Mamici de ianuarie - februarie (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mona, iti multumesc! Ce imi creste inima cand imi laudati puiul! Sunt indragostita rau de el! Caciulita nu e de marinar, e caciulita cu care e si in alte poze, dar era cazuta:)))
Si noi ii facem impreuna baitza, ne face o mare placere. Si daca il tin in apa fara sa il spal, la fel, se uita atent, in toate partile. O sa-i fac o poza in seara asta, daca nu plange.:) Te pup dulce!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Multumesc fetelor pentru informatii ref la epiziotomie, vedeti voi.... sotul meu (care este ) me streseaza continuu ca decat epiziot. mai bine cezariana. Ca taietura este acolo unde este si ca mediul nu este din cel mai curat, bla, bla, bla, igiena trebuie sa fie extrem de stricta, refacerea este greoaie si da complicatii... si asa mai departe. Este rau cand stii prea multe despre ceva! Zau! Din partea mea poate sa ma taie oriunde numai bb sa iasa cu bine, stiu ca si pentru ei este greu....

In rest... sunt din ce in ce mai plangacioasa, azi m/am intrecut pe mine! Este un amestec de nerabdare si de parere de rau..... Ma simt confuza si nu/mi gasesc locul.

Eh, va trece!

Kita bafta maine la examen. Eu am reusit sa-mi dau toate cele 6 examene si deja 4 dintre ele le-am si luat, mai astept rez la celelalte 2. Diploma am sa o impart cu piersicuta.

Am o intrebare.... voi fierbeti apa pentru baita sau folositi de la robinet?

ixxi si piersicuta 39+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ixxi, linisteste-te, ca oricum, faptul e implinit, timpul nu-l mai poti da innapoi, dar nu ai sa regreti, ai sa vezi. Felicitari pentru examene! Legat de apa, eu nu o fierb.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ixxi, nici eu nu fierb apa. Mi-a zis pediatra ca daca fierb apa de baie acum, va deveni atit de sensibila incit se va umple de bube la contactul cu orice chestie nesterilizata.

Shobo, bag seama ca avem un doctor tare shugubatz.

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, sper ca te-am mai scos din starea aia... nu mai plinge ma, ca acum ai o minune de care tb. sa ai grija! da-i naibii incolo pe oamenii care iti fac rau! trateaza-i cu spatele!... hehehe, eu stiu sa dau cu gura acum, ca asa faceam si eu si plingeam la sot dupa aia... dar ma rog sa nu ma mai afecteze oricine cu orice vorbe proaste! ...

capul sus! Rayan asa te vrea, SIGUR! o sa vezi cind va fi mare te va "apara" de toti astia, ca doar e BARBAT!

pupici

Eu si bibisor sapt. 39
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

A NASCUT NATALIAS!! Ieri, prin cezariana, o fetita dolofana, Ana-Maria, 4,200 g si 60 cm. Sunt bine amandoua. Sa-i traiasca!

In alta ordine de idei, fetelor, eu cred ca am o problema. Stiti ca am discutat ieri despre pompe, ei, mi-am luat alta pompa, cu para, dar si cu asta merge foarte greu. La mine cand trag si se face vid, nu tasneste laptele, cum zicea Mona, ci picura. Asta ce inseamna?> Ca am canalele inguste, infundate, nu se face destul lapte sau sanii mei nu se preteaza la folosirea pompei??
Va rog sa ma luminati, ca acuma asa sunt intr-o ceata ca ma gandesc sa cumpar lapte praf si sa-i dau supliment, ca poate nu reuseste bietul de el sa traga din sanii astia idioti... Ce sa fac?
De unde se cumpara laptele asta, din farmacii? Care tip de lapte e mai bun?

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

uite ca am reusit si eu dupa 2 zile sa scriu ceva. Nu am mai scris din lipsa de timp.
Oana, e tare scumpic Seb. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Si s-a mai dolofanit.

Natalia, sa-ti traiasca grasunica, safie sanatoasa si mincacioasa! Ce lungana e!!!!!
Felicitari!!!!

Coraly, eu ii dau hrana mixta bb-ului. Adica si sin si supliment. Ca supliment ii dau Humana 1. Eu am facut gresala la inceput ca am crezut ca bb se satura de la sin(mama care credea ca il va alapta 6 luni exclusiv!!!!- sau ma rog, asta isi dorea :(). Si cind colo nu era asa. Dupa 2 saptamini si jumatate nu luase aproape deloc in greutate. Cum i-am bagat si supliment s-a schimbat treaba. Noroc ca mi-am dat seama. Il tineam flamind si eu ma plingeam de nu se ingrasa. Si asta in conditiile in care sinii imi curg (stau cu tampoane). Asa ca ai grija!!!!!

Crinuta, nu mai plinge!!!! Acum trebuie sa fi mai tare ca oricind! Tu cite mese ii dai lui Rayan? Pe cutia de Humana scrie 6, dar eu il hranesc la cerere si am facut socoteala ca dupa cerea lui ii dau doar 5. Bine ii dau si sin!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, incerc, dar e greu. Tare rai mai sunt unii oameni.
Rayan mananca cam 9-10 mese pe zi, nici nu le-am numarat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, as vrea eu sa ii ingor, insa, cand imi poate fi afectata viata in rau nu stiu cum as putea.
Rayan este o minune, sunt indragostita de el asa cum spunea si Oana si vreau din tot sufletul sa ii ofer o viata cat mai buna si cand simt ca ceva s-ar putea intampla intru in panica.

FELICITARI NATALIA!!!!!!!!!! SA ITI TRAIASCA MINUNEA!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Coraly, asa mi se intimpla si mie. Picura. Abia dupa 15 minute incepe sa iasa un jet, de fapt un "jetuletz" mic si subtire (uneori 2 sau 3, dar anemice de tot).

Vestea proasta in cazul meu este ca, dupa cum se prezinta situatia, in citeva zile lapticul meu dispare. Ieri n-am reusit sa scot nici 20 ml

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput