Mamici de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Fran, poti incerca sa comanzi cartea dr. Spock direct pe site-ul editurii All (http://www.all.ro/default.asp?ecdl=52)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
at andreea spune:
Am in continuare momente in care asa de tare ma doare la "hernie" de mor. Dar imi schimb pozitia si gata. L-am intrebat pe dr. si a zis ca nu are idee de ce ma doare, ca totul este foarte in regula in zona.
Asa ca nu stiu...
Andreea si Emma de 28 saptamani
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by Luluku
Alina, cartea Mama si Copilul( alba) scrisa de E. Fenwick, editura Rao costa 9.550.000 si eu am luat-o din Diverta/ Unirii- cred ca se poate gasi si mai ieftina dar dar nu la diverta si la alte librarii...dar e de cautat.....
Auleuuuuuu da de banii astia banuiesc ca ti-l si creste in primul an
Mihaela
,
Mara si
Luluku spune:
Mihaela, cred ca de banii astia ti-l dau de-a gata, cam pe la 2 ani...dar nu stiu care e procedura, ca tare m-as inscrie pe lista de asteptare, ![]()
at andreea spune:
Am comandat cartea dr. Spock. Nu de alta, dar am vazut "Daddy Day Care" si taticii citisera si ei cartea dr. Spock. 
Andreea si Emma de 28 saptamani
Androix spune:
quote:
Originally posted by mamarutaquote:
Originally posted by Luluku
Alina, cartea Mama si Copilul( alba) scrisa de E. Fenwick, editura Rao costa 9.550.000 si eu am luat-o din Diverta/ Unirii- cred ca se poate gasi si mai ieftina dar dar nu la diverta si la alte librarii...dar e de cautat.....
Auleuuuuuu da de banii astia banuiesc ca ti-l si creste in primul an
Ba pardon! La cat e o nastere pe la noi, la banii astia sa zici mersi daca ti-l da nascut si atat!

Andreea
25 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Luluku spune:
Uaaaaaaauuuuuuuuuuuuu, imi pare rau....nu am observat ce pret am trecut....nu e 9 mil este 955.000- deh , entuziasmul ..
miiii de scuze......
n-am vrut sa va induc in eroare
Alina Balan spune:
950.000
asa mai merge
Tocmai am aflat ca se gaseste cu 750.000 pe la nusce' depozit de carte de la Gara de Nord, dar nu stiu exact unde este.
carolinah spune:
Si pe mine pa pocneste bebe catodata mai sus de buric, dar cateodata si asa de jos de simt vibratiile exact in vagin. Ma rog, nu sunt asa de placute cum te-ai astepta,
dar asta este. Si cum eu am si contractii nedureroase in fiecare zi, ba in unele zile destul de dese, stau si eu putin cu teama. Dar numai putin.
Abia astept sa merg miercuri seara la eco la dr. Iosup ca sa vad ce mai face bebe (problema cu septul interatrial), ce mai face colul (care scazuse de la 41 la 37 mm de la o eco la alta) si ce mai face placenta (care era inserata jos la eco de 19 sapt). Daca nu s-a ridicat placenta, ma tem ca e cam praevia si s-a dus nasterea mea naturala. Dar, din cate am inteles eu, in general se ridica odata cu cresterea uterului, si cum la mine a crescut simtitor, sper sa se rezolve. Bebe era cam mic (dar perfect in grafic) si probabil de aceea nu se vedea septul acela, deci si din punctul asta de vedere stau linistita. Singura treaba care ma agita de fapt este colul, care sper sa nu se fi scurtat prea tare, ca eu la pat nu stau, asta-i clar. Daca are oricat peste 25 mm ma misc pana nasc. Sunt decisa. Dar sa nu anticipam. Mai trebuie sa am rabdare pana miercuri seara. As, de parca as fi rabdatoare din fire...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Luluku spune:
Alina, daca gasesti depozitul de carte sa ne anunti si pe noi, o sa intreb si eu cand mai dau vre-un examen in zona garii de nord...si daca aflu dau de veste
Carolina, mult succes si numai sanatate