Mamici de ianuarie - februarie (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Felicitari, Natalia!

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut povestea lui Felis, de la mamici de noiembrie - decembrie? Este teribil. Haideti sa o ajutam si noi.

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Leta, am vazut si m-am ingrozit. De asta mi-a fost mie intotdeauna teama.
Da, haideti sa o ajutam si noi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor eu nu gasesc povestea de care spuneti , a lui Felis , ajutati-ma sa o gasesc .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Azi dimineata, 5 februarie 2005, la ora 4:30,s-a nascut Rebecca Andreea de 3.300 kg, fetita Patriciei.
Este o fetita sanatoasa, frumoasa si cuminte care a promis sa fie ascultatoare si sa-si bucure parintii.

Felicitari proaspetilor parinti!, sa aveti parte de toate lucrurile frumoase de pe lumea aceasta!

Patricia a nascut pe cale naturala!; ieri cand am vorbit cu ea mi-a spus ca va naste fara anestezie, si a ajuns aseara la spital pe la ora 8:00.
Toata admiratia mea pentru asemenea curaj!

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Natalia,felicitari
Coraly, ce fel de pompa cu para de cauciuc ai luat? am avut si eu una banala, dar nu tragea absolut deloc.poate totusi nu ai lapte.copilul ia bine in greutate? asta ar fi cel mai sigur semn ca ai sau nu lapte suficient. daca el creste bine,dupa ce suge adoarme si nu mai cere lapte pt un timp mai indelungat, inseamna ca pompa nu e buna. oricum un copil suge mult mai bine decat pompa. eu una nu ma mai mulg in ultima vreme, dar imi dau seama cand am sau nu lapte (ca am si zile mai bune si zile mai proaste). cand am lapte imi simt sanii plini, mai umflati, si efectiv simt cum coboara laptele, ca niste furnicaturi prin san, si imediat ma trezesc cu tricoul ud. am observat ca la mine chiar are efect berea, am baut cateva zile la rand si am avut lapte din belsug, pe urma n-am mai baut si a scazut cantitatea de lapte, asa ca am inceput sa beau iar(fara alcool).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari Patricia

Mergi la inceput

Alina Maria, uite aici povestea...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari Natalia si Patricia pentru fetitele voastre. Sa va bucurati de ele si sa fie cumintii si frumoase. Ei Natalia se pare ca ai cea mai mare si lunga fetita pina acuma, poti sa o faci deja fotomodel.Cind aud 4 kg ma apuca si pe mine gindurile sa nu nasc asa un copilas mare.Important e sa treaca totul cu bine.
Crinuta nu mai plinge si le pune pe toate la inima, ca si asa lumea discuta si rele si bune.
Oana iti faceai griji ca Seb va slabi deoarece doarme asa bine noaptea, mie mi se pare foarte bine dezvoltat si e asa de dragut. Se vede si pe voi ca il iubiti mult si sinteti fericitit, radiati de fericire alaturi de el.
Galaxy nu ti-au facut certificatul de nastere in spital? Noi il primim din spital, in afara cred ca daca se naste copilul la sfirsit de saptamina si duminica mergi acasa. Ma bucur ca te descurci cu Robert. Ma odihnesc si eu cit pot, acuma Doris e cu taticul la sanius si saptamina viitoare e cu mine acasa in vacanta.
Saptamina viitoare e luna plina si se spune ca atunci sint mai multe nasteri, deci vom vedea eu m-as bucura sa ma numar si eu printre cele norocoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Felicitari, felicitari mamicil;or si fetitelor cumintici si frumoase!!!

Sper sa nu luam si no stafilococul -cocul!! SI chiar daca il luam asta e nu schimbam medicul pentru nimic in lume ! Si daca nastem afara tot cu el nastem! Nu-i asa Shobo! AM fost si noi aseara la ultimul control si a fost un pic cam torturant , desi a durat fff putin ! Deja am inceput sa-mi fac griji la nastere! Eu sunt foarte stresata de durerea fizica! O suport greu! MA gandesc ca ar fi trebuit sa fiu mai putin viteaza si sa zic ca vreau cezariana!
Oricum dl e printre ff putini pe care nu il contrazic Doamne fer! Asa ca vreu a ma mai da viteaza ca stiu ca daca zice ceva eu nu pot sa zic altceva! Dar oricum mi-e cam frica!
Shobo si Leta mi-au facut tare bine experientele voastre de dinainte cu o zi ca parca mi-au mai trecut emotiile! Si asa cand m-a ridicat de pe "aparatul de tortura"- eram ! Dar mi-a trecut repede ca am vorbit lucruri serioase , dar tare mi-e dor de poantele lui!
Oricum nu era prea in dispozitie pentru ca fusese chemat la directiune pe motivul : "ce e cu atatea paciente la usa?????" Bietul om era putin socat si adevarul e ca am tras eu concluzia asta: OMUL ACESTA TREBUIE CLONAT SI VAZUT DIN CE GALAXIE VINE!!!!!

Si la noi termenul era 14 -17 si ne-a spus ca trebuie sa ne asteptam pana pe 21!
Asa ca Shobo mama cu putin noroc ne vedem pe la spital!

Mergi la inceput