Mamici de ianuarie - februarie (84)
Raspunsuri - Pagina 10
V. Erica spune:
buna fetelor,
am intrat si eu un pic si va raspund cu intarziere:
Shobo, din proprie exp iti spun ca stafilococul asta e nimica toata pe langa altele care s-ar putea lua de prin alte maternitati...
Ruxi nu l-a avut pe fata, ci pe gat, la subtioara, aratau ca niste punctisoare mici, rosii, iar unele (probabil cele mai vechi erau pline cu puroi alb, exact ca un cos).
Noi ne-m tratat cu Fucidin unguent peste care presaram Baneocin pudra, alternativ cu Mercurocrom. Baita i-o faceam cu Protex antibacterial si o clateam cu ceai de galbenele si pelin. L-am urmat doar 2 zile si a fost suficient: e curata ca lacrima...
Simona, ai grija sa nu ai si tu aceeasi pb cu puicuta ta ...
Mai nou Ruxi are limbutza alba, e vorba de o bacterie. Noi o stim pt ca a avut-o si Eric. Pe atunci credeam ca e de la laptic. Se da cu glicerina boraxata pe limbutza.
Felicitari Nataliei si Patriciei ! Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii !!!
Dana, Eric
si Ruxi 
kita spune:
Oana, e un "dolofanel" Seb! Cred ca iti vine toata ziua sa-i mananci falcutele :))
Eu una sa stiti ca am racit,ma ustura numai in gat si am 37,4 temperatura. Sper sa nu fie ceva serios, caci nu am racit atatea luni si am "furat-o"acum!
Am inceput sa ma dau in gat cu albastru de metil, caci stiam ca e "safe".
De fapt cred ca am racit si pe fond nervos!, cand am aflat ca voi naste natural, ca sotul meu nu m-a sustinut in convingerea doctorului...Si transpir foarte mult, de imi schimb tricourile la cel mult 45 minute, si mie foarte sete, iar dupa ce beau apa plata, simt cum imi tasneste apa din pori.
Ce prafuri, gen Coldrex, Fervex, etc stiti ca sunt permise in sarcina, si pce picaturi de nas?
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Amaya spune:
FELICITARI PATRICIA si NATALIA!!! Sa va traiasca fetele, sa fie sanatoase si fericite alaturi de voi 
Kita, vroiam sa te intreb daca tu te gandesti sa incerci uleiul de ricin...si daca da, de bunavoie sau la recomandarea medicului?
Crinuta, nu mai fi trista...lasa-i incolo pe toti si gandeste-te numai la Rayan, el are nevoie de tine fericita si multumita...
Oana si comoara 38+ sapt
Amaya spune:
Kita, ia Oscilococcinum cate 2 doze pe zi timp de 3 zile si mai ia de la Plafar Imunorezistan...la mine au functionat de minune...ma lua o raceala zdravana dar am oprit-o la timp...
Oana si comoara 38+ sapt
crinuta spune:
FELICITARI PATRICIA! SA ITI TRAIASCA REBECCA!
Asteptam povestea nasterii. Esti tare curajoasa daca ai nascut natural fata epidurala.
Crinuta si
Rayan
kita spune:
Amaya o sa iau ulei de ricin, miercuri dimineata, cam pe la 5-6, la recomandarea dr. A spus ca dupa aia sa ma culc, ca oricum nu o sa mai dorm mult, caci o sa ajung de multe ori la toaleta si or sa inceapa si contractiile (el zice ca in jur de ora 10 o sa-l sun deja! :)
Pai daca iau oscilo..vreo trei zile, asta inseaman pana marti, si dupa aceea miercuri.......
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
galaxy spune:
Felicitari NataliaS si Patricia!!! 

Viktoria, intr-adevar, daca esti cetatean austriac iti fac in spital certificatul. Asta e. Ma bucur ca reusesti sa te odihnesti. Iti tinem pumnii ca sa nasti cand de curand.
Va pup,
io, tati si Robert http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
Amaya spune:
Kita, si ce are de-a face medicamentul cu ziua de miercuri? cu atat mai bine ca scapi si de raceala si o sa ai toata energia pentru nastere (tinem pumnii) si nu o sa fie nevoie sa se mai lupte organismul si cu raceala....si nu trebuie neaparat sa iei toate cele 6 doze, eu am luat pana mi-au disparut simptomele (ma ustura nasul si ochii si incepuse sa creasca temperatura)...partea buna este ca e complet natural.
Oana si comoara 38+ sapt
adita spune:
si Ioan a avut limba alba, am inteles ca e candida. dr ne-a spus sa dam cu glicerina boraxata cu stamicin, i-a trecut pe limba, dar a mai ramas putin pe interiorul obrajilor
amo2004 spune:
Natalia si Patricia, felicitari pentru minuni! Sa fie sanatoase, mancacioase si sa va aduca numai bucurii. Va doresc refacere rapida si laptic mult si bun pentru puiuti.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
http://community.webshots.com/user/monicabologa