Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
lily26 spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca am descoperit acest site,e super!!Poti afla multe lucruri interesante.As vrea si eu sa ma inscriu pe lista mamicilor..Ioana, te rog sa ma treci si pe mine.UM-02.01.2005.Am aflat ca sunt gravida acum 2 zile..mi-am facut un test de sarcina.Sa va spun ca de la 1 feb.m-am angajat cu carte de munca..la stat..si nu am stiut ca sunt gravida.Ma tot gandesc la indemnizatie,stie cineva daca pot beneficia de ea..am auzit ceva de 10 luni??Daca e asa ce sanse am...o sa primesc vre-un ajutor de undeva??Help!!
Mersi
Va pup
samila spune:
Ioana multumesc pentru completarea in listuca.
Diafera bine ai venit. Sarcina usoara.
Luciaasa am fost si eu saptamana 8,9. Aceste 2 saptamani nu am putut manca carne, sincer nu mi-am facut probleme ca oricum nu se recomanda. Pur si simplu numai cand o vedeam mi se intorcea stomacul. Am avut in schimb o pofta nebuna de salate si daca se putea acre, ciorbe si supe. Recunosc ca am mancat tofu, cereale.Am gasit niste cereale bune. Iti scriu poate iti vor prinde bine si tie: Multi Grain- flakes cereal (organic).
Saptamana asta vad ca am intrat in normal. Probabil sunt perioade si perioade.
Un sfarsit de saptmana placut la toate.
diafera spune:
va urez si voua sarcini usoare!
Vreau si eu sa fiu trecuta pe lista voastra inca nu spiu DPN dar stiu UM: 29 decembrie.
Va pup si va doresc week placut ...
aa... si nu fiti stresate 
mariana tache spune:
Fetelor, acum este tarziu; mi-e somn, sunt obosita si trista (am citit povestea lui Felis); nu am chef sa caut pe unde am ramas eu cu scrisul ca sa citesc ce ati mai postat de atunci; si vad ca sunteti si f harnice. Lipsesc si eu cateva zile si deja ati trecut la subiect nou si la pg 8! Asa ca sa ma iertati ca sunt ramasa rau in urma cu stirile!
Va zic : bine ati venit noilor burtici !!! Am observat ca sunt.![]()
Si va salut cu drag pe toate. Mi-a fost dor de voi!
Daca sunt noutati importante si le-am sarit, poate mi le spuneti voi, OK?
.
Eu sunt bine; ma refer fizic; si psihic stau minunat; sau stateam, ca acum sunt tare ravasita; ce pacat ca exista suferinta si la sufleteii mici!
Gata, ca iar plang si mai sunt si incoerenta; cred. Ne mai auzim maine; sper sa intru maine, ca am ffffffffffff mult de lucru la calc. si nu stiu cum razbesc cu toate! 
mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Ioana75 spune:
lily, bine ai venit!
Sanatate multa si sarcina usoara!
diafera, mersic pentru DPN, l-am "operat"
.
kid, esti culmea
. Auzi, greata de munca. Nu m-am gindit la asta, dar s-ar putea sa fie un simbure de adevar
.
Fetelor, am ajuns la impresionanta marime de 33 de
! Inca mai asteptam 3 saptamini, nu va sfiiti sa va inscrieti in gtupul nostru!

Si nu va mirati ca sint pe net la ora asta matinala: ma culc o data cu gainile, si ma trezesc tot ca ele
.
Ioana
Ioana75 spune:
lily26, referitor la intrebarea ta legata de indemnizatie: te sfatuiesc sa cauti in Capitolul probleme legislative www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4, iar daca nu gasesti raspunsul poti deschide un subiect nou. Cei care raspund acolo cunosc bine legile, si te pot indruma cum sa faci.
Ioana
Lucia_B spune:
Buna dragelor 
Sper ca ma primiti si pe mine in gasca voastra ![]()
Joi am facut testul care mi-a aratat II, deci o sa fiu si eu mamicuta
. Tot joi am reusit sa trec pe la medic unde am facutu cunostinta cu BB la echo vaginal. E foarte mic, ca un punctulet, insa speram ca cu ajutorul lui Dumnezeu o sa cresca mare si bine.
UM 3/01 DPN-un inca nu stiu. Cu mai multe delalii revin mai tirziu.
Un weekend placut si aveti grija de voi
.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
4+ sapt
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
Tot raul e inspre bine.
lucia_cs spune:
Lucia draga mea felicitari pentru viitorul bebel.
Nu stiu ce se intampla, dar in ultimul timp aproape toate femeile cu care intru in contact raman insarcinate.
Pana acum 8 cunostinte (cu mine) care sunt insarcinate, sa nu mai iau in calcul si fetele de aici, 30!!! 
Daca se dovedeste stiintific sa le zicem la aspirante sa-mi scrie pe PM. ![]()
Glumeam, pentru ca sunt foarte bucuroasa cand aud despre atatea burticute.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
lucia_cs spune:
Fetelor, sambata seara m-am evervat si simtind ca parca curge ceva din mine am verificat si era sange. Nu mult, era doar rozaliu, dar era. 
Am sunat la urgenta si mi-au zis ca o saptamana sa ma odihnesc des si sa nu mai fac nici un sport si sa nu ma evervez deloc. Mi-au zis ca numai daca sangerez ca si la ciclu menstrual sau am dureri mari de burta sau ovare sa-i sun.
Inca sunt speriata, sper sa fie bine in continuare.
Sa aveti grija sa nu va enervati, eu nu eram exagerat de nervoasa si totusi...
Aveti grija de bebei mamicutelor!
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
Gina M spune:
Ahhhhh Lucia, imi pare asa de rau pentru tine.Iti doresc multa sanatate si asteptam vesti bune.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.