Mamici de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
andutzy spune:
Alina, gand la gand. Si eu ma gandeam cand citeam in recuperari ca nu ti-am mai vazut de mult un mesaj. Am avut probleme cu net-ul si vineri mi-am luat o zi de concediu(mai am de luat de anul trecut).
Maine merg la medicul de familie si voi intreba de topxoplasmoza.
Acum vin de pe Nesterea pe glob, la spitale si doctori, unde scrisese cineva (in sfarsit!!!) si de doctorita mea. Despre ea, numai vorbe de mine, dar m-am speriat ce am citit despre asistentele din acel spital(Cantacuzino). I-am dat si lui tati sa citeasca si s-a enervat tare, zicand ca el nu le da nimic daca sunt asa ale naibii...Cam greu sa-i explic ca oricum trebuie sa le dai, pentru a face ce trebuie, asta nu inseamna ca smulgi de la ele si vreo urma de bunavointa....
Asta e...Roamania noastra!
Va pup
Andutzy- UM 18.08.2004
mikka spune:
Iacata am ajuns si eu de la echo, de la Albu.
Impresii despre el: nashpa. A intarziat o ora, in tim ce il asteptau 6 gravide, pe niste scaune de lemn de parca eram in statie la rata... A venit, a mai vorbit vreo 10 min la telefon. In fine, am intrat. A mormait ceva, nu stiu ce, a cascat 3 sferturi din timp, nu mi-a aratat decat niste imagini 3D pentru cateva secunde... Iosup e mult mai deschis, iti explica, iti arata, te intreaba una-alta... Daca nu ma chioram bine in fisele alea, nici nu stiam greutate, varsta, sex...
In fine, bb e maricel (907 grame), fara probleme, toate normale. Mi-a zis ceva, 'discreta ectazie cavum sept pelucid', care cica este o cavitate din cutia craniana care este aproape de valoarea superioara. Dar sa nu ma ingrijorez. In rest, toate bune. Mi-a dat si o gramada de poze, in care ii vad fetzisoara: abia are 26 de saptamini, si deja scoate limba la maica-sa! Obraznicatura... ![]()
Dar mi-ar fi placut sa fie mai comunicativ, ca nu m-am nascut cu ecograful in brate.
Oricum, conteaza ca medicul sa fie bun, si sunt sigura ca este.
DPN 15 mai
Androix spune:
Andutzy, pai zau daca te inteleg...
Daca oricum nu smulgi nici o urma de bunavointa de la asistentele cu pricina nici daca le dai nici daca nu le dai, de ce sa le mai dai???
Mikka, oau chiar ca e maricel voinicel. Al meu la 25 de saptamani si 2 zile avea 650g.
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
pengunica spune:
Si mie mi-au luat sange pt a-mi face testul pentru toxmoplasmoza deoarece am o pisicuta de care nu ma pot dezlipi,nu o las afara sta doar in casa si nu ii dau sa manance decat mancare uscata special pt pisici....ca sa nu mai spun ca eu mananc peste crud pt ca asa este obiceiul aici si nu numai ci si pentru ca imi place(aici nu este interzis de nenea doftoru )
Iar baita fetele
eu fac de doua ori pe saptamana pt ca nu mi-a interzizz nenea doftoru (e mai bland cu baia dar nu imi recomanda epidurala
)
[/red]Camera copilului[/red]noi il vom culca pe BEN in patutul si camera lui...deabia astept sa o amenajam. Rezist cu greu tentatiei de a cumpara ceva desi hainute de copil nu prea am de la cine sa primesc pentru ca toate prietenele mele de aici au nascut fete,eu voi fi prima cu baietel
si aici hainutele sunt o adevarata nebunie si imi par atat de ieftine(unele dintre ele sunt exuberant de scumpe,cele de firma dar nu ne intereseaza
)
Patut de lemn vom primi de la niste cunostinte (deabia astept sa-l pictez in bleo
)Iar carut tin neaparat sa-mi cumpar ...am vazut si eu cateva modele aici de la ,,COMBI,, si ,,APRICA,, dotate ,,pana in dinti,,
cu tot felul de accesorii dar si cu preturi de lesini.
si multa sanatate!
ANDRA
21+
NewMami spune:
denisa73 bine ai venit printre noi, sanatate multa si tie si la
Sigur va fi bine pana la urma, nici nu se pune altfel problema, odata intrata in grupul nostru.
Mai fetelor dar cuminti mai sunteti in weekend, dar asa am reusit si eu sa gat de citit atatea pagini. Iar acum cand am si eu timp de chat cu voi, nu mai e nimeni online.
Cornelia, cum mai stai cu zapada? Ai reusit sa deschizi usa?
Pengunica,nici eu nu mi-am luat chiloti speciali ptr. gravide. Mi-am luat niste chiloti mai inalti, dar un numar mare (adica ce sa ma ascund dupa deget, un L mare). Nu stiu daca e bine sau nu, dar deocamdata nu ma deranjeaza, imi sunt comozi. Mai incolo poate ca trec la cei de gravida, dar cand m-am uitat la ei acum cateva saptamani nu mi s-au parut cu nimic mai deosebiti decat cei pe care ii port acum.
Luluku, noi am hotorat ca bebe sa mearga din prima zi in camera la el(mai ales ca avem suficiente camere), ptr. ca asa e mai bine ptr. toata lumea. O sa aiba camera lui de la inceput, doar ca ptr. o perioada o sa am in acea camera si o canapea micuta care se desface, pe care apoi o sa mut in a treia camera, dupa ce nu-mi mai foloseste. Pun asta acolo ca sa-mi fie mai usor cand ma scol noaptea la el, sa am si eu pe ce atipi 5 minute daca altfel nu e chip si nu nu-mi ajung pauzele lui de plans nici macar sa merg inapoi in camera noastra. Nu vreau ca bebe sa se obisnuiasca in camera noastra sub nici un chip, caci nepotica mea de 12 ani nici in ziua de azi nu vrea sa doarma singura la ea in camera. Si mi-e groaza de asa ceva.
Azi m-am inscris la cursurile prenatale ptr. mamicute. Cred ca o sa inceapa in luna Aprilie ptr. 6 saptamani (o data pe saptamana). Ma duc ca macar sa-mi fac o ideea a ceea ce ma asteapta, si cred ca va fi o lectie buna atat ptr. mine cat si ptr. tati care va sta cu mine la nastere.
Mickyyy, ai o fetita de milioane, e scumpa foc si asa cum o vad eu in poze cred ca nu prea iti lasa timp sa te plictisesti.
Androix, cu cea mai mare placere si sa stii ca oferta ramane in picioare daca ai nevoie.Sper sa reusesti sa te reglezi, nu stiu cum sau cu ce, ca si la mine functioneaza greu de tot.
Va doresc tuturor a saptamana cat mai buna.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
carolinah spune:
Oare chiar sa fiu prima pe ziua de azi? Asa se pare...
Cloreta, ziceai ca esti cam suparatica, dar mai vino, mama, pe aici, ca tu erai asa de vorbareata si acum imi lipsesti
. Va fi bine totul, asta-i sigur.
Denisa, ai ajuns tu pana aici, clar ca vei ramane cu noi.
Mikka, noi avem cam aceeasi DPN, vad ca e mare voinicelul tau. Bravo! Iti spun si eu joi dimineata cam cat este al meu. Zici ca Iosup e mai comunicativ? Ar fi bine, ca daca nu, iar bocesc ca ultima data la Meclea ca ma tot repezea de cate ori intrebam ceva.
Fetelor, ce-i cu linistea asta aici? Ma plictisesc singura! Haideti si voi sa mai discutam...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
at andreea spune:
Mai fetelor, am inceput sa visez bebelusi-fetite. Am visat-o pe fetita lui Mickyyy, apoi pe fetita colegei mele, pe care n-am vazut-o nici macar in poza inca.
Apoi, acum 2 nopti am visat ca am facut crize de nervi ca voiam neaparat un scaun din-ala care se leagana, si sustineam in somn ca asta e singura varianta prin care o sa alaptez cum trebuie. Si mi s-a cumparat scaun. Mie, treaza fiind, mi se pare o chestie cam prea romantico-desueta pentru gustul meu... dar, in vis...
Andreea si Emma de 28 saptamani
Luluku spune:
Neatza........ E cam frig si probabil nu ne-am dezmortit cu toatele...eu inca mai tremur un pic...
Nu stiu despre voi, dar eu niste vise tare ciudate, in ultima vreme ( cam de 2-3 luni incoace as putea spune ca am chiar cosmaruri
simonaeus spune:
Mikka, ma bucur ca te-ai linistit cu echo.
Deci bebeii nostri s-au facut maricei , aproape de 1 kg.
S-a vazut bine fata ? In afara de limbuta scoasa ai putut distinge ochisorii, trasaturile?
Cat te-a costat echo? A fost tot morfo, nu-i asa?
Simona si bebe Anna
Alina Balan spune:
Neata... cam liniste pe aici
eu am reusit sa racesc. Ma doare in gat si imi curge nasul. Cred ca de data asta nu mai pot sa dau vina pe nimeni pentru ca mi-am facut-o cu mana mea. Am baut apa rece duminica si am uitat un geam deschis, apoi m-am dus sa-l inchid dupa ce facusem baie. Cam astea sint noutatile.
Noi mergem maine la eco la Iosub si sint un pic in ceata. L-am sunat pe dr. si i-am zis ca vreau si eu sa vad bebele 3d si el m-a chemat la CMU. Acolo nu este ecograful 2D? Cum poate sa-mi arate 3D? Au schimbat aparatul din decembrie si pana acum sau eram eu tulburata si nu am inteles
?
Fetelor, cine a mai fost la Iosub? Cum pot sa-l abordez sa-mi dea si mie mai multe explicatii? Data trecuta nu a zis nimic pret de juma de ora, apoi a inceput sa-i dicteze asistentei. Toate erau normale asa ca m-am linistit, dar nu am inteles mai nimic din imagini.