Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Larisa, multumesc de info, esti up-to-date acum, la locul tau.

Flavia, stiu sigur ca ideal este ca mama sa aiba RH +. Daca are -, si tata -, e OK. Daca mama are - si tata +, atunci dupa fiecare sarcina mama trebuie sa faca o injectie (nu tocmai ieftina) care sa previna organismul femeii sa considere viitorul bb ca fiind un corp strain (in cazul in care bb e RH +). In caz de avort la prima sarcina, pot sa apara complicatii dupa in pastrarea sarcinii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Alinam intr-adevar aseara la eco mi-a aratat dr inimioara( ca o bobita de orez) cum pulsa cu o rapiditate incredibia. A fost super! Am uitat sa specific ca mi-a facut ecografie vaginala, poate are si asta o relevanta.Oricum nu ai de ce sa fii ingrijorata, ai sa-l vezi tu pe cat de curand Flavia amandoua suntem uituce, vad ca avem multe in comun.Vreau sa zic ca si pt mine un stress cu animalele, imi este f. greu sa nu ma joc cu motanelul meu tampitel (sta la soacra mea), ca sa nu mai spun de baie, care a devenit din placere- un supliciu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

MIFLORE eco am fakut la 6 saptamani ...... se vedea doar sacul embrionar....
NORINA asha o fi mai, si pe mine m-a intrebat ce fel de eco vreau si am zis normala....... mi-a fost frica de cea vaginala

mai fetelor eu mai am o problema , nu stiu daca se mai confrunta cineva cu ea, orice as manca imi vine innapoi, sotul mereu rade de mine si ma intreaba daca sa ma bata pe spate

alina 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si mie imi vin toate mancarurile inapoi. Dar credeam ca sunt un caz unic

Flavia 6+

Mergi la inceput

Acum, cand va aud pe voi, imi pare asa de rau ca nu am mai avut rabdare cu dr. si m-am dus la ecograf in sapt.5, pentru ca eu nu i-am vazut puiului meu inimioara batand. Nici nu stiu daca s-a vazut sau nu, pentru ca doctorita nu mi-a zis nimic. Si acum urmatoarea vizita este in 25 feb, cand voi avea 9 sapt.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

flavia pai si eu am fakut saptamana asta eco si m-a chemat peste doua saptamani iar .......... adika in jur de 15 februarie...... bine pe mine m-a chemat asa repede ca am "iminenta de avort" dupa mintea lui ........ da eu stiu ca nu am nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, eco nu face nici un rau bb-lui. Poti sa faci oricite, doar ca trebuie sa scoti bani din buzunar de fiecare data. Dar daca vrei si poti ... Eu o sa merg la eco mai des de o data pe luna, pentru a tine paranoia sub control.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by miflore
azi mi-a luat 6 eprubete, parc-am ajuns in taramul vampirilor! Mihaela de azi 6 saptamani

Unde ti-ai facut analizele? Mie pentru 'nspe analize mi-a luat doar doua eprubete. Si au fost in jur de 15...
LiaMia

Mergi la inceput

Stiu ca eco nu face rau la bb, dar mi-e nu stiu cum sa ma duc saptamanal, asa cum as vrea eu.
Poate din cauza ca mi-am dorit atat de mult acest copil, imi fac atatea griji, vreau sa-l vad tot timpul, sa mi se spuna ca totul este in regula...Paranoia asta este mare la gravidutze!!
Si am impresia ca, cu cat suntem mai informate, cu atat ne facem mai multe griji. Cred ca daca nu as fi gasit site-ul DC, as fi fost mult mai linistita. Dar acum sunt dependenta de el.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by Flavia_Hurducas
Cum este bine sa ai Rh-ul. Eu stiam ca negativ. Oricum, important este ca ambii parteneri sa ai ba acelasi Rh. Stiu bine?
Flavia 6+

Din ce mi-a spus doctorul, recomandabil este ca mama sa aiba RH pozitiv, nu negativ. Explicatii amanuntite nu stiu nici eu, dar poti sa-l intrebi la urmatoarea vizita. Tu nu ti-ai facut inca RH-ul?
LiaMia

Mergi la inceput