Mamici de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
carolinah spune:
Luluku, acum nu mai visez chiar asa, dar pe la inceputul sarcinii visam si eu la greu si total aiurea. De cele mai multe ori, imi neglijam ori unul, ori celalalt copil. Si mai pateam ceva. Stateam noaptea treaza si retraiam (in imaginatie, evident)experienta nasterii Alinei pas cu pas. Si culmea este ca a fost o experienta f buna, fara dureri, probleme etc. Si totusi, se pare ca m-a marcat f rau. Cred ca acum m-am obisnuit cu ideea, pur si simplu, ca de vreo 2 luni nu am mai patit asa ceva.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Cloreta spune:
Buna dimineata!
Hai ca am aparut si eu:0
Am fost ieri la doctor, bebelina sta bine merci, uter moale, col ok.
NU mi-a zis sa stau acasa sau sa fac mai putina miscare doar mi-a dat si alte pastile pe langa Nospa, a zis sa vad daca le tolerez pentru ca gravidutele se plang de tahicardie de la ele.
In schimb, am mai luat 1,5 kg in 2 saptamani!!!! Si mi-a scazut tensiunea care era mica oricum, am 9 cu %, cam ciudat!
Cam asta era tensiunea mea inainte de sarcina si din pricina asta beam cafea suficienta cat sa nu ma ia durerea de cap.
Acum beau doar o cafea dimineata, nu prea mare, pentru ca am inteles ca pe parcursul sarcinii tensiunea creste. Clar, am sa beau si la birou de acum inainte.
M-a linistit controlul asta desi bebelina mea nu mai e asa vioaie xca saptamana trecuta si da din picioruse tot jos:(
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
carolinah spune:
Alina Balan, si eu merg maine la eco la Iosup la CMU. Eu merg la 19:30. Tu cand ai programare? Si eu stiam ca au numai aparat 2D. Cine stie, l-o fi schimbat intre timp? Eu oricum nu voiam 3D, asa ca pe mine nu ma deranjeaza, dar tu poate ca ar trebui sa suni la clinica sa intrebi.
(DPN 14.05.05)
gabitzam spune:
Aoleu, nu mai scapam de frigul asta! Ma imbrac gros sa nu inghet afara, cum intru in birou cred ca ma aburesc instant, este foarte cald. Nici nu stiu ce sa mai pun pe mine!
Carolinah, sint pe urmele tale
Am fost dupa tine la Meclea, tu te duci la Iosup si eu dupa tine (am programare pe 23). Tie ti-a zis Meclea ca nu se vede septul interatrial la bebic, mie la fel. Avantaj eu, ca o sa stiu ce ma asteapta.
Norocul meu e ca mai nou sint abonata la CMU, de la serviciul sotului meu, si am senzatia ca nu o sa platesc ecografia asta, ceea ce este o economie. Daca era mai demult, scapam mai ieftin cu toate analizele si consultatiile de pina acum. Maine ma duc si ma inscriu acolo si cu medicul de familie. Pe cea dinainte am vazut-o doar o singura data, nici nu mai stiu cum arata.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Alina, eu stiam ca la CMU este ecograf 3D. M-am programat pentru 23 feb. si i-am zis tipei de la telefon ca vreau 3D si n-a zis nimic cum ca n-ar fi. Am uitat sa intreb daca inregistreaza si pe caseta. Carolinah, tu vrei si inregistrare pe caseta maine?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carolinah spune:
Gabitza
la faza cu avantaj tu!
Eu stiam ca nu inregistreaza pe caseta. Nu am intrebat ca eu am caseta cu inregistrare 3D de la sanador si nu doream in mod deosebit acum alta.
(DPN 14.05.05)
Luluku spune:
Carolina, eu visez tare urat, ca ma paraseste sotul, sau ca il gasesc cu alta in pat, sau ca moare BB, sau ca ma urmareste ceva tare urat......nu am avut perioade asa lungi de cosmaruri...nu imi dau o stare prea buna
monu spune:
fetelor, cred ca avem probl;eme mari cu hormonii!!!!!!! si eu visez ca sotul meu si-a luat amanta! cand ii povestesc soutlui meu ce visez rade de mine si spune ca e din cauza neuronilor![]()
pentru moment bb este bine. am inceput deja sapt 23.
va pup
monu si bb
at andreea spune:
Luluku, faza cu "alta" am visat-o cam prin luna a 2-a. Era bruneta, slaba si cu parul lung-exact opusul meu. I-am spus sotului meu si normal ca s-a spart de ras privitor la ce prostii visez.
Andreea si Emma de 28 saptamani
Cloreta spune:
Gabitza a cata ecografie va fi asta la tine? Eu am facut in saptamana 21 eco morfo dar nu mi-a zis ca ar trebui sa mai fac asa curand.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos