Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andreea....bruneta, slaba si cu parul lung? Eu eram! :))))))))))))
Hai ca lesin de ras, doamne ce de prostioare mai visam

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Cu o bruneta l-am visat si eu de cateva ori...o sa il confrunt cu poza ta...si atunci nu o sa mai aiba scapare.....
eu nu prea cred ca e vorb ade hormoni ci mai degraba de subconstient, care presupun ca nu se simte prea stapan pe sine in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Alina Balan, si eu merg maine la eco la Iosup la CMU. Eu merg la 19:30. Tu cand ai programare? Si eu stiam ca au numai aparat 2D. Cine stie, l-o fi schimbat intre timp? Eu oricum nu voiam 3D, asa ca pe mine nu ma deranjeaza, dar tu poate ca ar trebui sa suni la clinica sa intrebi.

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

eu ma duc de dimineata la 8:30 la Iosub. Am sa scriu impresiile cand ajung la servici maine (pe la 10).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:

eu ma duc de dimineata la 8:30 la Iosub. Am sa scriu impresiile cand ajung la servici maine (pe la 10).

Super, abia astept sa vad ce imi spui. Pe de alta parte mie mi-e teama ca fiind ultima la 19:30 va fi cam obosit si, in consecinta, morocanos, necomunicativ etc. Chiar, omul asta lucreaza 11-12 ore/zi? Ca daca incepe cu tine la 8:30 si termina cu mine la 19:30...

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, am facut eco morfo in sapt. 20, dar Meclea a zis ca din cauza pozitiei lui bebe si a virstei, nu a putut vedea ceva la inima (septul interatrial) si a recomandat repetare in sapt. 24-28. Exact acelasi lucru spunindu-i si lui Carolinah, identic. Banuiala mea e ca e doar o metoda de a ne face sa mai dam iar banii pe inca o ecografie. Totusi, pentru linistea mea, am zis sa o mai fac totusi inca o data.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42256" target="_blank">aici, la Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput