Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Gina

Ce veste extraordinara, parca saptamana trecuta ti-am dat eu aceasta veste si acum aflam ca o sa avem copii atat de apropiati la varsta.

Ma bucur foarte mult pentru tine si pentru voi. Dumnezeu sa aiba grija de voi.

Bine ai venit, ma bucur enorm!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

lucia vreau sa te intreb ceva, ca noi doua avem acelasi UM.
tu ai greturi? si sensibilitati la miros? ca eu nu am si imi fac o mie si una de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Felicity,

Personal ,te sfatuiesc, sa nu-ti mai faci atatea probleme in aceasta privinta,deoarece, nu toate femeile au parte de asemenea neplaceri,care apar in general, in cursul primelor luni de sarcina.Ridica-ti fruntea sus - esti un caz fericit

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by Felicity

lucia vreau sa te intreb ceva, ca noi doua avem acelasi UM.
tu ai greturi? si sensibilitati la miros? ca eu nu am si imi fac o mie si una de probleme.

Sa stii ca nu as putea sa ma plang de greturi, dar parca de vreo 2-3 zile am inceput sa nu mananc anumite lucruri, si parca simt o mica greata, dar foarte usoara.

Cum a zis si Gina, nu trebuie sa-ti faci nici o grija pentru ca sunt anumite persoane ale caror hormoni reactioneaza putin mai bine si astfel nu au nici o problema.

Nasa mea de cununie nu are nici un simptom, altul decat sanii intariti, si bebe este perfect sanatos.

Eu zic sa nu te ingrijorezi si sa te bucuri ca o sa ai o sarcina usoara.

Sper sa nu ajung la o sarcina toxica, dar parca deja incep sa am anumite simptome. Deocamdata sunt bine.

Fii linistita!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

'Neata, gravidutelor!
Bine ati venit Raluca si GinaM! Sarcini usoare si bbi sanatosi!
Natydea - avanta-te cu curaj la noi. Te asteptam!
Lucia - nu te mai gandi la prostii. De la o greata mica nu ajungi la sarcina toxica. Si cred ca daca ar fi fost asa, s-ar fi manifestat pana acum. Vecinica mea are cam 7-8 saptamani si din cauza sarcinii toxice a slabit 7 kg deja, nu poate manca nimic si cam face sejururi la spital. Asa ca, inca o data, o greata mica sau refuzul de a manca anumite alimente sunt normale pentru o sarcina normala. Nici mie nu-mi plac dulciurile, carnea de pui, ciocolata ... Greturi am si eu, usoare, si nici nu-mi trece prin cap ca va fi mai rau. Optimism! Si sa avem bbi sanatosi toate!
Pupici,
LiaMia si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!
Bine ai venit GinaM! Te asteptam si pe tine Natydea!
Felicity, stai linistita ca nici eu nu am greturi sau sensibilitati la mirosuri deloc. O singura seara mi-a fost rau, dar mai mult ca sigur ca de la usturoi. Singurele simptome de sunt somnul – as dormi intr-una, mersul des la toaleta, arsuri la stomas si sanii tari si durerosi (si deja si mai mari).

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

, Neata fetelor!Ce de activitate pe-aici Am reusit in sfarsit sa citesc toate paginile, ati scris ceva nu gluma! M-am mai linistit, si va multumesc celor care mi-ati raspuns in legatura cu kg, ati reusit sa ma incurajati Credeam ca nuami eu sunt inainte si voi ati ramas in urma Hai sa va spun ce am mai facut eu: ieri am fost la primul control si l-am vazut si eu pe bb. Era ceva mic-mic, dar ii batea inimioara ce senzatie! ce bucurie! Vreau sa va spun ca m-am emotionat atat de tare incat am si uitat sa-i spun doctorului de problemele mele (dureri de burta,intepaturi etc)Flavia stii ca promisesem sa-l intreb pe dr. de epilat - am uitat- am uitat si de sa-l intreb daca am voie, m-am pierdut cu totul si oricum era ff aglomerat, ba chiar am fost un pic dezamagita de discutia de 1 minut de dupa consultatie.Parca eram pe banda, eu altfel imi imaginasem prima vizita cu bb la dr. Pe ultima suta de metri i-am zis de dureri si mi-a dat in fuga o reteta, dar dupa parerea mea mai erau multe de discutat, sau oi fi eu paranoica...Una peste alta m-am mai linistit! Mi-am vazut puiul asta-i cel mai important.Sanatate maxima si pupicei!Norina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Lasa Norina, ca si eu aveam o lista intreaga si am uitat de ea din cauza emotiilor. Totusi dr. meu mi-aspuc „contact sexual normal fara bai si fara contact cu caini (asta avand in vedere ca am doi caini, dar in curte).

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata burtici!
Cum va simtiti azi? Eu nu prea bine. Ma laudam ieri ca nu am simptome si azi dimineata m-am trezit cu asa o greata.... Si acum ma chinuie, aproape ca imi doresc sa , poate scap de senzatie.
Eh, va doresc o zi buna si revin putin mai tarzior ca am putintica treaba.
Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce de mesaje noi, produceti , produceti
LUCIA da, ieri m-au linistit fetele, iar cu fumatul ce sa zic, ince fumez, mai putin, de fapt nu stiu daca pot spune ca fumez, ca am inceput sa le pufai adika nu trag funul in plamani........ si daca se intampla sa il trag ametesc ......
NORINA hai ca iar ma apuca paranoia, tu la 6 saptamani ai vazut inima cum bate???????
eu nu am vazut decat sacul..... gol, fetelor la cat se vede inima lui bebe????

Mergi la inceput