Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
larisuca spune:
Dragele mele, va pup!!! Sunt si eu (sper) o viitoare mamica de septembrie... Va doresc numai bine si sa ne auzim cat de curand...
Apropos, cum va simtiti? Eu ma simt cum nu se poate de bine, n-am nici un fel de problema, pana acum cu greturile sau varsaturile... si nici nu "sar calul" cu alimentatia...
Cu drag,
larisuca spune:
Fetele, care este treaba cu cainii? Sunt chiar atat de periculosi pentru bebe inainte de a se naste, mai ales daca stau in casa si plus de asta sunt cu toate vaccinarile la zi.
larisuca
Flavia_Hurducas spune:
Larisuca, cainii si mai ales pisicile pot transmite o boala numita toxoplasmoza. De aceea, daca ai caine in casa, este mai sanatos sa il dai la cineva pentru o perioada sau sa nu ai contact cu el.
Si cred ca acest sacrificiu trebuie facut pentru un bb sanatos. Si mie imi este dor sa ma joc cu cainii mei, dar trebuie sa mai astepte cel putin 7 luni.
Flavia 6+
kid2003 spune:
larisuca, cred ca sunt periculosi pentru ca sunt purtatori de tot felul de virusi (parvovirus, chiar si toxo, desi pisicile sunt campioane la toxoplasmoza). Un lucru stiu sigur: nu am sa renunt la motanul meu, m-am testat in septembrie si nu am toxo, o sa repet analiza.
Nici eu nu am un simptom clar...doar ca aseara in MegaImage am simtit absolut toate mirosurile, de la legume si branza pana la toate parfumurile pe care le purtau doamnele, parca mi s-a ascutit acest simt de 1000 de ori, asa simt. Ma apucase durerea de cap de cate mirosuri erau acolo, inainte nu le simteam. Iar despre greutate, am deja un kg in plus si sunt cam amarata...voi?
Ioana75 spune:
Bun venit noilor viitoare mamici de septembrie-octombrie 2005, Gina si larisa!!!
Sarcina usoara si sanatate!
Larisa, te-am trecut la coada listutei, pentru ca nu am nici UM nici DPN de la tine. Poti sa ni le zici? (daca vrei...) Despre cini, da, sint periculosi chiar daca sint vaccinati.
Nicole, na ca m-ai speriat!
Pai mie nu mi-a masurat nimic doctorita
. Atit mi-a zis, ca lungimea "capului" corespunde cu 8 saptamini, ceea ce si eram (de fapt eram 8 si 3 zile. Acum, tinind cont ca habar n-am cind am ovulat (n-am stiut niciodata), poate oi fi un picutz in urma ...
Ioana
miflore spune:
Bun venit noilor gravidute Raluca, GinaM si Larisuca!
Si tie iti fac cu mana, Natydea, vino si tu! Gramada de informatii pe aici.
Sa va impartasesc din ce-am mai aflat eu de ieri pana azi: este voie sa faci EKG in timpul sarcinii (poate intereseaza pe cineva); eu va spuneam ca iau utrogestan pentru fixare si ca mi-e rau de cand il iau, adica imi cam vine sa
; am vb. ieri cu doc. si mi-a spus ca daca nu-l suport pe gura sa-l iau pe cale vaginala; iar astazi nu mi-a mai fost asa de rau ca ieri, poate ca asta a fost cauza! sigura nu pot fi, poate ca s-au suprapus starile... dimineata am fost si mi-am facut analizele de sange dar nu chiar toate pe care le-am gasit eu enumerate peste tot, mare parte, e-adevarat, dar nu toate; asta e o problema psihica de-a mea, de ce nu mi le-o fi dat pe toate odata? e posibil sa-mi mai dea un alt set dar asta inseamna deja 2 intepaturi...
azi mi-a luat 6 eprubete, parc-am ajuns in taramul vampirilor! Ar trebui sa beau vin rosu, nu, fetelor?
Glumesc, bineinteles! Sunt f. fericita ca mi-au dat Grupa sanguina si RH-ul pe loc si am pozitiv, am scapat de-un stres! Pupici!
Mihaela
de azi 6 saptamani
miflore spune:
Eu saptamana viitoare ma duc la eco. Parc-ar mai fi un an pana atunci... o sa am aproape 7 sapatamani si vroiam sa stiu ce sa-l intreb pe doc? Ar trebui sa aud inimioara? ALinam, nu te stresa, cu siguranta BB-ul tau e bine. N-ai stiut tu sa-l intrebi pe doc de inimioara si el nu ti-a spus - tu la cate sapatamani ai fost la eco? - si ce-ar mai trebui sa intreb, daca e pozitionat bine pe uter, sa nu fie prea sus sau prea jos? si daca e sarcina unica? Sau nu se vad inca toate astea? Am capul calendar deja...
Cu cateii si cu pisicile probabil exista un risc ca de altfel nu s-ar vehicula atat dar totusi nu-i instrainati pt. ca ei vor suferi f. rau. Eu iubesc f. mult animalele, am avut un catel Collie care mi-a murit acum un an si jumatate... asa ca -cele care aveti - incercati sa gasiti o cale de mijloc!
Mihaela 6 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela, bine ca mi+ai amintit. Cum este bine sa ai Rh-ul. Eu stiam ca negativ. Oricum, important este ca ambii parteneri sa ai ba acelasi Rh. Siu bine?
Flavia 6+
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela, sa nu crezi ca i-am dat pe caini. Doar ca se joaca doar sotul meu cu ei si nu mai au voie sa patruleze in toata curtea. Numai jumatate mai este a lor, darcrede+ma ca este foarte mare. Eu ma limitez doar sa vorbesc cu ei.
Flavia 6+