem vre-o trei (un desktop si fiecare dintre noi cate un laptop) de nu ma bat cu tati ptr. el. Problema mare o sa fie timpul, dar ma bazez pe fatul ca vin socrii la sfarsitul lui mai si il mai iau ei pe ala mic si se ocupa de restul treburilor. Si vreau sa pun ptr. inceput calculatorul pe la etaj, pe acelasi palier cu dormitoarele ca oricum avem trei si unul va fi liber, ca sa fiu aproape si de bebe si de voi.

Lulukubine ai venit printre noi, sanatate multa si un bebica sanatos frumos si destept, ca asta e cel mai important indiferent daca e sau . Si la noi a fost cam aceiasi situatie, si dupa spusele doctorului s-au cam implinit dorintele lui tati. E bine, m-am obisnuit cu ideea si sunt foarte fericita, ca sa nu mai spun de tati care nu-si mai incape in pene.
In legatura cu kg luate, dac in primele luni am fost Ok, in ultimele doua luni parca si apa care o beau se vede la cantar. Sunt de abia in saptamana 23 si am luat deja 9.5 kg. Asa ca nu esti singura. Nici eu nu stiu ce sa zic, sper sa le pot da jos dupa ce nasc, desi acum mie mi se pare ca nu am pus prin alte locuri decat pe burtica care e mare si se face tot mai mare si mai tare (ca o mingiuca). Noi sa fim sanatoase si apoi vom vedea cum vom reveni inapoi.

Androix uf, imi pare rau ptr. tine si stiu ce inseamna hemoroizii, am avut de-a faca cu ei si inainte de a fi si ma tem de ei. Chiar daca sunt putin incerc din toate puterile sa remediez situatia (cam greu ce-i drept iar uneori apar ceva urme de sange) si sper sa nu fac inca ca sunt oribili.Eu am o crema pe baza de ulei de rechin de care sunt f. multumita. Vezi ce gasesti in Ro si daca nu esti multumita da-mi adresa ta si-ti trimit un tub sau doua de aici intr-un pachetel mic.

In legatura cu concediu prenatal nici eu nu ma gandesc sa intru pana im mai, sau chiar mijlocul lui mai. O sa-mi iau cateva zile de concediu in martie (cu mutatul) si apoi poate in aprilie inca vre-o 3 zile sa mai iesim si noi (numai in doi ca doi porumbei ) pe undeva ca mai incolo va fi mai greu. Dar altfel nu ma grabesc sa stau acasa, ca m-as plictisi de numa. O sa-mi ajunga cat o sa stau dupa ce vine bebica.

Hai ca iar iau o pauza ca in ultimul timp doar eu am cam scris, dar tot gat eu de citit pana luni.

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Pana la urma cred ca o sa-mi purtati noroc, asa ca m-am hotarat sa ma inscriu si eu pe lista voastra. UM a fost pe 8.09, DPN 14.06 si aseara am aflat si ca este baietel. Are 440 de grame si 26 de cm. Poate o vrea Dumnezeu sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Denisa, daca intri in grupul nostru trebuie sa ramai pina la capat, e musai
Te-am trecut pe listutza si ai mai marit numarul baietilor cu inca unul
Scorul a ajuns la 25 - 22

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Of, fetelor, iar va faceti griji cu kg. Eu am luat la prima sarcina 36 si nu mi-am facut probleme. Am mincat tot ce mi-a vrut sufletelul. Acum la 21 sapt am in plus vreo 9 (multe inainte:))...Nu mi-am facut griji ca nu o sa scap de ele (mai aveam 6 de dat jos), cum nu imi fac nici acum. Oricum, alea 6 kg nu prea se cunosteau ca sint destul de inalta (1.74 si 61-62 kg cind am ramasa acum insarcinata). La prima sarcina am inceput de la 56, dar sint destul de realista sa nu visez ca mai ajung vreodata acolo. Oricum, lumea zice ca imi statea mai bine cu 61 de kile decit cu cele 56:).

Pai, se vede ca sinteti in pofte si cred ca e telepatie ca chiar aseara ii ziceam sotului ca as vrea azi sa maninc niste clatite facute de el (ca el le face mai bune decit mine...cica) si stiu ca o sa se conformeze. Plus ca si mindrulina noastra mica (de fapt, ambele amindoua) o sa se infrupte din ele.

Sa vedeti ce cosmar pe mine azi noapte...of of of...hormonii astia imi joaca feste. Am visat ca sotiorul meu vroia sa divorteze (isi gasise pe alta) si luase toate lucrurile din casa, pina si caruturile si jucariile copiilor. Cind m-am trezit, l-am sunat sa il chestionez daca nu si-a gasit intre timp amanta si saracu' zice...doamne, dar cind, ca vin acasa imediat si am grija de voi:)). Si sa vedeti ce boceala pe mine la telefon:))). Mama lor de hormoni!!:)

1) Noi nu avem masa de schimbat. Nu am cumparat si nici nu o sa cumparat. Cit a fost mititica, o schimbam in patutul ei, apoi pe patul nostru si acum pe jos, ca nu e chip la cit se misca si la cit de greu ma misc eu sa mai stau si aplecata deasupra patului si sa ma mai trezesc si cu copilul ca o ia la fuga in fundul gol prin casa:).

2) Eu am folosit babetele pentru ca i-am dat jumi-juma lapte praf (deci am folosit biberoane) si lapte de la mine (produs cu pompa) si schimbam cite una la fiecare masa.

3) Daca aveti de gind sa alaptati e Ok, daca nu, eu zic sa va luati de pe acum sterilizator. Eu, noroc ca am vazut la vara-mea, ca altfel nu as fi stiut de care sa iau si l-am folosit la vreo 2 zile de cind am ajuns acasa.

4) Nu uitati de detergent special pentru bebei, cadita...probabil ca s-a mai spus, insa nu am citit lista mare scrisa de voi.

5) Tot body-uri cu minecuta am folosit si noi ca era iulie cind am nascut prima data. Nu mi-au placut niciodata cele cu picior lung si mineci lungi si care au fiermoar. Tare bune au fost cele care se inchid cu capse intre picioare.

6) Manusele pentru bebei, pentru ca se vor zgiria pe fata. Eu i le-am taiat la vreo 2 zile ca nu suportam sa o vad in mijlocul verii cu manusi.
7) Nu stiu daca sint in Ro, dar aici sint niste servetele speciale pentru buricel. In caz ca nu s egasesc, folost betisoare de ureche si spirt.

8) Creme de fundulet, nu stiu ce sa va spun, ca difera marcile aici. Dar daca gasiti cumva A+D cream, face minuni!!!

9) Crema pentru sini...poate va zic fetele din Ro ce denumire au...e bine sa vi-i pregatiti inainte de a naste, ca o sa aveti niste dureri atunci de o sa va vina sa va suiti pe pereti (cel putin eu asa am avut)

Vergeturi am facut si eu, insa numai pe fund si un pic pe picioare sus. Pe burta nu am facut deloc. La fel zic si eu, cremele anti vergeturi sint vrajeli. Mai degraba mincati multe fructe si legume si rezolvati mai bine problema.

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Salut gravidutze!
Vin si eu pe forum dar ceva mai rar.. As sta toata ziua cu voi de vorba dar nu prea pot..Sunt in concediu de risc maternal si stau mai mult in patutz . Dr zice sa fim cuminti ca ni se cam intareste burtica!!

A propos de vergeturi, mie mi-au aparut pe sani la greu si mi-am luat o crema Nivea, dar nu prea cred in minuni!
Cu constipatia e asa si asa, rezolv pb de multe ori cu miere dimineata..

Nici cu somnul nu stau excelent..ma trezesc aproape in fiecare noapte o ora jumate-doua, de multe ori ca sa mananc!!

Adevarata problema par sa fie durerile de spate ..Desi nu merg pe strada si m-am ingrasat pina acum in jur de 6 kilograme, ma doare spatele de ma omoara. Si n-am nici o solutie

Va pe toate inclusiv pe nou venite

Doroteea si BB EVA 23 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna, burticutelor!

Azi m-am gandit sa fac teste zapp-ului, pt. ca alte posibilitati d eintrare pe net de acasa nu am decat telefonia mobila. Dupa ce intru in concediu cred ca o sa ne auzim mai rar, dar nu o sa pot sta eu prea mult departe de DC.

NewMami, multumesc pt. aprecieri. Nu sunt eu o mare povestitoare, dar nasterea Mariutei a fost usor de relatat . Pe mine nu m-a traumatizat de loc nasterea, mereu cand ma gandesc la momentele alea sunt coplesita de bucurie. Va doresc tuturor o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea!

La noi vremea e destul de urata in continuare (tati a ramas in oras a seara, pt. ca s-au inchis toate drumurile) si sufla in continuare viscolul. Imi pare rau ca nu putem profita de zapada si sa iesim la joaca (adica, eu, burtica si Maria). Sper sa se linisteasca, dar pt. ca eu stau intr-o zona cu marea pe o parte si camp pe cealalta, deocamdata imi e greu sa deschid si usa!

Va pup!
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput