Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim Flavia! Si tie un week-end fara arsuri si somn usor!
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Burtici, week end placut va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Diafera

Bine ai venit si felicitari pentru sarcina.

LiaMia

quote:
Lucia - ai scapat de pitici?

Da si nu. Inca-mi mai fac griji, azi ma duc si eu la analize, sper sa imi dea rezultatul in curand.

Acum m-am consolat, am zis ca degeba ma framant ca oricum nu pot rezolva nimic.

Dar raman cu gandul ca oricum va fi, bine va fi.

Multumesc!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Flavia. Sa stii ca si eu am arsuri, acum mi-am mai revenit, dar vreo 3 zile nu stiam ce sa fac, mancam sau nu mancam aveam aceste arsuri. Eu banuiesc ca-mi veneau de la portocale sau ceapa. Am mancat putina ceapa de pofta si este posibil ca de acolo sa vina.

Fetelor

Astazi la 6 saptamani am fost foarte aproape de a da afara totul, dar inca nu.

Eu simt ca nu mai pot manca aproape nimic, numai gandul la anumite mancaruri imi face rau. Ieri ma uitam la relame si simteam ca daca ma mai uit am sa dau totul din mine.

Mai rau este ca am inceput sa urasc carnea. Nu stiu cu ce sa o inlocuiesc, dar de vreo cateva zile nici nu o pot vedea in ochi.

Voi puteti manca orice?

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna burtici! Am reusit si eu sa intru de ... acasa. Dimineata am tras o sperietura groaznica pentru ca mi s-a reactivat sinuzita. Sunt infundata si in dreapta nasului ma doare si s-a umflat. Am probleme constant cu sinuzita asta, an de an si cedeaza sub antibiotice. Dar acum nu pot sa iau antibiotice, nu? Asa ca am facut inhalatii cu mentol si stau la caldurica acasa...
Nu m-am dus la birou, am anuntat ca sunt bolnava. Nu, nu am de gand sa le zic de sarcina pana in sapt 12, pentru simplul motiv ca mai sunt 4 mamici de 2005 in firma (una a nascut deja saptamana trecuta. Inclusiv colega mea (suntem doar doua in departament) este insarcinata in 22 de saptamani. Asa ca...seful meu are toate sansele sa faca o depresie. Il mai las un pic.
Raluca, ma iau de mana cu tine cu bolile astea. Mai mult sperietura e, nu? Inainte nu i-as fi dat importanta deloc bolii, acum insa nu mai sunt singura.
Felicitari Ioana pentru analize! Le-ai facut pe toate, nu gluma. Fetele care nu vreti sa dati toti banii din casa, puteti pentru imunologice (toxo, CMV si listeria sau rubeola) sa cereti doar IgM-ul. Ca daca asta e pozitiv e periculos. IgG-ul spune doar daca ati intrat inainte in contact cu boala, nu ii intereseaza tare in sarcina. Cel putin asa mi-a zis doctorul meu, nu dati cu rosii.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Eu imi fac probleme ca nu am greturi.. am doar senzatii de greata mai ales seara ... si dimineata f f putin si la fel pot spune si de ameteli. De mancat pot manca orice. Nu am pofte deosebite de mancare.. dar am pofta de mancare in general. Chiar ma gandesc sa nu iau prea mult in greutate. Nici la sarcina care am pierdut-o nu am avut nici un fel de greata.. tocmai de asta imi fac griji . Azi am fost la doctor prima data si am uitat sa il intreb daca e de bine sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

M-ati cam speriat cu atatea analize...dar totusi e mai bine sa le facem.Am citit despre Felis si Mihaitza astazi si inca nu mi-am gasit cuvinte ca sa le pot insufla curaj.Imi dau seama cat de dificila trebuie sa fie situatia.

Si eu am deocamdata retineri ca sa anunt ca sunt insarcinata.
Cand i-am spus unui coleg ieri, dupa ce facusem testul, ca imi mai doresc inca un copil, ca sa pregatesc oarecum terenul,mi-a raspuns cu o ironie la adresa martorilor lui Iehova...Pt el si unul era prea mult.Macar acum stiu la ce ma pot astepta.Mai las sa mai treaca putin timp.

Eu sunt in situatia de incompatibilitate de Rh.
Eu am negativ, sotul pozitiv, iar Vladut pozitiv.
Vaccinul respectiv mi s-a facut in spital,gratuit, la 2 ore dupa nastere.E important, in functie de rezultatul analizelor de sange pe care i le fac copilului dupa nastere pt determinarea RHului, sa se administreze vaccinul in primele 24h de la nastere.
Romana are dreptate. Costa peste 3 mil, dar poate fi gasit la farmaciile 2na.
Eu sper sa nu fiti in situatia incomp. de Rh.
Oricum, nu e chiar asa o mare problema...

Va pup!

Marta & Vlad(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

RalucaN, ma bucur ca suntem "colege" de DPN.
O sa tot comparam starile prin care trecem.
Eu zilele trecute am avut ceva greturi, acum e o.k.

Pt fetele cu arsuri,incercati sa nu mancati condimentat.
Si eu am patit-o urat de tot data trecuta, la inceputul si spre finalul sarcinii.

Week-end placut si sarcina usoara in continuare!

Marta & Vlad(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

diafera, bine ai venit in grupul nostru! Felicitari pentru sarcina, si multa sanatate in continuare! Daca vrei sa te scriem si pe tine pe lista de pe pagina 1, zi-ne UM si/sau DPN.

Fetelor, sa va zic ceva comic ce am observat la mine de citeva saptamini: duminica, luni si marti mi-e rau tare, greata, kestii, de miercuri o lasa mai moale, ca joi, vineri si simbata aproape sa n-am nici o problema. Voi ati mai pomenit asa program?

M-am programat pe marti la doctorita, sa o anunt ca analizele sint gata peste 2 saptamini. Va anunt daca ma da afara pe geam sau pe usa. Ea a insistat sa am analizele gata la inceputul lui februarie, dar ... asta e, acu sper sa n-am nici o problema care sa nu poata fi rezolvata si mai incolo.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mey Ioana, mie mi se pare ca suna a greatza...de munca,
Sa ma vezi si pe mine de joi cum sunt...

Mergi la inceput